הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יכול להיות נחמד אם יהיה בפורום תת-פורום לאמנויות לחימה

Antonator

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
287
66
0
אני אישית מתנדב לקדם אותו אם וכאשר הוא יוקם, אם יש תת-פורום ענפי כח וקרוספיט (אני לא מזלזל בדברים האלה חס וחלילה) - זה די הגיוני שיהיה גם משהו מוקדש לנושא כמו לחימה.

אני אישית מתנדב לקדם אותו אם וכאשר הוא יוקם, אם יש תת-פורום ענפי כח וקרוספיט (אני לא מזלזל בדברים האלה חס וחלילה) - זה די הגיוני שיהיה גם משהו מוקדש לנושא כמו לחימה.
נמאס לך מכל החנונים בתפוז?

• פותח/ת השרשור
אמנויות לחימה כנושא מקיף קשורות לנושאים של הפורום בערך באותה רמה כמו קרוספיט, אם לא יותר. אבל נו, שיהיה, אלו בערך התגובות שציפיתי להן...

אין לזה מקום כאן, יש בדיוק 5 אנשים שמתעניינים בכך וגולשים באתר זה יהיה פורום נידח בדיוק כמו קרוספיט. אני חשבתי מספר רב של פעמים לסגור את קרוספיט אבל יש שם המון מידע ולכן אני משאיר.

• פותח/ת השרשור
אפשר בכיף להעביר את קרוספיט לפורום אימונים בהתחשב ברמת הפעילות שם...

למרות שאני מאוד מתעניין באומנויות לחימה, אם נהיה מציאותיים אין לפורום הזה צ'אנס להצליח.

גם אני מאוד אוהב כל מה שקשור לMMA וזה, אבל הפורום יהיה יחסית יבש, בערך כמו פורום קרוספיט, אולי קצת יותר, אבל קרוספיט יותר קשור לנושא של האתר... אז אני לא יודע... מה שהמנהלים יחליטוP:

• פותח/ת השרשור
בתאכלס אני לאו דווקא מדבר רק על MMA ודברים מיינסטרימיים שכאלה, פשוט כל עניין המכניקה של הגוף האנושי ובכלל כל הפן הפיזי שבלחימה זה משהו שלדעתי יכול להיות לו מקום בפורום כזה. נגיד ככה, שניים מהמימדים העיקריים בלחימה הם הפיזי והטכני - ולדעתי גם במימד הטכני אפשר להרחיב את הדיבור בפורום הזה.

אני מסכים איתך אנטון, אני אישית חושב שיש לי מה לתרום בנושא גם כן, אבל שוב... אין כמעט אנשים לדעתי שיכתבו בפורום.

• פותח/ת השרשור
בתאכלס יש הרבה הגיון בדבריכם:) אבל נו, שיהיה, נדחס כבר את האשכולות בנושא לאן שהם יהיו הכי מתאימים ממה שכבר קיים:) אפשר לנעול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית