הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תגידו לי אם המחיר הזה הגיוני

ניר

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
13
103
0
איזה אחד מהחדר כושר אמר לי שיש חנות בבני עייש שמוחרים שם אופטימום גולד 2.3 קילו ב 250 שקל הגיוני? אני מקווה יום ראשון ללכת לבדוק את זה

מה אתם אומרים הגיוני או שזה סתם חיקוי מסריח...

איזה אחד מהחדר כושר אמר לי שיש חנות בבני עייש שמוחרים שם אופטימום גולד 2.3 קילו ב 250 שקל הגיוני? אני מקווה יום ראשון ללכת לבדוק את זה
מה אתם אומרים הגיוני או שזה סתם חיקוי מסריח...
אתה מתאמן באשדוד?באיזה חדר כושר?ואיך קורים לבן אדם שאמר לך את זה?
בכל מקרה לגבי המחיר (250 שקל) לאופטימום גולד 2.3 קילו,(מקורי,אם תוקף טוב,ולא פגום\פתוח)תישכך מזה.לא היה ולא ניברא.זה בולשיט. רשמתי אודעה מפורטת על כל העניין הזה לא מזמן (כולל על המחירים באינטרנט) אבל משה מחק לי את האודעה..ביגלל פירסום,ויותר מידי אמת.ועכשיו זה גורר שוב את אותם שאלות לגבי השמועות האלה,וחלק מהמטרות שלהם.
יש לי לקוח שגם ראה באינטרנט מחיר ריצפה לאופטימום גולד (270 שקל) הוא התקשר דיבר אם הבן אדם בטלפון הבן אדם אמר לו כן אופטימום גולד 2.3 קילו 270 שקל.אם תוקף 2010.סגרו עיסקה הכל (הוא החליט לקחת 3 קופסאות)...(אותו לקוח כבר חשב שזהו...הוא הסתדר ועכשיו כל הזמן יהיה לו אופטימום ב-270 שקל) הוא לקח תאוטו נשע לאותו מקום ( נראלי רק הדלק יצא לו בהרך 150 שקל) , מה קרה מתי שהוא הגיע למקום? הבן אדם אמר לו מצטער ניגמר לי המלאי כך אבקה אחרת 270 שקל...זה כל התרגיל וזה הקומבינה.
מין הסתם הוא לא קנה ת*** שהיה שם,וחזר אבייתה אם דמעות.
אחרי שזה קרה הוא כבר חשב ללכת לעורך דין ולידפוק ת***** הזה אבל בסוף ויתר.איך תוכיח את זה? 😣

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זאת החנות של ידידה שלי,אין להם אופטימום.ולא זה לא זיופים:98sf:

וואלה אחי? יש מצב אתה מביא לי כתובות,עוד פרטים על החנות אני ישמח.
ואיך אתה יודע שזה לא מזויף?

אתה מתאמן באשדוד?באיזה חדר כושר?ואיך קורים לבן אדם שאמר לך את זה?
בכל מקרה לגבי המחיר (250 שקל) לאופטימום גולד 2.3 קילו,(מקורי,אם תוקף טוב,ולא פגום\פתוח)תישכך מזה.לא היה ולא ניברא.זה בולשיט. רשמתי אודעה מפורטת על כל העניין הזה לא מזמן (כולל על המחירים באינטרנט) אבל משה מחק לי את האודעה..ביגלל פירסום,ויותר מידי אמת.ועכשיו זה גורר שוב את אותם שאלות לגבי השמועות האלה,וחלק מהמטרות שלהם.
יש לי לקוח שגם ראה באינטרנט מחיר ריצפה לאופטימום גולד (270 שקל) הוא התקשר דיבר אם הבן אדם בטלפון הבן אדם אמר לו כן אופטימום גולד 2.3 קילו 270 שקל.אם תוקף 2010.סגרו עיסקה הכל (הוא החליט לקחת 3 קופסאות)...(אותו לקוח כבר חשב שזהו...הוא הסתדר ועכשיו כל הזמן יהיה לו אופטימום ב-270 שקל) הוא לקח תאוטו נשע לאותו מקום ( נראלי רק הדלק יצא לו בהרך 150 שקל) , מה קרה מתי שהוא הגיע למקום? הבן אדם אמר לו מצטער ניגמר לי המלאי כך אבקה אחרת 270 שקל...זה כל התרגיל וזה הקומבינה.
מין הסתם הוא לא קנה ת*** שהיה שם,וחזר אבייתה אם דמעות.
אחרי שזה קרה הוא כבר חשב ללכת לעורך דין ולידפוק ת***** הזה אבל בסוף ויתר.איך תוכיח את זה? 😣

אני לא מתאמן באשדוד ואני לא גר באשדוד,אני גר ליד ואני מתאמן באיזה מקום לים

בכל מקרה אני גר יחסית קרוב לבני עייש אז הנסיעה לא תהיה יקרה
ויש לי שם דודים אז אם אני יסע אליהם אני יקפוץ לחנות-ככה שאני לא מבזבז סתם דלק
וניראה אני יבדוק טוב טוב,גם לי זה נשמע מוזר 250 בגלל זה שאלתי פה ולא רצתי לקנות

ואני מצטער לשמוע על חבר שלך

אני קורא כאן הרבה מאוד זמן אבל אף פעם לא הגבתי הפעם הייתי חייב אז נרשמתי

בבני אייש אין אופטימום בשום חנות ואני אומר את זה מניסיון וגם ספציפית בחנות טבע דיאנה יש שם את מה שאתה רואה באתר וזה הכל איזה חברה מוזרה

אז חבל על הציפיה והזמן

• פותח/ת השרשור
אני קורא כאן הרבה מאוד זמן אבל אף פעם לא הגבתי הפעם הייתי חייב אז נרשמתי

בבני אייש אין אופטימום בשום חנות ואני אומר את זה מניסיון וגם ספציפית בחנות טבע דיאנה יש שם את מה שאתה רואה באתר וזה הכל איזה חברה מוזרה

אז חבל על הציפיה והזמן

אתה גר שם?
תיראו הבן אדם שאמר לי שיש שם לא אמר לי לך תקנה,אני שאלתי אותו מאיפו הוא קנה... ככה שהוא לא יגיד סתם(אני מקווה) שאלתי אותו איפו החנות
הוא אמר לי במרכז שם ליד הפיצה
מישהו מכיר את החנות הזאת?

כמו שאמרתי אני מכיר את החנות הייתי שם ויש להם רק את המוצרים שמופיעים באתר הבחורה שם בכלל לא מבינה בתוספים לספורטאים היא בקושי יודעת מה יש לה בחנות אולי ככה גם החבר שלך הוא לא כל כך יודע מה הוא קנה גם לחברה הזאת יש מוצר שקוראים לו 100 % whey ככה שאולי הוא התבלבל

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי אני מכיר את החנות הייתי שם ויש להם רק את המוצרים שמופיעים באתר הבחורה שם בכלל לא מבינה בתוספים לספורטאים היא בקושי יודעת מה יש לה בחנות אולי ככה גם החבר שלך הוא לא כל כך יודע מה הוא קנה גם לחברה הזאת יש מוצר שקוראים לו 100 % whey ככה שאולי הוא התבלבל

אהה
אחי יש מצב אתה מביא לי תאתר?

כבר נתנו את הכתובת לאתר ...תסתכל

בקשר לחלבון אופטימום ב 270 . באמת היה מבצע באיזו חנות שלא אציין את שמה של אופטימום ב 270 לשוקו מנטה וצ'מפיון ב 280 . אני קניתי צ'מפיון אחד
באמת אחרי שבוע נגמר המבצע . סתם היה איזה מבצע של שבועיים לא יותר מיזה
והאבסורד הוא ש15 דקות לפני שקניתי שם חבר שלי קנה במחיר של 320 .הבנאדם פשוט נוכל לא אמר לו את המחיר האמיתי ושיש מבצע .אני ראיתי באינטרנט אז ידעתי ,אם לא אז גם אותי הוא היה מנסה לדפוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית