הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Samsung Galaxy S I9000

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
נהרס לי הפלאפון ואני מחפש מכשיר חדש.
ההתבלטות היא בין
Samsung Galaxy S I9000

Sony Ericsson Vivaz

Nokia N97

אני מחפש מכשיר עמיד ועם סוללה טובה. איך מערכת ההפעלה אנדרואיד ביחס לסימביאן? למישהו יש את אחד מהמכשירים האלה ויודע אם הם טובים?

רק לא סמסונג,לא סובל שום פלאפון שלהם והמגע שלהם חרא,למרות שכל מגע הוכיח את עצמו כגרוע
אני אישית שונא מגע ויש לי כבר שנתיים כמעט n95 8gb ותודה לאל בלי תקלות

ממליץ תמיד רק עליו

הגיע לארץ נוקיה C7
אומרים שהוא פצצה של טלפון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
scott - זה שאתה ממליץ לו על N95 על פני SGS מראה כמה אתה בור

תודה, אני נראה לי אקנה אותו 😃
עוד משהו, רק שתדע שיש עכשיו מבצע מטורף בסלקום על הסמסונג שהתחיל ממש בימים האחרונים. לא יודע אם יש קאטצ' או משהו אבל על פניו זה נראה ממש משתלם, יותר זול מזאפ באיזה 600 שקל (זה הגרסה של ה-16 ג'יגה).

הגיע לארץ נוקיה C7
אומרים שהוא פצצה של טלפון.

YouTube - Nokia C7 Review

C7 = N8 בלי 12MP. הסמסונג עדיף.

• פותח/ת השרשור
כן ראיתי את המודעה הזאתי, בגלל זה חשבתי עליו. מוזר שיש את זה לכולם למה אני היסתכלתי במבצעים לחיילים.

יש מישהו שיש לו את המכשיר ויכול לתת חוות דעת עליו, או סתם מישהו שמבין בזה ויודע את היתרונות והחסרונות שלו מול האייפון 4?

יש מישהו שיש לו את המכשיר ויכול לתת חוות דעת עליו, או סתם מישהו שמבין בזה ויודע את היתרונות והחסרונות שלו מול האייפון 4?

יש פה הרבה פאן בויז של אפל, אני הייתי ממליץ לך לקרוא את הביקורת הזו
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php
ולהחליט בעצמך לפי הדברים שיותר חשובים לך

אם אלו האופציות שלך ואתה לא הולך על הסמסונג, אז מצטער אבל אתה יוצא טמבל אחושרמוטה...

הדגם הספציפי הזה של סמסונג בין 3 הפלאפונים הכי טובים שיש כיום, וחלק יגידו שהוא הכי טוב...

הסמסונג לא רע בכלל, והוא המכשיר הטוב ביותר מאלה שציינת. מסך איכותי וגדול, זיכרון מספיק. העברית לאנדרויד עובדת לא רע, המקלדת פחות אינטואיטיבית משל האייפון. אם אתה קונה בסלקום התמיכה בעברית יותר טובה מזו שתקבל אם תקנה סימפרי ותתקין עליו, אבל סלקום נועלים כמובן את המכשיר (אין root, אפשרי להתקין).

scott - זה שאתה ממליץ לו על N95 על פני SGS מראה כמה אתה בור

.
אני ממליץ על n95 8gb ולא n95 שהוא שיפור ענק שלו בכל תחום

בעיניי מגע זה חרא ויש בו תמיד בעיות וגם בסמסונג הזה,יקח כמה שנים עד שפלאפון מגע יהיה ברמה ממש מעולה

מה גם שאני אוהב פלאפון עם רמקול חזק ואין פלאפון שיש לו רמקול יותר חזק ממה שיש לי
וגם המצלמה די בסדר ככה שזה הפלאפון המושלם

בעיניי מגע זה חרא ויש בו תמיד בעיות וגם בסמסונג הזה,יקח כמה שנים עד שפלאפון מגע יהיה ברמה ממש מעולה

מה גם שאני אוהב פלאפון עם רמקול חזק ואין פלאפון שיש לו רמקול יותר חזק ממה שיש לי

לא כולנו אוהבים ללכת ברחוב עם מוזיקה בפול ווליום מהפלאפון.
אתה יכול אולי להצביע על בעיות במגע אצל האייפון?

היה לי רמקול המבורגר שקניתי ב15 דולר, והשתמשתי בו עם N95 8GB ושמעו פי3 יותר חזק ואיכותי, אז עדיף לקנות את הסמסונג ואת הרמקול, הוא קטן לאללה בגודל של 2 קופסאות גפרורים בערך.

היה לי רמקול המבורגר שקניתי ב15 דולר, והשתמשתי בו עם N95 8GB ושמעו פי3 יותר חזק ואיכותי, אז עדיף לקנות את הסמסונג ואת הרמקול, הוא קטן לאללה בגודל של 2 קופסאות גפרורים בערך.

היה לי גם רמקול נייד בפלאפונים הקודמים שלי וזה סתם חבל להסחב עם 2 דברים כשאפשר אחד
ואני אישית אוהב שיש גם אפשרות בפלאפון לשמוע חזק גם כשאני לא תמיד משתמש בזה
ורב הפלאפונים עם רמקול על הפנים

אני אישית שונא מגע כי לפעמים לוחצים על כפתור ונלחץ כפתור אחר ולגבי האייפון הוא די איטי,רמקול על הפנים ובישנים גם המצלמה לא משהו

היה לי גם רמקול נייד בפלאפונים הקודמים שלי וזה סתם חבל להסחב עם 2 דברים כשאפשר אחד
ואני אישית אוהב שיש גם אפשרות בפלאפון לשמוע חזק גם כשאני לא תמיד משתמש בזה
ורב הפלאפונים עם רמקול על הפנים

אני אישית שונא מגע כי לפעמים לוחצים על כפתור ונלחץ כפתור אחר ולגבי האייפון הוא די איטי,רמקול על הפנים ובישנים גם המצלמה לא משהו

בעיות של 3G בחדשים אין את הבעיות האלה ורמקול כמו שאמרו אפשר לקנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית