עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתאמן באשדוד?באיזה חדר כושר?ואיך קורים לבן אדם שאמר לך את זה?איזה אחד מהחדר כושר אמר לי שיש חנות בבני עייש שמוחרים שם אופטימום גולד 2.3 קילו ב 250 שקל הגיוני? אני מקווה יום ראשון ללכת לבדוק את זה
מה אתם אומרים הגיוני או שזה סתם חיקוי מסריח...
זאת החנות של ידידה שלי,אין להם אופטימום.ולא זה לא זיופים:98sf:
אתה מתאמן באשדוד?באיזה חדר כושר?ואיך קורים לבן אדם שאמר לך את זה?
בכל מקרה לגבי המחיר (250 שקל) לאופטימום גולד 2.3 קילו,(מקורי,אם תוקף טוב,ולא פגום\פתוח)תישכך מזה.לא היה ולא ניברא.זה בולשיט. רשמתי אודעה מפורטת על כל העניין הזה לא מזמן (כולל על המחירים באינטרנט) אבל משה מחק לי את האודעה..ביגלל פירסום,ויותר מידי אמת.ועכשיו זה גורר שוב את אותם שאלות לגבי השמועות האלה,וחלק מהמטרות שלהם.
יש לי לקוח שגם ראה באינטרנט מחיר ריצפה לאופטימום גולד (270 שקל) הוא התקשר דיבר אם הבן אדם בטלפון הבן אדם אמר לו כן אופטימום גולד 2.3 קילו 270 שקל.אם תוקף 2010.סגרו עיסקה הכל (הוא החליט לקחת 3 קופסאות)...(אותו לקוח כבר חשב שזהו...הוא הסתדר ועכשיו כל הזמן יהיה לו אופטימום ב-270 שקל) הוא לקח תאוטו נשע לאותו מקום ( נראלי רק הדלק יצא לו בהרך 150 שקל) , מה קרה מתי שהוא הגיע למקום? הבן אדם אמר לו מצטער ניגמר לי המלאי כך אבקה אחרת 270 שקל...זה כל התרגיל וזה הקומבינה.
מין הסתם הוא לא קנה ת*** שהיה שם,וחזר אבייתה אם דמעות.
אחרי שזה קרה הוא כבר חשב ללכת לעורך דין ולידפוק ת***** הזה אבל בסוף ויתר.איך תוכיח את זה? 😣
אני קורא כאן הרבה מאוד זמן אבל אף פעם לא הגבתי הפעם הייתי חייב אז נרשמתי
בבני אייש אין אופטימום בשום חנות ואני אומר את זה מניסיון וגם ספציפית בחנות טבע דיאנה יש שם את מה שאתה רואה באתר וזה הכל איזה חברה מוזרה
אז חבל על הציפיה והזמן
כמו שאמרתי אני מכיר את החנות הייתי שם ויש להם רק את המוצרים שמופיעים באתר הבחורה שם בכלל לא מבינה בתוספים לספורטאים היא בקושי יודעת מה יש לה בחנות אולי ככה גם החבר שלך הוא לא כל כך יודע מה הוא קנה גם לחברה הזאת יש מוצר שקוראים לו 100 % whey ככה שאולי הוא התבלבל