עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן.שאלה: אם אני עושה ויזה נטען דרך הדואר.. זה אפשרי? זה כמו כ.א? ואז אני פשוט יכול לשלם ככה?
מה צריך תחלס לעשות? הבנתי שאתה מארגן את זה.. אז צריך רק לקבל את זה ולעשות משלוח לכולם?האם יש כאן מישהו שרוצה לקחת על עצמו את ההזמה? (אחרת לא יהיו לאף אחד חולצות, אז או שכולם אוכלי חינם או שיש צדיק אחד מכולכם שמוכן לקחת על עצמו את העניין, אם הייתי בארץ הייתי עושה את זה בעצמי)
הבעיה איתי שאין לי חשבון בנק בארץ ויש לי רק PAYPAL אמריקאי שלוקח 4% מכל העברה + שער ההמרה הלא אטרקטיבי של PAYPAL משקל לדולר או ההפך.מה צריך תחלס לעשות? הבנתי שאתה מארגן את זה.. אז צריך רק לקבל את זה ולעשות משלוח לכולם?
אני מוכנה לקחת את זה על עצמי אבל אוכל להתחיל להתעסק עם זה רק בסופ''ש הקרוב (לעבור על הרשימה, ליצור קשר עם אנשים ולהתחיל לאסוף כסף).יש 2 דברים "קשים" בפרוצדורה, האחת לאסוף את הכסף מכולם, השני זה ללכת לדואר ולשלוח את כל החולצות. במקרה של שניהם אין הרבה חולצות כמו פעם שעברה (היו 100+), לכן המאמץ כאן הוא מינימאלי יחסית להזמנה הקודמת.
סבבה, זה יקח יותר מסופ"ש אחד.אני מוכנה לקחת את זה על עצמי אבל אוכל להתחיל להתעסק עם זה רק בסופ''ש הקרוב (לעבור על הרשימה, ליצור קשר עם אנשים ולהתחיל לאסוף כסף).
בית הדפוס ישלח את החולצות אליי? במקרה כזה צריך שמחיר החולצות יכלול גם את המשלוח הזה.
בכל אופן אני מעדיפה לאסוף כסף בצורה של העברה בנקאית כי לאור הניסיון עם הנעליים - פייפל גובים עמלה מוגזמת והעברה בנקאית עדיפה מבחינתי.
אני באה לתל אביב עם קטנוע ולא יכולה להעמיס עליו חבילת חולצות אז אני אצטרך שבית הדפוס ישלחו את זה אליי - קח את זה בחשבון בבקשה בחישוב המחיר.סבבה, זה יקח יותר מסופ"ש אחד.
אני ממליץ לקבוע דדליין להעברה של הכסף, העברה רק בחשבון בנק זה לא יעיל כי לא כולם ילכו לבנק ויעשו את העברה, כדאי גם לתת PAYPAL, רק צריך לחשב כמה עם PAYPAL (+ העמלה) אנשים יצטרכו לשלם.
אפשר לעבור על האשכול הקודם ולראות כמה זה יצא ב PAYPAL.
לגבי החולצות מבית הדפוס, זה נמצא בת"א אם יש לך רכב ואת יכולה להגיע לשם אין בעיה, אם לא אני יכול לתת לך את כל הפרטים להתקשר אליהם ולברר כמה יעלה משלוח אליך של כל החולצות. צריך גם לבקש מהם הצעת מחיר ל XX חולצות (תלוי כמה נאסוף).
בכל מקרה משלוח אליך לא צריך לעלות יותר מ 50-80 ש"ח לכל היותר. ככה שאם יש פה 40 חולצות זה עוד 1.5 ש"ח לבן אדם.
תודה!זה 8 שקל דרך פייפאל לכל הסכום.
לגבי ה PP.
1 חולצה = 62.4 ש"ח
2 חולצות = 110 ש"ח
3 חולצות = 156 ש"ח
4 חולצות = 205 ש"ח
המחירים כוללים את העמלה של PAYPAL אבל לא כוללים משלוח אליך שאת זה צריך לברר.
צבע ומידה: שחור
עיר מגורים: מטולה (אם מישהו מכיר)
תודה!
אם כך -מבחינתי אפשר להעביר גם דרך פייפל.
אז אני אחכה לרשימת אנשים ופרטים סופיים.
או בהעברה בנקאית (עדיף) או דרך פייפל.כמות / מידה ?
דבר ראשון תודה רבה לך 😃
בכל זאת אני אשמח אם תעדכני את הדרכים להעביר אלייך את הכסף
סבבה.יש! :D
תודיעי לי בה"פ ואעביר לך את הכסף מתי שתרצי 😃
סבבה.
האמת היא שאתמול בחדר כושר קרה מקרה שגרם לי לרצות גופיה של הפורום. באתי לרוץ בהליכון ובהליכון השכן הלכה איזו מישהי. אז כשהיא ראתה שאני מתחילה לרוץ היא כנראה החליטה שאיך זה שאני יותר שמנה ממנה ואני רצה והיא הולכת - אז היא התחילה לרוץ גם. אחרי 5 דקות היא התעייפה והלכה. אז זה ממש עשה לי חשק לגופיה עם Fat but stronger than you. ואז חזרתי הביתה וראיתי שבפורום מארגנים הזמנת חולצות 😃
לאא אני או S או M (ובבגדים של נייקי XSׂ 🤘) - זה לשטן שור ולאח שלו. אני גם לא יודעת אם הם צריכים XL או XXL. יש איפשהו טבלת מידות?🤘
חחח... אהבתי
אגב.. למה נראה לך שאתה צריכה XXXXL ? 🙄
או שזה לסטן-שור?