עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתם מכירים קבוצות של WEIGHTLIFTING בראשון לציון?
תודה אחי אני יודע שיש גם בבית-ים אבל אני מחפש בראשל"ציש בתל אביב וגם בהרצליה ובעוד מקומות
ובשביל מה אתה מתאמן בכלל? במילא לא תהיה מר עולם...בשביל מה אתה צריך את זה, גם ככה לא תהייה אלוף אירופה
איזה הודעה טיפשית סלח לי -_-בשביל מה אתה צריך את זה, גם ככה לא תהייה אלוף אירופה
ובשביל מה אתה מתאמן בכלל? במילא לא תהיה מר עולם...
חח סבבה תודה, יש לי חבר שמתאמן בהרמות אולימפיות בבת-ים, הוא לא בטוח אבל חושב שזה קבוצת הפועל..
הוא אמר לי שזה בבחינם אז אם אין בראשון כנראה אצטרך לסוע לבת-ים אלא אם הקבוצה בתל-אביב יותר טובה (?)
ואני בן 15 וחצי ומתעניין ומתאמן במשקולות שנתיים בערך.. ואין לי אף אדום
איזה הודעה טיפשית סלח לי -_-
זה היה בצחוק..
נכון,אבל אני מתאמן בהולמס פלייס ויש לי בייספס וחזה ענק וקוביות וכל הבנות שם אוהבות את זה
בהרמת משקולות אתה מתאמן בלי מכישרים בכלל אין טלויזיה האימונים קשים,יש כאבי כתפיים ברכיים גב מפרק כף היד יכאב. לא מדברים בכלל באמצע אימון וגם אם תגיע לתוצאות אף אחד לא יעריך את זה ואתה תשלם על התחרויות שלך באירופה בעצמך.
ועכשיו ברצינות-
בן כמה אתה? אם אתה צעיר יקבלו אותך באסא בבת ים ובאסא תל אביב ובהרצליה.
בראשל"צ אין קבוצה להרמת משקולות.
תודה רבה!!היה פעם הפועל תל אביב, היום הקבוצה בבת ים היא של אסא.
אתה בגיל מצויין להתחיל את זה!! לדעתי,אם כבר אסא לך על אסא תל אביב באוניברסיטה, ישקיעו בך שם הכי הרבה,אני גם חושב שהמאמן שם הוא טוב קוראים לו פאבל(הוא דחק 195) ויש תנאים לא רעים בכלל.
בבת ים אני לא מכיר את הציוד והמאמן אבל יש פה מישהו בפורום שמתאמן שם,יש לו לוג,שאל אותו
כל קבוצה שתקבל אותך זה יהיה חינם כל עוד אתה מתחרה מספר תחרויות בשנה ורשום כספורטאי באגודה.
דרך אגב,אם החלטת ללכת על אסא באונברסיטה,יהיה לך שם פיתוי,כי אתה תוכל גם להתאמן בחדר כושר..ובשביל משקולן צעיר זו טעות נוראית לעשות את זה אבל זה כבר יהיה התפקיד של המאמן למנוע ממך ללכת לחדר כושר
תודה רבה!!
אבל אפשר לדעת למה למשקולן מתחיל זה טעות ללכת לחד"כ? יותר מדי נפח למתחיל?
100% חייבים להגיע ב 3? אני חוזר מבית הספר ב4.. אני יכול לבוא לשם רק ב5 (בין אם אתה מדבר על הקבוצה בבת-ים או על הקבוצה בתל אביב..מקום טוב , מאמן אחלה , מבוגר בקושי יודע עברית אבל עם ידע וניסיון עצום. המקום פתוח א׳ ב׳ ד׳ ה׳ , הוא מחייב לבוא ל-4 אימונים בשבוע. שעות פתיחה 15:00-19:30 הכי מאוחר אפשר להגיע ב17:00