עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה לי שינוי תוכנית פתאומי,אז בולדנון יחכהףכרגע בתפריט מסטרון ופרופיונייט שלהם ,בשלב מאוחר יותר יכנס וינסטרול בכדוריםתודה קלינה, כבר התחלת עם הבלונדון שלהם?..
היה לי שינוי תוכנית פתאומי,אז בולדנון יחכהףכרגע בתפריט מסטרון ופרופיונייט שלהם ,בשלב מאוחר יותר יכנס וינסטרול בכדורים
לא חסר זיופים המוצר האמיתי מגיע עם כיתוב לייזר על האמפולה יצא לי להשתמש טוב מאודתן בראש 🤘
אגב מה דעתך על האנטט של החברה פארמה הגרמנית ROTEXMEDICA GmbH הגרמנית, שמוברחת לארץ . פייק או אמיתי?
![]()
תודה רבה!!
יש לך אולי תמונה, עם הכיתוב לייזר לצורך השוואה ?לא חסר זיופים המוצר האמיתי מגיע עם כיתוב לייזר על האמפולה יצא לי להשתמש טוב מאוד
לא. אבל תבקש מהדילר שירה לך דוגמא ותראה בעצמךיש לך אולי תמונה, עם הכיתוב לייזר לצורך השוואה ?
זה קל אתה מעביר את היד על הכתובית של ה batch no ולא אמור להרגיש שום בליטה הכתובית מוטבעת
אם יש אמפולה שיש בליטה קטנה על הכתוביות זה אומר משו? לדוגמא האירני
סבבה גבר, תודה!!!זה קל אתה מעביר את היד על הכתובית של ה batch no ולא אמור להרגיש שום בליטה הכתובית מוטבעת באמפולה
זה קל אתה מעביר את היד על הכתובית של ה batch no ולא אמור להרגיש שום בליטה הכתובית מוטבעת באמפולה
אולי אלה תמונות של זיופיםשמתי לב בתמונות באינטרנט שעל האמפולה יש מדבקה, והכיתוב הוא לא בלייזר כמו שאמרת.
זה ממיצריים. ביפנים יש פרופיונייטשמתי לב בתמונות באינטרנט שעל האמפולה יש מדבקה, והכיתוב הוא לא בלייזר כמו שאמרת.
סליחה שאני ניכנס ככה אבל זה קשור לאשכול אז..
מישהו ניסה את הדיאנבול של פארמקום הזה10מ"ג?
http://img72.imageshack.us/f/amps.jpgאולי אלה תמונות של זיופים