עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה שהחלטת להיות טיפש וללכת נגד עצות הפורום שיהיה בהצלחה.😉 תאמין לי שכן מנסיון של קניית אנדרקסון 4 קופסאות, שכנראה יבואו להיות בשימוש בעוד שנה
אין לפרסם מחירים על גבי האתר.
למה באמת, מה הקטע?
אני רואה שהחלטת להיות טיפש וללכת נגד עצות הפורום שיהיה בהצלחה.
ניראה מה יצא מזה תמיד יש פעם ראשונה אין מה לעשות הבן אדם חייב ללמוד מטעויות של עצמו ולא של אחרים
כשמדובר בבריאות שלך תמיד עדיף להיות על הsafe side אל תהיה מפגר חבל על הסיכון שתצטרך להסתובב כל הזמן בין רופאים כדי לברר מה לעזאזל עשית לעצמך :nono:ניראה מה יצא מזה תמיד יש פעם ראשונה אין מה לעשות הבן אדם חייב ללמוד מטעויות של עצמו ולא של אחרים
ניראה מה יצא מזה תמיד יש פעם ראשונה אין מה לעשות הבן אדם חייב ללמוד מטעויות של עצמו ולא של אחרים
תסלח לי גבר אבל בחיים שלי לא שמעתי משפט מפגר כזה במיוחד בחומרים תקשיב לעצות של אחרים
מזה חומר שאף אחד בחיים לא לקח??למה אתה מעוניין לבדוק על עצמך את הדברים האלה?
מזה חומר שאף אחד בחיים לא לקח??
זה חומר רפואי, והרבה בילדרים משתמשים בזה ומשלבים אם זה עוד חומרים זה טסט רגיל
קודם כל זה לא רעיל לכבד(לא יותר מטסט בזריקות) כי החומר ניספג במערכת הלימפה עוד לפני שמגיע לכבד בכלל, בודי בילדרים משתמשים בזה בדיוק כמו שמשתמשים באנבאר וכל חומר אחר חלש יותרזה לא כמו טסט אנטט. אתה צריך לקחת את זה כל יום וזה רעיל לכבד ותוצאות חרא. ואף בודיבילדר מקצועי לא יקח את זה
קודם כל זה לא רעיל לכבד(לא יותר מטסט בזריקות) כי החומר ניספג במערכת הלימפה עוד לפני שמגיע לכבד בכלל, בודי בילדרים משתמשים בזה בדיוק כמו שמשתמשים באנבאר וכל חומר אחר חלש יותר
איך אתה יכול להשוואת את זה לדיאנבול בכלל???החומר בעל רעילות נמוכה הוא לא 17CC הוא חומר חלש מאוד ותאמין לי שאף בודיבילדר לא יקח את הקישקוש הזה כי הוא פשוט לא יעיל בבניית מסת שריר כי הספיגה שלו על הפנים. יזה בודי בילדר יעדיף את הזבל הזה ע"פ טסט בזריקות או דברים חזקים יותר כמו דיבול. אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה להשיג פה?. אנבאר נמצא בשימוש עקב היכולת שלו לגרום לניוד שומן תוך ביטני וירידה באחוזי השומן.
תעשה צילום וידאו של הקניה.
מה אתם אומרים, חוב לראק? 😃
אגב, לא תמו כבר ימי המרשמים שכותבים ביד? הרופאים לא נותנים הכל במחשב?