הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

---הזמנת חולצות פורום ---

שאלה: אם אני עושה ויזה נטען דרך הדואר.. זה אפשרי? זה כמו כ.א? ואז אני פשוט יכול לשלם ככה?

אני מצטרפת להזמנה:
1 חולצה XL ועוד 1 XXL בצבע שחור (אם אין XXL - אז 2 חולצות XL)
מגורים: אשדוד
ואם יש גופיות נשים - אז אני רוצה אחת (צבעים לפי סדר עדיפות שחור או אדום או לבן)

האם יש כאן מישהו שרוצה לקחת על עצמו את ההזמה? (אחרת לא יהיו לאף אחד חולצות, אז או שכולם אוכלי חינם או שיש צדיק אחד מכולכם שמוכן לקחת על עצמו את העניין, אם הייתי בארץ הייתי עושה את זה בעצמי)

האם יש כאן מישהו שרוצה לקחת על עצמו את ההזמה? (אחרת לא יהיו לאף אחד חולצות, אז או שכולם אוכלי חינם או שיש צדיק אחד מכולכם שמוכן לקחת על עצמו את העניין, אם הייתי בארץ הייתי עושה את זה בעצמי)
מה צריך תחלס לעשות? הבנתי שאתה מארגן את זה.. אז צריך רק לקבל את זה ולעשות משלוח לכולם?

מה צריך תחלס לעשות? הבנתי שאתה מארגן את זה.. אז צריך רק לקבל את זה ולעשות משלוח לכולם?
הבעיה איתי שאין לי חשבון בנק בארץ ויש לי רק PAYPAL אמריקאי שלוקח 4% מכל העברה + שער ההמרה הלא אטרקטיבי של PAYPAL משקל לדולר או ההפך.
בכל מקרה צריך לאסוף מכולם את הכסף ע"י חשבון בנק/PAYPAL/מזומן או כל דרך שתסכימו בניכם (פעם שעברה זה היה כולם ביחד) ואני יכול להפנות אותך עם הטלפונים וכל שאר הדברים לבית דפוס שעשינו את החולצות פעם שעברה. התהליך הפעם הרבה יותר קצר כי יש לו כבר את העיצוב שמור במחשב ולא צריך להתעסק עם זה, פשוט מצלצלים, מזמינים X חולצות, אני אשלח לך קובץ אקסל עם כל הכתובות + השמות של האנשים ואת צריכה לשלוח את זה בדואר (כולם משלמים משלוח + על החולצות מראש + על המעטפה שזה בד"כ שקל שניים אבל זה נכלל במחיר של החולצה, בד"כ גם נשאר עודף שילך אלייך כי קשה לדעת מה מחירי המשלוח במידה ששולחים 2 חולצות או 6, המחירים לא קבועים).
יש 2 דברים "קשים" בפרוצדורה, האחת לאסוף את הכסף מכולם, השני זה ללכת לדואר ולשלוח את כל החולצות. במקרה של שניהם אין הרבה חולצות כמו פעם שעברה (היו 100+), לכן המאמץ כאן הוא מינימאלי יחסית להזמנה הקודמת.

יש 2 דברים "קשים" בפרוצדורה, האחת לאסוף את הכסף מכולם, השני זה ללכת לדואר ולשלוח את כל החולצות. במקרה של שניהם אין הרבה חולצות כמו פעם שעברה (היו 100+), לכן המאמץ כאן הוא מינימאלי יחסית להזמנה הקודמת.
אני מוכנה לקחת את זה על עצמי אבל אוכל להתחיל להתעסק עם זה רק בסופ''ש הקרוב (לעבור על הרשימה, ליצור קשר עם אנשים ולהתחיל לאסוף כסף).
בית הדפוס ישלח את החולצות אליי? במקרה כזה צריך שמחיר החולצות יכלול גם את המשלוח הזה.
בכל אופן אני מעדיפה לאסוף כסף בצורה של העברה בנקאית כי לאור הניסיון עם הנעליים - פייפל גובים עמלה מוגזמת והעברה בנקאית עדיפה מבחינתי.

אני מוכנה לקחת את זה על עצמי אבל אוכל להתחיל להתעסק עם זה רק בסופ''ש הקרוב (לעבור על הרשימה, ליצור קשר עם אנשים ולהתחיל לאסוף כסף).
בית הדפוס ישלח את החולצות אליי? במקרה כזה צריך שמחיר החולצות יכלול גם את המשלוח הזה.
בכל אופן אני מעדיפה לאסוף כסף בצורה של העברה בנקאית כי לאור הניסיון עם הנעליים - פייפל גובים עמלה מוגזמת והעברה בנקאית עדיפה מבחינתי.
סבבה, זה יקח יותר מסופ"ש אחד.
אני ממליץ לקבוע דדליין להעברה של הכסף, העברה רק בחשבון בנק זה לא יעיל כי לא כולם ילכו לבנק ויעשו את העברה, כדאי גם לתת PAYPAL, רק צריך לחשב כמה עם PAYPAL (+ העמלה) אנשים יצטרכו לשלם.
אפשר לעבור על האשכול הקודם ולראות כמה זה יצא ב PAYPAL.
לגבי החולצות מבית הדפוס, זה נמצא בת"א אם יש לך רכב ואת יכולה להגיע לשם אין בעיה, אם לא אני יכול לתת לך את כל הפרטים להתקשר אליהם ולברר כמה יעלה משלוח אליך של כל החולצות. צריך גם לבקש מהם הצעת מחיר ל XX חולצות (תלוי כמה נאסוף).
בכל מקרה משלוח אליך לא צריך לעלות יותר מ 50-80 ש"ח לכל היותר. ככה שאם יש פה 40 חולצות זה עוד 1.5 ש"ח לבן אדם.

סבבה, זה יקח יותר מסופ"ש אחד.
אני ממליץ לקבוע דדליין להעברה של הכסף, העברה רק בחשבון בנק זה לא יעיל כי לא כולם ילכו לבנק ויעשו את העברה, כדאי גם לתת PAYPAL, רק צריך לחשב כמה עם PAYPAL (+ העמלה) אנשים יצטרכו לשלם.
אפשר לעבור על האשכול הקודם ולראות כמה זה יצא ב PAYPAL.
לגבי החולצות מבית הדפוס, זה נמצא בת"א אם יש לך רכב ואת יכולה להגיע לשם אין בעיה, אם לא אני יכול לתת לך את כל הפרטים להתקשר אליהם ולברר כמה יעלה משלוח אליך של כל החולצות. צריך גם לבקש מהם הצעת מחיר ל XX חולצות (תלוי כמה נאסוף).
בכל מקרה משלוח אליך לא צריך לעלות יותר מ 50-80 ש"ח לכל היותר. ככה שאם יש פה 40 חולצות זה עוד 1.5 ש"ח לבן אדם.
אני באה לתל אביב עם קטנוע ולא יכולה להעמיס עליו חבילת חולצות אז אני אצטרך שבית הדפוס ישלחו את זה אליי - קח את זה בחשבון בבקשה בחישוב המחיר.
אני מסתבכת עם החישובים של עמלות הפייפל ועד עכשיו לא הבנתי בדיוק איזו עמלה הם לוקחים (פלוס עולה לי עוד 8 או 10 ש''ח כדי להכניס את הכסף מהפייפל לחשבון הבנק שלי).. אני מעדיפה העברה בנקאית אבל אם יש אנשים שממש ממש לא יכולים אז שיעבירו בפייפל.
בסופ''ש אני אראה את הרשימה ואז נקבע דדליין להעברות. אני בכל מקרה אצור קשר עם כולם דרך הפורום כשאתחיל לאסוף כדי לתאם את זה.

זה 8 שקל דרך פייפאל לכל הסכום.
לגבי ה PP.
1 חולצה = 62.4 ש"ח
2 חולצות = 110 ש"ח
3 חולצות = 156 ש"ח
4 חולצות = 205 ש"ח

המחירים כוללים את העמלה של PAYPAL אבל לא כוללים משלוח אליך שאת זה צריך לברר.

זה 8 שקל דרך פייפאל לכל הסכום.
לגבי ה PP.
1 חולצה = 62.4 ש"ח
2 חולצות = 110 ש"ח
3 חולצות = 156 ש"ח
4 חולצות = 205 ש"ח

המחירים כוללים את העמלה של PAYPAL אבל לא כוללים משלוח אליך שאת זה צריך לברר.
תודה!
אם כך -מבחינתי אפשר להעביר גם דרך פייפל.
אז אני אחכה לרשימת אנשים ופרטים סופיים.

• פותח/ת השרשור
צבע ומידה: שחור
עיר מגורים: מטולה (אם מישהו מכיר)

כמות / מידה ?

תודה!
אם כך -מבחינתי אפשר להעביר גם דרך פייפל.
אז אני אחכה לרשימת אנשים ופרטים סופיים.

דבר ראשון תודה רבה לך 😃
בכל זאת אני אשמח אם תעדכני את הדרכים להעביר אלייך את הכסף

כמות / מידה ?

דבר ראשון תודה רבה לך 😃
בכל זאת אני אשמח אם תעדכני את הדרכים להעביר אלייך את הכסף
או בהעברה בנקאית (עדיף) או דרך פייפל.
מי שמשלם דרך פייפל ישלם קצת יותר בגלל העמלה של פייפל (לפי המחירים שמשה כתב באחת ההודעות הקודמות).
פרטים של חשבון הבנק להעברה או של החשבון פייפל אני אכתוב לכל אחד אישית דרך הודעה בפורום כשאני אבין מי משלם איך.

יש! :D

תודיעי לי בה"פ ואעביר לך את הכסף מתי שתרצי 😃

יש! :D

תודיעי לי בה"פ ואעביר לך את הכסף מתי שתרצי 😃
סבבה.
האמת היא שאתמול בחדר כושר קרה מקרה שגרם לי לרצות גופיה של הפורום. באתי לרוץ בהליכון ובהליכון השכן הלכה איזו מישהי. אז כשהיא ראתה שאני מתחילה לרוץ היא כנראה החליטה שאיך זה שאני יותר שמנה ממנה ואני רצה והיא הולכת - אז היא התחילה לרוץ גם. אחרי 5 דקות היא התעייפה והלכה. אז זה ממש עשה לי חשק לגופיה עם Fat but stronger than you. ואז חזרתי הביתה וראיתי שבפורום מארגנים הזמנת חולצות 😃

סבבה.
האמת היא שאתמול בחדר כושר קרה מקרה שגרם לי לרצות גופיה של הפורום. באתי לרוץ בהליכון ובהליכון השכן הלכה איזו מישהי. אז כשהיא ראתה שאני מתחילה לרוץ היא כנראה החליטה שאיך זה שאני יותר שמנה ממנה ואני רצה והיא הולכת - אז היא התחילה לרוץ גם. אחרי 5 דקות היא התעייפה והלכה. אז זה ממש עשה לי חשק לגופיה עם Fat but stronger than you. ואז חזרתי הביתה וראיתי שבפורום מארגנים הזמנת חולצות 😃

🤘

חחח... אהבתי

אגב.. למה נראה לך שאתה צריכה XXXXL ? 🙄
או שזה לסטן-שור?

🤘

חחח... אהבתי

אגב.. למה נראה לך שאתה צריכה XXXXL ? 🙄
או שזה לסטן-שור?
לאא אני או S או M (ובבגדים של נייקי XSׂ 🤘) - זה לשטן שור ולאח שלו. אני גם לא יודעת אם הם צריכים XL או XXL. יש איפשהו טבלת מידות?
לעצמי אני רוצה גופיית סבא - אם בית הדפוס עושה כאלה. ׁ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית