הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתכנון רשימת קניות לחדר כושר

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
שלום חבר'ה,

במועצה המקומית שלנו מתכננים לאפשר לנו לשדרג ולחדש את חדר הכושר המקומי של המתנ"ס ולאחר בקשות חוזרות ונשנות ממני לכלול כלוב, מוט אולימפי ועד פלטות בראש סדר העדיפויות ברשימה המדריך האחראי על חדר הכושר הקשיב וכעת ביקש ממני להכין רשימה ספציפית של מה אני רוצה, מחירים, ספקים וכ'ו.

רציתי להיעזר בכם בכדי לצאת עם רשימה מסודרת, זולה כמה שניתן (למרות שאנו מתכננים לקנות ציוד חדש) ומפורטת כנדרש.

זאת ההזדמנות שלי להכניס קצת ציוד ראוי, אשמח אם תעזרו (ה"ישיבה" תתקיים מחר).

להלן הציוד הנוכחי בחד"כ:

ספה קבועה לבנץ'
סמית'
ספה מתכווננת בשיפועים ובכנים (אפשר להוציא, להפוך ולעשות סקוואט משם)
2 מוטות אולימפיים
פלטות אולמפיות מברזל יצוק (חלקם מצופים) עד לכ-180 קילו
פלטות לשרוולים קטנים עד ל-150 קילו (בעיקר לסמית')
חתירה בכבל בישיבה על ספה
מכשיר ה-"ח" לקרוסאובר וכ'ו
2 פולי עליון
לג פרס
מכונת פרפר
מכונת לחיצת חזה בישיבה
מכונת לחיצת כתפיים בישיבה
מכונה לקוואדס בישיבה
כיסא למפמפמי בייספס
2 ספות חופשיות
ספה מתכווננת
דאמבלים קבועים מ-2 קילו עד ל-25 קילו.
דאמבלים מתברגים
מוט W
מוט מתברג ארוך
מוט מתברג קצר

וזהו.

מה שאני רוצה:

כלוב חדש
מוט אולימפי חדש
לפחות 50 קילו פלטות ביחידות גדולות של 20-15

מה שהמדריך רוצה:

פולי עליון חדש (אחד מהם דפוק והוא ימכור או יחליף אותו)
עוד כמה מכשירים חדשים (אין לי מושג מה עוד הוא יכול להכניס לשם)

אשמח לשמוע הצעות לדברים ומכשירים נוספים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה שמצאתי בנתיים:

כלוב impulse sg6008 ב-2700. עשוי מברזלי פרופיל, לא נראה משהו.
כלוב body solid ב-2190. זה מגיל ספורט, זהה כמעט לחלוטין לכלוב הראשון אך נראה מחוזק קצת יותר.

מוט ג'נרי מגיל ספורט ב-.430
מוט waimbly ב-400 מחנויות שונות.
מוט ג'נרי מ-sport24.co.il ב-440.

פולי impulse sg8002 מחנויות שונות ב-6684.

50 קילו צלחות ב-15 ש"ח לקילו (נניח) ב-750-800. לא מצאתי שום חנות שמוכרת פלטות, עזרה?

תשמע אם יש לך ספה חזקה וטובה וכלוב ברזל טוב ומאסיבי ומוט אולימפי אתה לא צריך יותר כלום.

פלאטות יש בחנויות ספורט אם אני לא טועה גיל ספורט וכאלה אבל זה דיי יקר
האמת הייתי מחפש יד 2 (באתר יד2) יש כאלה מוכרים ממש סטוקים - בעשרות. אני חושב יעריכו את זה במועצה ואז יזרמו איתך על הכלוב וכו..

• פותח/ת השרשור
כן תסביר להם שמקומות האימונים הכי טובים בעולם מציעים בעיקר רק כלובים, ספות ופלטפורמות. אם זה היה בשליטתי הייתי מפנה הכל שם ושם רק את הדברים האלה.

וכן חשבתי על זה גם והפלטות הן לא בעיה אנחנו נשיג אותן איכשהו מפה ושם.

איזה כלוב הכי טוב אפשר להשיג בארץ? אני הולך לברר עם מסגריות מקומיות אם הן יוכלות להכין משהו לפי התכנית של ריפ אבל לבנתיים, איזה דגם יהיה שווה את ההשקעה? מה ההיצע בכלל בארץ והאם יש משהו מעבר לדגמים שמצאתי?

פלטות זה לא משנה, אפשר לקנות יד שנייה במחיר הרבה יותר זול.

כלוב ובכלל שאר הדברים ממליץ לקנות מ-POWERSPORT הרבה יותר זולים מגיל-ספורט:

יש את הסטנד/ראק לסקוואט/פרס/בנץ' הזה - http://powersport.co.il/z-oe-oe/z-1/stnd-mwql-hvpwi-mbit-body-solid.html
ואותו אחד במחיר של פחות 200 שקל (חברה אחרת) - http://powersport.co.il/z-oe-z/z-z-oe-z-oe/memd-lmwqvlvt-lspt-kvwr-dgm-mpr480.html

תקנו גם מעמד כזה של מתח/מקבילים - לדוגמה של BODY SOLID http://powersport.co.il/z-oe-oe/z-1/mkwir-mth-mqbilim-mqcvei-mbit-body-solid.html

יהיה נחמד גם לקנות מכשיר זוקפי גב אופקי/45 מעלות
אופקי - http://powersport.co.il/z-oe-oe/z-1/zvqpi-gb-avpqi-mbit-body-solid.html
45 מעלות - http://powersport.co.il/z-oe-oe/z-1/zvqpi-gb-45-melvt-mbit-body-solid.html

באיזה עיר המתנ"ס?

• פותח/ת השרשור
אנחנו מחפשים כלוב, לא ראק. ויש כבר מכשיר לזוקפי גב+בטן משולב כזה וגם מוטות מתח ומקבילים.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שאם יכולנו לא הייתי מזמין הכל משם? 😃

הבנתי אותך....

נראה לי יצא לכם הכי משתלם וטוב מבחינת עיצוב לבנותא חד בעצמכם אצל מסגרייה..
ריפ העלה תוכניות בנייה לכלוב באתר שלו
כל שאר הכלובים בארץ או לא במלאי או קקה...
אלברו בסוף אפילו היה צריך להתפשר על ראק... וכלוב הרהב יורת יעיל מראק.. [להרבה תרגילי עזר]

• פותח/ת השרשור
אני ברצינות חושב על הזמנה ממסגר כי יש אצלנו איזה 2 שאולי גם יתנדבו לעזור. אבל נצטרך להרחיב טיפה את הכלוב של ריפ כי הוא צר מדי בפרופיל שלו.

כה.. מבחינת עומק הוא עשה אותו קטן כי הם עובדים בסקוואטים תמיד בחוץ.. הבפנוכו אצלהם משמש רק לתרגילי עזר ... סקוואטים הם מוציאים אחורה כמו מעמודים

• פותח/ת השרשור
אני יענה כמו שאתה עונה : מה אתה דפוק חפש באינטרנט...

אתה קיללת את המנהל הראשי coldfire! אתה בנאדם רשע ומרושע ונקמן שמתייחס לאנשים כמו חרא!

כון אתה לא מנהל וקשה לי להאמין שמישהו יתן לך להיות מנהל
אני לא יודע מזה העצומה הזאתי אבל coldfire מטומטם שנעל תפורום אם הוא יודע שחתמת בעצומה הזאתי

טוב עזוב אתה לא יכול לקבל ביקורת,לפחות אל תכתוב תגובה בפורום אימונים כללי וגם תזונה שאני שאני פותח
לך לקורבן הבא.

הסתבכת...:🙁

1. פלטות עד 300 קילו ברזל, חובה לפחות 6 צלחות של 20 קילו בקוטר זהה של 45 ס"מ (להרמות שמתחילות מהרצפה)
2. כלוב טוב (השאלה מה יש כרגע כי גם ראק זה סבבה)
3. גומי לעבוד עליו (או במה)
4. עוד מוט אולימפי
5. אם יש כסף אז מוט מסתובב (שהשרוולים מסתובבים טוב) + במה + באמפר פלייטס עד 100 קילו ~

• פותח/ת השרשור
לצערי הדברים האלה לעולם לא יהיו. מצידם 200 קילו בפלטות זה מעל ומעבר, בלי להזכיר את השאר 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית