הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה של סקוואט

System-f

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
התחלתי עכשיו SS אימון ראשון
יש לי מעט מאוד נסיון קודם עם חלק מהתרגילים בתוכנית לכן רציתי לקבל את עזרתכם בשיפור הטכניקה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זה משנה אם אני יוצא קדימה או אחורה?
עם משקל גבוה מסוכן מאוד ללכת אחורה, בייחוד כשאתה לא בדיוק רואה לאן אתה הולך. צא אחורה, מוטות הביטחון מספיק ארוכים.
לגבי העומק, הוא יסתדר כשתעלה משקל. אני לא מצליח לראות אם הגב שלך נשאר ישר לאורך כל התנועה או שיש לך קצת כיפוף למטה.

• פותח/ת השרשור
עם משקל גבוה מסוכן מאוד ללכת אחורה, בייחוד כשאתה לא בדיוק רואה לאן אתה הולך. צא אחורה, מוטות הביטחון מספיק ארוכים.
לגבי העומק, הוא יסתדר כשתעלה משקל. אני לא מצליח לראות אם הגב שלך נשאר ישר לאורך כל התנועה או שיש לך קצת כיפוף למטה.

יש לי מראה ממול בגלל זה אני אוהב לצאת קדימה כדי שאני יוכל לראות את התנועה במראה, מה גם שבעזרת המראה אני יודע איך להניח את המוט בחזרה עשיתי את זה גם במשקלים גבוהים בהרבה (בתקופה שחשבתי שסקוואט עושים עד 90 מעלות), במקרה שלי עדין יש צורך לצאת אחורה ולא קדימה?
אגב לגבי המגבת יש חיסרון אמיתי בזה או שזה סתם נחשב לכוסיות?

זה גם נחשב לכוסיות וגם גורם למוט להיות לא יציב על הגב. במקום שהמוט ייקבר בשכמות ויהיה מקובע, ביחד עם המגבת זה יוצר ציר שיכול להסתובב.

וחוץ מזה לא מסתכלים ישר, ובטח שלא למראה! מסתכלים למטה 2 מטר קדימה כך שהצוואר בקו ישר עם שאר הגב. זה יעזור לך להדגיש היפ דרייב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית