עם חוזה או בלי? כי אם היה חוזה זה משהו אחד ואם לא זה כבר סיפור אחר לגמרי.
זאת הנקודה שלי שהמדינה לא אמינים וצבועים.
אתה ממש חד היום. אתה יכול לספר לכולם איך הגעת לתפיסת עולם מדהימה כזו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם חוזה או בלי? כי אם היה חוזה זה משהו אחד ואם לא זה כבר סיפור אחר לגמרי.
זאת הנקודה שלי שהמדינה לא אמינים וצבועים.
אתה רוצה שנפתח את זה שוב פעם? אתה מבין את הדברים שלי איך שבא לך ואז אתה עוד מעז להגיד לי שאני פועל רק לפי איך שנראה לי.
אתה תומך בחופש כשהתוצאה מתאימה לך.
אתה חושב? נאאאאאאאאאא, אין מצב.😵
מה הבעיה עם לפעול איך שנראה לך? מה האלטרנטיבה, לפעול לפי איך שלא נראה לך? בכל אופן זה לא מה שאמרתי, אמרתי שאתה תומך בחופש כשהתוצאה מתאימה לך.
וזה שגוי בגלל ש...?
אתה צריך להגיד את זה לcoldfire שניסה להטריל ולהגיד שזה בסדר שהמדינה עושה מה שבא לה, גם אם זה לעשות מיסים מטומטמים.
אבל כמובן שסופו של כול טרול זה ליפול.
זה שגוי כי אין לך זכות להתערב בהחלטות של אנשים לגבי החיים שלהם?
על מה אתה מדבר בכלל? שאלתי אותך למה זה שגוי לתמוך בחופש כשהתוצאה מתאימה לך, אז מה הקשר החלטות? תענה על השאלה ששאלתי.
עניתי, תקרא. אם מישהו עושה משהו בחיים שלו שלא מוצא חן בעינייך לא נותן לך את הזכות להתערב לו בהחלטות.
רגע, ומה אם אני מחליט להתערב לאנשים בהחלטות? אז זה לא משנה אם יש לי זכות כלשהי או אין לי, כי זו החלטה שלי ואין לכם זכות להתערב בהחלטות שלי.
איך לתמוך במשהו נחשב בכלל להתערבות בהחלטה?
יש הבדל בין דברים שאתה מחליט שנוגעים לך, ודברים שאתה מחליט שנוגעים למישהו אחר. לכן רצח הוא לא מוסרי אבל התאבדות כן. בחיים שלך מותר לך לעשות מה שבא לך כל עוד אתה לא פוגע במישהו אחר.
הוא יכול לתמוך במה שבא לו, אני רק אומר שאין לו זכות לקבוע בשבילי מה טוב בשבילי ומה לא, כמו במקרה של חינוך ממשלתי.
מה שמחזיר אותי לשאלה שלי - למה זה שגוי לתמוך בחופש כשהתוצאה מתאימה לך? הרי הוא לא קובע בשבילך כלום והוא לא פוגע בך.
אה ולמה התאבדות לא נחשבת להחלטה שנוגעת לאנשים אחרים? מה אנשים לא נפגעים ממנה? ומה אם היית חייב למישהו 3 שקל? אז עכשיו ההתאבדות היא לא מוסרית כי גרמת למישהו נזק כלכלי במותך?
אני לא יודע אם אתה באמת רוצה לזיין את השכל או שאתה רציני. ברור שהמדינה עושה מה שבא לה במסגרת שמאפשרת לה את זה, זו בדיוק הסיבה שאתה רוצה שלממשלה יהיה כוח מוגבל. ממש הפלת אותי כאן עם ההיגיון המטורף שלך.
הוא קובע בשבילי אם הוא לוקח ממני את הכסף שלי ועושה בו מה שנראה לו.
כשאתה מלווה למישהו כסף בלי חוזה אתה לוקח סיכון שבו האדם עשוי להתאבד. לכן חוזי הלוואות בדרך כלל כוללים ערבים. יש לך עוד הטרלות או שבא לך לטעון טיעון?
אז רגע, אם אתה מתנגד לחינוך מטעם המדינה על בסיס זה שהם קובעים מה לעשות עם הכסף שלך, אז מן הראוי שתתנגד גם להגנה מטעם המדינה בגלל שגם כאן הם קובעים מה לעשות עם הכסף שלך. כי הרי בלי הגנה מטעם המדינה (או מכל גוף אחר שמגן עליך מפני ה"מחליטים" הנ"ל), כל האידאולוגיה שלך שווה לזין.
אם נתעלם משאר הקשקושים שנובעים בחלקם מבעיות הבנת הנקרא שלך, ובחלקם מבעיות בהתבטאות של sugarzaza, הפסקה הזו לא נכונה.
1. הגנה מטעם מדינה לא שקולה להגנה מגוף פרטי. תחשוב לבד על הסיבה.
2. יש הבדל בין הגנה על הזכויות שלך לבין כפיה של אלטרואיזם עליך.
3. האידאולוגיה תופסת גם ללא קיום של ממשלה בכלל. תקרא על אנרכו-קפיטליזם.
אולי לפני שאתם מתווכחים כמו ילדים קטנים תלמדו לנסח היטב את ההנחות וטענות שלכם.
1. זה לא משנה שהיא לא שקולה, מטרת ההגנה היא זהה וזה מה שחשוב.
2. אתה מתכוון, כפיה של הגנה על הזכויות. כמו לחינוך, גם להגנה אפשר להתנגד.
3. תופסת או לא, בלי הגנה, אין שום דבר שיעצור חבורה של 8 גברים מלהחליט בשבילך שהתחת שלך ייפתח, כדי שאידיאולוגיה כלשהי תתפוס, צריך גוף שישמור על סדר. קראתי על האנרכו-קפיטליזם הזה, כמו כל אידאולוגיה שמתנגדת למערכת של מדינות, ההבדלים תלויים אך ורק בפרספקטיבה, אתה יכול לקרוא להן מדינות, ואתה יכול לקרוא להן חברות מסחריות..