עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד משהו, רק שתדע שיש עכשיו מבצע מטורף בסלקום על הסמסונג שהתחיל ממש בימים האחרונים. לא יודע אם יש קאטצ' או משהו אבל על פניו זה נראה ממש משתלם, יותר זול מזאפ באיזה 600 שקל (זה הגרסה של ה-16 ג'יגה).תודה, אני נראה לי אקנה אותו 😃
יש מישהו שיש לו את המכשיר ויכול לתת חוות דעת עליו, או סתם מישהו שמבין בזה ויודע את היתרונות והחסרונות שלו מול האייפון 4?
יש פה הרבה פאן בויז של אפל, אני הייתי ממליץ לך לקרוא את הביקורת הזו
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php
ולהחליט בעצמך לפי הדברים שיותר חשובים לך
אני ממליץ על n95 8gb ולא n95 שהוא שיפור ענק שלו בכל תחוםscott - זה שאתה ממליץ לו על N95 על פני SGS מראה כמה אתה בור
.
אני ממליץ על n95 8gb ולא n95 שהוא שיפור ענק שלו בכל תחום
בעיניי מגע זה חרא ויש בו תמיד בעיות וגם בסמסונג הזה,יקח כמה שנים עד שפלאפון מגע יהיה ברמה ממש מעולה
מה גם שאני אוהב פלאפון עם רמקול חזק ואין פלאפון שיש לו רמקול יותר חזק ממה שיש לי
וגם המצלמה די בסדר ככה שזה הפלאפון המושלם
היה לי רמקול המבורגר שקניתי ב15 דולר, והשתמשתי בו עם N95 8GB ושמעו פי3 יותר חזק ואיכותי, אז עדיף לקנות את הסמסונג ואת הרמקול, הוא קטן לאללה בגודל של 2 קופסאות גפרורים בערך.אני ממליץ על n95 8gb ולא n95 שהוא שיפור ענק שלו בכל תחום
בעיניי מגע זה חרא ויש בו תמיד בעיות וגם בסמסונג הזה,יקח כמה שנים עד שפלאפון מגע יהיה ברמה ממש מעולה
מה גם שאני אוהב פלאפון עם רמקול חזק ואין פלאפון שיש לו רמקול יותר חזק ממה שיש לי
וגם המצלמה די בסדר ככה שזה הפלאפון המושלם
היה לי רמקול המבורגר שקניתי ב15 דולר, והשתמשתי בו עם N95 8GB ושמעו פי3 יותר חזק ואיכותי, אז עדיף לקנות את הסמסונג ואת הרמקול, הוא קטן לאללה בגודל של 2 קופסאות גפרורים בערך.
היה לי גם רמקול נייד בפלאפונים הקודמים שלי וזה סתם חבל להסחב עם 2 דברים כשאפשר אחד
ואני אישית אוהב שיש גם אפשרות בפלאפון לשמוע חזק גם כשאני לא תמיד משתמש בזה
ורב הפלאפונים עם רמקול על הפנים
אני אישית שונא מגע כי לפעמים לוחצים על כפתור ונלחץ כפתור אחר ולגבי האייפון הוא די איטי,רמקול על הפנים ובישנים גם המצלמה לא משהו