הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סאונה בתקופת מסה וחיטוב

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
חפשתי על זה קצת תשוובת אבל לא מצאתי תשובה מספיק טובה.
בכל מקרה, כמה חשוב התפקיד של הנוזלים במסה? נוזלים קשורים איכשהו לעליה במסת השריר? או שמדובר רק באוכל.. פשוט אני כבר שוקל 75 על גובה 70 ויש לי קצת כרס(אכלתי ואני עדיין אוכל המון ג'אנקפוד), לי אישית זה לא מציק אבל כולם אומרים לי שאני שמן, גם ההורים..לפי מה שאני יודע כרס זה הרוב נוזלים ככה שאם אני ירד בנוזלים והמסת שריר לא תפגע ותמשיך לעלות, אז מה רע?
אז, אם זה לא פוגע בגדילה של המסת שריר זה בסדר?

ובחיטוב אני מניח שזה כלי שימושי..

נערך לאחרונה:
אם המטרה היא להיפתר משומן - אז תזונה במאזן שלילי

אם המטרה להיפתר משומן ויותר נוזלים - אז מאזן שלילי ודל פחמימה

אם המטרה להיפתר מנוזלים.... כדי ליהיות "רזה" - אז תזיע הרבה מאירובי\תסבול מהתייבשות\לך לסאונה\תשתה פחות ועוד פתרונות שנשמעים הזויים ו"בריאים"

• פותח/ת השרשור
אם המטרה היא להיפתר משומן - אז תזונה במאזן שלילי

אם המטרה להיפתר משומן ויותר נוזלים - אז מאזן שלילי ודל פחמימה

אם המטרה להיפתר מנוזלים.... כדי ליהיות "רזה" - אז תזיע הרבה מאירובי\תסבול מהתייבשות\לך לסאונה\תשתה פחות ועוד פתרונות שנשמעים הזויים ו"בריאים"

האא הבנתי.. קיצר מסה בכל הכוח עד הסוף :D

אם כבר אפשר לתפוס טרמפ על אשכול טיפשי של ספא ושטויות, מישהו ניסה פעם לעשות אימון כבד אחרי מסאז'? זה הולך או שמרגישים מפורקים כזה?

אני בחיים לא אעשה יותר מסאז' גב עמוק כשאני בתכנית עם התקדמות כבדה בסקוואט. אתה מרגיש כמו ג'לי למשך ימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית