הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופורציה של מחירים לפיצה

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
עכשיו הזמנתי פיצה רימיני ענקית עם אקסטרה גבינה וטונה כולל משלוח וכולל בקבוק קולה ב-80 ש"ח. הגיוני?

אצלנו בכפר כל זה עולה 50 ש"ח.

בכפר הכל יותר זול
למרות שגם בנתניה יש 2 פיצות ב-55 שקלים כולל משלוח, לא טעמתי עדיין.

בדר"כ אני מחכה למבצעים של דומינוס של 50%

חברה אל תתפשרו אם אתה במסה הפיצות שמוכרים לכם 2 מגשים ב55 מגש ב-30 ועוד כל מיני חרטות זה לא גבינה אמיתית , אתם במסה אתם צריכים לאכול גבינה אמיתית אין חרטות במחירים פיצה טובה עולה הרבה .
וכמובן יש את המשפט המדובר - הזול הוא - היקר !

אפ"י שסיימת, בכל מקרה בתאבון. מחיר די גבוה.
כמה חלבונים יש בפיצה משפחתית?
וכמה חלבונים יש בפיצה משפחתית עם אקסטרה גבינה וטונה בערך?

זה יכול להיות מהסיבה שרוב הפיצוריות הזולות משתמשות בגיבנה צהובה מזוייפת שזה המרכיב הכי יקר בפיצה, למשל אם אתה קונה פיצה מpizza hut או dominos אתה משלם המון(בערך 70-80 לפיצה), אבל הגבינה היא גבינת מוצרלה אמיתית, וליד הבית שלי יש פיצה ב30 שקל+שתיה, שהיא טעימה אבל זה בריר שהגבינה היא זיוף...

זה יכול להיות מהסיבה שרוב הפיצוריות הזולות משתמשות בגיבנה צהובה מזוייפת שזה המרכיב הכי יקר בפיצה, למשל אם אתה קונה פיצה מpizza hut או dominos אתה משלם המון(בערך 70-80 לפיצה), אבל הגבינה היא גבינת מוצרלה אמיתית, וליד הבית שלי יש פיצה ב30 שקל+שתיה, שהיא טעימה אבל זה בריר שהגבינה היא זיוף...
אוקיי אז הגבינה היא זיוף, אבל מה ההבדלים בין 2 הגבינות?
האם יש הבדל משמעותי בכמות החלבונים?
אני יודע למשל שיש הבדל משמעותי בטעם, כמובן שהגבינה של ה70-80 שקל יותר טעימה, וזה די ברור שהגבינה יותר "שמנה" וכנראה יש בה יותר חלבונים.
אבל השאלה היא האם זה משתלם לשלם פי 2~2.5 בשביל פיצה כמו של דומינוס, ולמה?

אין לי מושג... אני חושב שבטעם בטוח יש הבדל כי אין מה לעשות הפיצה של דומינוס יותר טעימה מכל פיצה אחרת שאכלתי, אבל מה זה משנה גם אם הפיצה עולה 30 שקל והיא טעימה לך תאכל... עזוב מזוייפת או לא

פיצה מזוייפת... גם זה מזייפים היום?
האמת שמעתי על מה שכתבתם פה עם הקטע של הגבינות, נראה לי שמדובר בגבינה אמיתית, פשוט יש פיצריות שקונות שבבים של גבינה ולא גבינה מוצקה, זה לא אומר שהשבבים הם לא מגבינה.

תשמע לדעתי זה זיוף... אל תיהיה מופתע, יש גם זיופים של דגים, של בשר... זה קיים גם במסעדות.

תשמע לדעתי זה זיוף... אל תיהיה מופתע, יש גם זיופים של דגים, של בשר... זה קיים גם במסעדות.
אנחנו קוראים לזה מזויף, במציאות הגבינה פשוט יותר זולה.
השאלה היא מהם ההבדלים חוץ מהטעם בין הגבינות?

מחיפוש כרגע בגוגל ראיתי שבאמת יש פיצריות שמשתמשות בגבינה "סינטטית" שעשויה מסויה..

מחיפוש כרגע בגוגל ראיתי שבאמת יש פיצריות שמשתמשות בגבינה "סינטטית" שעשויה מסויה..

אוי ואבוי.. למה?! למה סויה?! למה להרוס משהו כל כך מושלם?!:(
מה רע בגבינץ סעמק! איך תעשית הסויה הורסת הכל?!
איך אני יאכל עכשיו בשקט בפיצריות הזולות ליד הבית?!! (אני רציני זה לא יצא לי מהראש עכשיו)
😵

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לבדוק איזו "גבינה" הם שמים. אצלנו אותן הפיצות שאמרתי שהן עולות 30 ש"ח שמות גבינה מגורדת כלשהי של תנובה שבאה בשקיות ענקיות. לא נראה לי שתנובה מייצרים זיופי סויה של גבינה.

חוץ מזה אצלנו שמים גם גבינה צ'רקסית שמיוצרת מקומית אצלנו וזה עולה 37 ש"ח.

אני אף פעם לא הבנתי למה פיצה האט יקרה פי 50 בארץ מארה"ב, מגש הכי גדול עולה כאן 10 דולר, מה הקטע שבארץ זה בערך 100 ומשהו שקל? גם ככה את רוב החומרי גלם קונים בארץ

כי יהודים = גנבים = $$$= שישה מיליארד לא טועים ?

אוי ואבוי.. למה?! למה סויה?! למה להרוס משהו כל כך מושלם?!:(
מה רע בגבינץ סעמק! איך תעשית הסויה הורסת הכל?!
איך אני יאכל עכשיו בשקט בפיצריות הזולות ליד הבית?!! (אני רציני זה לא יצא לי מהראש עכשיו)
😵

כי סויה זה...? לא הבנתי מה הבעיה עם זה שאתה יודע שזה סויה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית