הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרשם רופא לקניית טסט' האם ניתן לקבל מרופא משפחה או רק מומחה?

• פותח/ת השרשור
תמונה לא מוחיכה כלום, אפשר להוריד מהאינטרנט גם.. תן לי את שם בית המרקחת אני הולך לקנות מהם השבוע ונבדוק.

תעשה צילום וידאו של הקניה.
מה אתם אומרים, חוב לראק? 😃

אגב, לא תמו כבר ימי המרשמים שכותבים ביד? הרופאים לא נותנים הכל במחשב?

נותנים במחשב אלא אם מדובר ברופא פרטי של קופה אחרת. וכל מרשם מעורר חשד יגרום לקופה לבדוק מה קורה בדיוק ולפנות לרופא.

ניראה מה יצא מזה תמיד יש פעם ראשונה אין מה לעשות הבן אדם חייב ללמוד מטעויות של עצמו ולא של אחרים

לא, אדם חכם לומד מכל טעות - נקודה.
גם אם זה טעות שלו, של אחרים או אפילו של סבתא שלו.

ניראה מה יצא מזה תמיד יש פעם ראשונה אין מה לעשות הבן אדם חייב ללמוד מטעויות של עצמו ולא של אחרים
כשמדובר בבריאות שלך תמיד עדיף להיות על הsafe side אל תהיה מפגר חבל על הסיכון שתצטרך להסתובב כל הזמן בין רופאים כדי לברר מה לעזאזל עשית לעצמך :nono:

תסלח לי גבר אבל בחיים שלי לא שמעתי משפט מפגר כזה במיוחד בחומרים תקשיב לעצות של אחרים

תגיד לי אתה יודע בכלל מה זה אנדרקסון זה לא שזה חומר מסוכן או משו הוא פשוט יקר הוא בדיוק כמו טסט אנת רק כנראה בעל ספיגה פחות טובה

מזה חומר שאף אחד בחיים לא לקח??
זה חומר רפואי, והרבה בילדרים משתמשים בזה ומשלבים אם זה עוד חומרים זה טסט רגיל

זה לא כמו טסט אנטט. אתה צריך לקחת את זה כל יום וזה רעיל לכבד ותוצאות חרא. ואף בודיבילדר מקצועי לא יקח את זה

זה לא כמו טסט אנטט. אתה צריך לקחת את זה כל יום וזה רעיל לכבד ותוצאות חרא. ואף בודיבילדר מקצועי לא יקח את זה
קודם כל זה לא רעיל לכבד(לא יותר מטסט בזריקות) כי החומר ניספג במערכת הלימפה עוד לפני שמגיע לכבד בכלל, בודי בילדרים משתמשים בזה בדיוק כמו שמשתמשים באנבאר וכל חומר אחר חלש יותר

קודם כל זה לא רעיל לכבד(לא יותר מטסט בזריקות) כי החומר ניספג במערכת הלימפה עוד לפני שמגיע לכבד בכלל, בודי בילדרים משתמשים בזה בדיוק כמו שמשתמשים באנבאר וכל חומר אחר חלש יותר

החומר בעל רעילות נמוכה הוא לא 17CC הוא חומר חלש מאוד ותאמין לי שאף בודיבילדר לא יקח את הקישקוש הזה כי הוא פשוט לא יעיל בבניית מסת שריר כי הספיגה שלו על הפנים. יזה בודי בילדר יעדיף את הזבל הזה ע"פ טסט בזריקות או דברים חזקים יותר כמו דיבול. אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה להשיג פה?. אנבאר נמצא בשימוש עקב היכולת שלו לגרום לניוד שומן תוך ביטני וירידה באחוזי השומן.

החומר בעל רעילות נמוכה הוא לא 17CC הוא חומר חלש מאוד ותאמין לי שאף בודיבילדר לא יקח את הקישקוש הזה כי הוא פשוט לא יעיל בבניית מסת שריר כי הספיגה שלו על הפנים. יזה בודי בילדר יעדיף את הזבל הזה ע"פ טסט בזריקות או דברים חזקים יותר כמו דיבול. אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה להשיג פה?. אנבאר נמצא בשימוש עקב היכולת שלו לגרום לניוד שומן תוך ביטני וירידה באחוזי השומן.
איך אתה יכול להשוואת את זה לדיאנבול בכלל???
אז אם ככה בואו נרכיב סייקל שיש רק דיאנבול כי הוא הכי טוב (מה זאת השטות הזאת?)
אבל עובדה שמשתמשים בחומר הזה לסייקלים ועובדה שהוא נימכר בחנויות של סטרואידים(אם הוא היה כזה גרועה אז בכלל לא היו מוכרים אותו)
זה שהספיקה שלו לא טובה זה אני יודע אבל לא עד כידי כך בערך 70% ניספג ככה שאם רוצים להעביר סייקל אז צריך פשוט לקחת הרבה וזה שזה לא יצא חסכוני זה בתוך, כך לדוגמא את GH שהוא גם הורמות מאוד יקר ואני בטוח שהבדיבילדרים המקצועניים לא לוקחים את החומר הזה לבד אלה משלבים איתו עוד חומרים ואותו הדבר לגביי האנדרקסון.

תעשה צילום וידאו של הקניה.
מה אתם אומרים, חוב לראק? 😃

אגב, לא תמו כבר ימי המרשמים שכותבים ביד? הרופאים לא נותנים הכל במחשב?

יש עדיין פנקס מרשמים כזה
פעם אחת הוא רשם לי מרשם ידני
והמשיך לעוד כמה דברים שהייתי צריך
אחר כך הוא קלט את המרשם ביד שלי ושכח שהוא נתן לי אותו, הוא חשב שדפקתי לו מרשם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית