הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש מכם המלצה לתוכנית ללא אימון רגליים

digidigi

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
-36
100
0
אוקיי SS אני לא יכול כבר לעשות כי זה שליש מהתוכנית ואני יאלץ להפסיק
מה למשל עוד איזה תוכניות יש .? התוכנית אמורה לחודשיים להיות בלבד..
ואם אתם בטח שואלים אז אני לאיכול להתאמן רגליים למשך חודשיים מכאבי ברכיים חמורים ובעיות בפיקה עד שזה יחלים קצת..
אז תענו לי בבקשה זה חשוב !
תודה מראש:secret:

בלי רגליים הברירה היחידה שאפשר זה AB חזה-יד אחורית וגב-כתפיים-יד קדמית או כל וריאציה אחרת שתבחר של AB... מה שכן מנסיון אישי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות לבעיות ברכיים זה אימוני רגליים

בלי רגליים הברירה היחידה שאפשר זה AB חזה-יד אחורית וגב-כתפיים-יד קדמית או כל וריאציה אחרת שתבחר של AB... מה שכן מנסיון אישי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות לבעיות ברכיים זה אימוני רגליים

מנהסיון שלך הדבר הכי טוב לעשות זה אימוני רגליים לבעייה שלך.

מכיוון שאני מאמין שאתה לא יודע איזה פגיעה יש לו, לפי מה אתה ממליץ לו לעשות אימוני רגליים?

מנהסיון שלך הדבר הכי טוב לעשות זה אימוני רגליים לבעייה שלך.

מכיוון שאני מאמין שאתה לא יודע איזה פגיעה יש לו, לפי מה אתה ממליץ לו לעשות אימוני רגליים?

לא המלצתי לו להתאמן רגליים בזמן כל החלמה שהיא, כנראה שלא הבנת.

רק שאם היו לך איזה שהן כאבי ברכיים או בעיות בפיקה בעבר היית מבין שזה או לחיות עם הכאב, או לחיות על משככים או לחזק את הרגליים.

• פותח/ת השרשור
אז לא.. אני לא יכול להתאמן רגליים כלל..
חוץ מAB אין עוד אפשרות של 3 אימונים בשבוע?
ואיזה וריאצות של אימוני AB יש?

לא המלצתי לו להתאמן רגליים בזמן כל החלמה שהיא, כנראה שלא הבנת.

רק שאם היו לך איזה שהן כאבי ברכיים או בעיות בפיקה בעבר היית מבין שזה או לחיות עם הכאב, או לחיות על משככים או לחזק את הרגליים.

היו לי. הפיקה שלי ממוקמת יותר מדי למעלה ופנימה (ב-2 הרגליים) אני למוד כאבי ברכיים לצערי.

ונחש מה? טיפלתי בזה לא אם משככים ולא למדתי לחיות עם הכאב 😃

• פותח/ת השרשור
אפשר תגובות לנושא?
כמה חזרות וסטים אני אמור לעשות? להישאר עם אותו משקל כל אותם 3 הסטים ורק באימון הבא לעלות?? כלומר להקפיד על שיטת הSS בחזרות ובסטים ובמשקל ?

נערך לאחרונה:
כנראה שלא תצליח לעלות כמו בSS אבל אם המטרה היא מאסה/כוח אז כמובן שלנסות לעלות כמה שתוכל.
לפני SS עשיתי תוכנית דומה עם תוצאות פושרות+. עשיתי AB חזה-ידיים, גב-כתפים, 3 סטים של 8 חזרות across כל תרגיל (4 תרגילים סה"כ לאימון). עליתי משקל כשהרגשתי שאני יכול. אל תשכח שאתה מעלה משקל למוט במטבח ולא בחד"כ.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית