הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חיטוב

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
שלום,
הייתי בתוכנית FBW עם שילוב של תרגילים כמו SS ו DD, אבל זה לא משנה כרגע, עליתי 7 קילו במשקל ואני כנראה אעלה עוד איזה 2 קילו בחודש הקרוב ואז אני רוצה לעשות חיטוב - זה החלום שלי מאז היותי ילד.
רציתי לדעת לפני שאני נכנס לקריאת מאמרים,וכו' אילו תוכניות חיטוב אתם ממליצים, ולמה, אילו תפריטי תזונה לתוכנית שהמלצתם, וכמה קלוריות אני צריך לקבל בכל יום.
וזהו בכללי, תגובות רציניות אנשים:victory:
משקל : 72.5
משקל התחלתי : 67
תוך חודשיים עליתי 5.5ק"ג.
אז כנראה עוד חודשיים, בסיום התוכנית אני אהיה על 78 ק"ג בערך ואני אתחיל חיטוב.

נערך לאחרונה:
לא יודע מה הנתונים שלך.

אבל לגבי תוכנית בזמן החיטוב - אני ממליץ בחום על הליניארית.

• פותח/ת השרשור
הנתונים :
גיל - 16.3
משקל - 72.5 (היום בדקתי, וזה לא 74) ואגב זה עם נעליים, כל השקילות התבצעו עם נעליים.
התחלתי מ 67קילו ותוך 3 חודשים עליתי 5.5 קילו. חשבתי על להתחיל את החיטוב עוד חודש.
אחוז שומן - לא יודע

72.5 קילו על 1.80? מה יש לך לחטב? אני גם 1.80 וזה היה המשקל שלי בתחילת SS לפני שנה והייתי שלד. אני עכשיו על 92.5 ואני עדיין שלד ורחוק מאוד מכל חיטוב כלשהו.

תפסיק לוותר לעצמך.

לא יודע מה הנתונים שלך.

אבל לגבי תוכנית בזמן החיטוב - אני ממליץ בחום על הליניארית.

ננצל"ש את הנושא ...

מה דעתך לגבי תוכנית לחיטוב אצל בנאדם שכבר עבר את מדקאו ודי .. מיצא אותה..

אני כרגע מתלבט בין טקסס [שמן הסתם במשך התוכנית עקב החיטבו אני יורד את הנפח מ נגיד 5X5.. ל 4X5 ואולי בסוף גם ל 3X5] .. ועכשיו אלירן השמן קוקוס נטול גלוטן הזה הכניס לי רלאש גם אופציה לנסות את 5/3/1 בתבנית של 3 ימים בשבוע...

מה דעתך יא ליאור.. או כל אחד אחר שיכל לעזור..

אתה לא במשקל לחיטוב
קודם כל תעבור את ה80 ואז נראה מה יהיה.
חלק גדול מהמשקל זה נוזלים.

ביחס לגובה שלך זה משקל נמוך. אני יודע שאתה רוצה להיות חטוב ושרירי, אבל אם תעשה חיטוב עכשיו אני מהמר שתהיה בעיקר שלד חסר פרופורציה.

ננצל"ש את הנושא ...

מה דעתך לגבי תוכנית לחיטוב אצל בנאדם שכבר עבר את מדקאו ודי .. מיצא אותה..

אני כרגע מתלבט בין טקסס [שמן הסתם במשך התוכנית עקב החיטבו אני יורד את הנפח מ נגיד 5X5.. ל 4X5 ואולי בסוף גם ל 3X5] .. ועכשיו אלירן השמן קוקוס נטול גלוטן הזה הכניס לי רלאש גם אופציה לנסות את 5/3/1 בתבנית של 3 ימים בשבוע...

מה דעתך יא ליאור.. או כל אחד אחר שיכל לעזור..

לא עשיתי את הטקסס מעולם (חיטוב\מאסה) אבל הגיוני שיש מצב שתעבוד בחלק של העצימות.

אני אתחיל עם הליניארית בחיטוב. אם אתקע יעבור לטקסס (לחלק של העצימות)

• פותח/ת השרשור
ביחס לגובה שלך זה משקל נמוך. אני יודע שאתה רוצה להיות חטוב ושרירי, אבל אם תעשה חיטוב עכשיו אני מהמר שתהיה בעיקר שלד חסר פרופורציה.
שלום מר לטיסימוס,
ב75~80 ק"ג מקסימום. אפשר לעשות חיטוב?
אין לי בעיה לפרסם תמונות של הגוף שלי ואתם תראו שאני די שמן.

• פותח/ת השרשור
72.5 קילו על 1.80? מה יש לך לחטב? אני גם 1.80 וזה היה המשקל שלי בתחילת SS לפני שנה והייתי שלד. אני עכשיו על 92.5 ואני עדיין שלד ורחוק מאוד מכל חיטוב כלשהו.

תפסיק לוותר לעצמך.
הגוף שלך הרבה יותר מפותח משלי, אני בן 16, אתה בן 2X. אני חושב שמבנה הגוף משתנה אם אני בן 16 או בן 20 באותו משקל ובאותו גובה בדיוק (תקן אותי אם אני טועה), ואם כי אני מניח שהתחלת את תוכנית ה SS אחרי גיל העשרה.
על כל פנים, אני חושב שאם אני אגיע ל 80ק"ג זה יהיה אחלה משקל להתחיל חיטוב, לפחות בגיל שלי וביחס ישר לאחוז שומן.

הנתונים :
גיל - 16.3
משקל - 72.5 (היום בדקתי, וזה לא 74) ואגב זה עם נעליים, כל השקילות התבצעו עם נעליים.
התחלתי מ 67קילו ותוך 3 חודשים עליתי 5.5 קילו. חשבתי על להתחיל את החיטוב עוד חודש.
אחוז שומן - לא יודע
תוך חודשיים, אתה התחלת ב 27.10.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית