הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקרוב יש לי טסט

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
רציתי לדעת האם זה לוקח הרבה זמן לסיים טסט?
כי כרגע כל שיעור שלי הוא שעה וחצי וזה פשוט שעה וחצי של סבל כי אני לא אוהב לנהוג..
אם זה לוקח קצת זמן אז יש לו פחות דברים לתת לי לעשות = יותר קל בשבילי....

תבוא עם בטחון, לא מופרז, טסטרים לא אוהבים את החוששים, אם העשר דקות הראשונות יעברו ללא תקלות הטסט יגמר אחרי רבע שעה פלוס מינוס.

אצלי הטסט היה בדיוק 10 דק', עבר חלק לגמרי, הייתי ראשון בטסט.. וקיבלתי את הטסטר שנחשב להכי קשה בעיר.

הייתה איתי בחורה שעשתה איתי את הטסט, היא הייתה השנייה.. קיבלה 4 ברקסים והוא הזיז לה פעמיים את ההגה.. מסכנה..

אבל העיקר שתנהג טוב ורגוע אחרת אין סיבה שהוא לא יעביר אותך. (למרות שצריך גם מזל בטסטים)

גם לי בקרוב יש טסט משיחה היום עם המורה הבנתי שטסט לוקח 20-30 דקות .. לפחות כאן...

טסט זה בד"כ כ20 דקות. כשאתה בטסט אתה צריך שהטסטר יראה שאתה מסתכל כל הזמן, זאת אומרת שאם אתה בא להכנס לצומת אז תזיז את כל הראש כדי להסתכל ולא רק את העניים כדי שיראה שהסתכלת.

לרוב עדיף ראשון

למה?

ולנושא, אורך הטסט תלוי במצב הרוח של הבוחן ובך. אם אתה נוהג בהססנות או לא מספיק טוב בעיניו, הוא ינסה להאריך את הטסט ולבחון אותך כמה שיותר עד שיחליט. אם אתה נוהג טוב, טסט יכול לקחת גם 7 דקות, מנסיון.
בהצלחה!

כי בדרך כלל יש K מסלולים הלוך ו10Kמסלולים חזור
אז? זה לא שאתה יודע את המסלול הלוך שהוא מתכוון לעשות לך...
אני דווקא חושב שעדיף שני , ככה אתה רואה גם איך הראשון נוהג ועל מה הטסטר מסתכל\כותב.
ככה אתה פחות מתרגש...

אז? זה לא שאתה יודע את המסלול הלוך שהוא מתכוון לעשות לך...
אני דווקא חושב שעדיף שני , ככה אתה רואה גם איך הראשון נוהג ועל מה הטסטר מסתכל\כותב.
ככה אתה פחות מתרגש...
אני גם בטסט על אוטו וגם על אופנוע המורה נתן לי לתרגל 2-3 מסלולים שככל הנראה הטסטר יתן והוא באמת נתן את אחד מהם, בול אותו מסלול.
קשור לכמה ניסיון יש למורה שלך, המורה שלי מלמד 30+ שנים הוא מכיר תטסטרים כבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית