הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טבליות קפאין

Infantry

משתמש מתחיל
280
0
נק' מוניטין:
31
280
0
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טבליות קפאין וצריך המלצה על חברה מסויימת.

ראשית אני אחד ששותה יחסית דיי הרבה קפה ביום(אוהב את זה, ללא כל קשר לאימונים), אז אני מניח שההשפעה של הקפאין כבר פגה, כמה זמן מומלץ לתת לגוף 'מנוחה' מקפאין כדי שיגיב רגיל?

אני מתאמן פעמיים בשבוע, בשני וחמישי - שהאימונים האלה הם בעיקר אימוני סיבולת לב ריאה ואני צריך את האנרגיה והכוח. עכשיו השאלה אם להתנזר מקפאין בשאר הימים בשבוע כדי שההשפעה באימונים תהיה חזקה? או שזה לא קריטי? (כוס קפה אחד שחור ביום, בד"כ לא חזק לא יפגע? אני פשוט פותח את הבוקר עם קפה שחור כבר כמה שנים טובות.. נהיה הרגל 🙄)

ממה שראיתי הכי משתלם זה ה100 טבליות קפאין 200 מ"ג של חברת Prolab שהבנתי שהי די טובה, ראיתי גם את הPRO BODY אבל זה לא משתלם כי זה 100 מ"ג בקפסולה. מה אתם ממליצים?

תודה רבה. 😃

בארץ מרשים למכור רק 100 מ"ג לכדור, לכן אלו הם הכדורים שאתה רואה תוצרת הארץ.
PROLAB טובים, גם 4EVERFIT.
מבחינת הקפאין, אם אתה רוצה את הקפאין בשביל המרץ אז תעשה 3-4 ימים ON והשאר OFF, ככה תצליח לשמר את אפקט המרץ. בימים של ה OFF אסור לשתות קפה, קולה, שוקולד, כל דבר שמכיל קפאין ברמות של עשרות מיליגרמים.

• פותח/ת השרשור
תודה משה.

אז אני נראה לי אלך על הProlab או על ה4everfit. (שהם 200 מ"ג לכדור)

אז זה בסדר אם אני אקח 200 מ"ג קפאין בימי שני וחמישי לפני אימון ובשאר הימים אתנזר מקפאין?(אם אתה אומר 3-4 ימים ON אז אני חושב שאיזה יום[בין שני לחמישי נגיד] אני ארשה לעצמי לשתות כוס קפה שחור בימים ללא אימון)

ממליץ לקנות את פרולאב מויטה קוסט,
ביצעתי הזמנה יצא לי 21 דולר ל3 קופסאות של 100 כדור כולל משלוח לדואר הקרוב
הגיע ללא שום עיכובים לאחר שבוע וחצי. מאוד מרוצה.

משה, שאלה לי אליך :

אני נוטל 3 טבליות קפאין של סייפיט כאשר כל כדור 200 מיליגרם (אחלה של בוסט) לפני אימון ריצה ב 4 לפנות בוקר

ורץ כשעה. אחרי הצהריים (שעה 19:00) אני מתאמן בחדר הכושר ומרים משקולות בלבד. האם יקרה משהו אם אני אקח

עוד 3 טבליות לפני אימון זה ? מבחינת השפעה על הגוף, מבחינה בריאותית, קיצר האם זה מסוכן ? דרך אגב כל כדור

משתווה לכוס קפה אחד למיטב הבנתי.

משה, שאלה לי אליך :

אני נוטל 3 טבליות קפאין של סייפיט כאשר כל כדור 200 מיליגרם (אחלה של בוסט) לפני אימון ריצה ב 4 לפנות בוקר

ורץ כשעה. אחרי הצהריים (שעה 19:00) אני מתאמן בחדר הכושר ומרים משקולות בלבד. האם יקרה משהו אם אני אקח

עוד 3 טבליות לפני אימון זה ? מבחינת השפעה על הגוף, מבחינה בריאותית, קיצר האם זה מסוכן ? דרך אגב כל כדור

משתווה לכוס קפה אחד למיטב הבנתי.
לא מומלץ לקחת יותר מ 1 מ"ג לק"ג משקל ביום.

1 מ"ג???
זה לא אפקטיבי, אבל ככה זה המלצות.
התפלק לי ה-0.
10 מ"ג לק"ג משקל.
אם אתה שוקל 80 ק"ג, אז עד 800 מ"ג ליום.
בכל מקרה אני לא רואה את הטעם לעבור את ה 600 מ"ג ביום, מ XXX מ"ג יש אפקט הפוך, לא מרץ אלא עייפות ודאון מטורף.

התפלק לי ה-0.
10 מ"ג לק"ג משקל.
אם אתה שוקל 80 ק"ג, אז עד 800 מ"ג ליום.
בכל מקרה אני לא רואה את הטעם לעבור את ה 600 מ"ג ביום, מ XXX מ"ג יש אפקט הפוך, לא מרץ אלא עייפות ודאון מטורף.
ואללה אכשיו הכל מתחבר , חחחח
אני שוקל 95 ותאמין לי 400 מ"ג מספיק לי כנראה בגלל הרגישות לקפה

לפותח האשכול, תשקול לקנות גם קפאין של ALLmax. הוא מעולה. לדעתי יותר טוב מ4ever.

לפותח האשכול, תשקול לקנות גם קפאין של ALLmax. הוא מעולה. לדעתי יותר טוב מ4ever.
ללא ספק הקפאין של ALLMAX עושה תעבודה בשבילי
אני בטוח שעל המשפט הזה יהיה וויכוח אבל זה פשוט מה שאני מרגיש: הקפאין של ALLMAX עשה בשבילי יותר מאשר ה PROLAB

אני יכול לדבר רק מניסיון אישי הוא חלש לעומת הפרולאב או הALLMAX או ה4EVER

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית