הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג'ון גאלט מתהפך בספרו

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך
השטח של המדינה זה לא הכל. אם אתה מוצא נפט בחצר שלי, אז זו הנפט שלי, לא של המדינה. אני חושב שכדאי שאתה ו spasm32 תאחדו כוחות ותנסו לנהל דיון תקף לוגית.

אתה סגור על זה? אני חושב שאוצרות טבע לא נכללים בהגדרת השטח הפרטי בארץ ישראל הקדושה. אבל אני לא בטוח.

אתה סגור על זה? אני חושב שאוצרות טבע לא נכללים בהגדרת השטח הפרטי בארץ ישראל הקדושה. אבל אני לא בטוח.
אני אפילו בטוחה שלא.
אם אתה מוצא נפט בשטח שלך הוא של המדינה, גם אם אתה מוצא עתיקות. זה לא תופס אבל אם אתה מוצא עצמות של הכלב שלך.

איזה יופי! מעכשיו נחוקק חוקים שכל רווח שמופק ממשאב טבע שמקורו בשטח מדינת ישראל יעבור ישירות לכיס של כולנו. יזם כורת עצים? זה שלנו. מפעלי ים המלח? שלנו. מתכת? שלנו. זהב? שלנו. קיצר, כל החומר הגולמי בישראל שייך לכולנו. איזה יופי. אני לא צריך לעבוד יותר.

השלב הבא הוא כמובן לנצל את אזרחי ישראל. הרי הם "אזרחי המדינה". רכוש של המדינה למעשה. כל רעיון שמופק במוחם שייך לכולנו. מישהו יצר אתר באינטרנט ומרוויח מלא כסף מזה - אומנם זה לא משאב טבע, אבל הרעיון שצמח במוח של היזם - מוח זה טבע, וזה של מדינת ישראל. כלומר של כולנו.

אני לא מבין אף אחד פה לא עבר בשיעור אזרחות?
ישראל היא לא המדינה היחידה בעולם ובטח ובטח שלא קמה ללא הסכם מסוים כלפי דפוס הפעולות פה.
היא לא איזו כת שיכולה לעלות את המחירים סתם כי בא לה! היא חייבת לתרץ את זה באיזה הסכם שנכתב.

לא סגור על זה, ואני גם לא אתפלא אם זה לא נכון במקרה של מדינת ישראל. זה לא שישראל מכירה בזכות האדם לרכוש שלו.

אני לא מבין אף אחד פה לא עבר בשיעור אזרחות?
ישראל היא לא המדינה היחידה בעולם ובטח ובטח שלא קמה ללא הסכם מסוים כלפי דפוס הפעולות פה.
היא לא איזו כת שיכולה לעלות את המחירים סתם כי בא לה! היא חייבת לתרץ את זה באיזה הסכם שנכתב.
מה שמלמדים אותך בשיעור אזרחות זה 90% שקר שהמדינה רוצה שתלמד בשביל שתהיה אזרח "טוב". בפועל המדינה מתנהלת בצורה פחות או יותר פשיסטית.

• פותח/ת השרשור
השטח של המדינה זה לא הכל. אם אתה מוצא נפט בחצר שלי, אז זו הנפט שלי, לא של המדינה. אני חושב שכדאי שאתה ו spasm32 תאחדו כוחות ותנסו לנהל דיון תקף לוגית.

אין כזה זה דבר שטח שלך, כול השטחים הם של המדינה ואתה יכול לקנות אותם ממנה. ככה שגם הנפט שמצאת הוא של המדינה.
תשובה השיג את האישורים לקדוח באזור הזה משמע לתקופה מסוימת השטח שם שלו, לפי הטיעון שלך הנפט שם שם כולו שלו וככה גם אני חושב שצריך להיות אבל המדינה לא חושבת ככה ומשום מה אתה מנסה להטריל לטובת המדינה.

מה שמלמדים אותך בשיעור אזרחות זה 90% שקר שהמדינה רוצה שתלמד בשביל שתהיה אזרח "טוב". בפועל המדינה מתנהלת בצורה פחות או יותר פשיסטית.
יש לך הוכחות לזה או משהו אחר שהתבססת עליו שאפשר לראות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית