ייעוץ מוטלי ויטמין, איפה קונים?

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
השאלה דיי מפגרת אבל איפה אפשר לקנות מולטי ויטמין טוב???
וצריך לזה מרשם?

בטבע קסטל יכול להיות????

ובבקשה תמליצו לי על אחד טוב, שלא יהיה יקר, ואני לא יכול להזמין דרך האינטרנט.
אגב בכל המולטי ויטמינים יש ויטמין D, נכון?

סליחה על החפירה והשאלות המפגרות 📢🤡🤡

יש לך את ההשואה שמשה עשה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18237

אלה גם החברות המומלצות
אם אתה לא יכול להזמין דרך האינטרנט תקנה בחנות, יש בכל חנות של תוספי תזונה, תבדוק במאסל-האוס יש לך הנחת פורום.

רק שתדע שזה לא משתלם לקנות בארץ אבל הבחירה שלך.

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות להזמין מהאינטרנט....

עכשיו דוגרי, אני יודע שאין פה שחור ולבן אבל בכל זאת.
על איזה אתם ממליצים?
אני לא יכול להזמין מהאינטרנט אז צריך שיהיה בארץ.
דגש על כמות גדולה של ויטמין C ויטמין D, ויטמין B12 וסידן....

עדיף שיהיה זול, אבל אני מוכן להשקיע במשהו טוב ואיכותי.

נערך לאחרונה:
אני קניתי אתמול מולטיויטמין פשוט של מכבי care. 58 ש"ח ל-60 כדורים, כל כדור מכיל בערך את הסטנדרט הממוצע בהשוואה ל-3 המוצרים שמשה סיכם עליהם.

מן הסתם שלושתם יותר טובים או יותר זולים אבל אם אתה פשוט רוצה ללכת לבית המרקחת הקרוב ולהביא משם אז זאת אפשרות לא רעה לדעתי. פחות משקל ליום וזה מספיק ל-60 יום.

אני קניתי אתמול מולטיויטמין פשוט של מכבי care. 58 ש"ח ל-60 כדורים, כל כדור מכיל בערך את הסטנדרט הממוצע בהשוואה ל-3 המוצרים שמשה סיכם עליהם.

מן הסתם שלושתם יותר טובים או יותר זולים אבל אם אתה פשוט רוצה ללכת לבית המרקחת הקרוב ולהביא משם אז זאת אפשרות לא רעה לדעתי. פחות משקל ליום וזה מספיק ל-60 יום.

אתה יכול לרשום פה את הערכים שלו? באמת נשמע כמו אפשרות טובה במידה והוא מכיל כמויות סבירות

רשמתי באשכול של משה, הערכים די קרובים למולטי האחרים שהוא סקר.

• פותח/ת השרשור

נשמע טוב לעצלן כמוני, אין צורך להתעסק בהשוואות או משהו זה רק ללכת על בטוח.

קראתי את מה שכתבת באשכול של משה אבל לא ממש הבנתי כי אני לא מתמצא בכמויות.

יש בזה כמויות סטנדרטיות של ויטמין B12, ויטמין C, ויטמין D וסידן???
תודה רבה!!!

---------- התגובה התווספה 13-01-2011 ב 15:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-01-2011 ב 19:34 ----------

טוב, קניתי את המכבי care לגברים.
עולה 30 שקל ל30 טבליות.
נראה סביר, אני לא צריך יותר מזה.

סליחה שאני מתפרץ, אבל אני רוצה לצרוך טבליות אומגה 3, אבא שלי הפתיעה אותי עם טבליות של dr fisher, משהו יודע אם יש הבדלים בין הטבליות של האומגה בשוק, או שבסדר לצרוך את זה?

זה מינון נמוך. זה אומר לקחת איזה 6 ביום.
בחול אתה יכול לקנות 240 כדורים במינון כפול שזה אומר 480 כדורים שלך באיזה 120 שקל.

זה מינון נמוך. זה אומר לקחת איזה 6 ביום.
בחול אתה יכול לקנות 240 כדורים במינון כפול שזה אומר 480 כדורים שלך באיזה 120 שקל.
הפרמטר של לקנות אומגה או לא זה לפי המינון? או שיש עוד? אבא שלי כבר קנה את זה אז לא ידעתי אם שווה בכלל לצרוך את זה או לא. ברור שפעם הבאה אני אקנה משהו מחול (יחד עם אופטימן וכול)

אצלי הפרמטר הוא המחיר. יש חברות שמציעות מינון כפול (שזה אומר לקחת 2-3 כדורים בלבד ליום) במחירים טובים כמו שאמרתי מקודם.

אצלי הפרמטר הוא המחיר. יש חברות שמציעות מינון כפול (שזה אומר לקחת 2-3 כדורים בלבד ליום) במחירים טובים כמו שאמרתי מקודם.
איזה חברות למשל?
אני האמת גם צריך לקנות אומגה 3 אבל לא יודע איזה חברות משתלם לקנות

אני יודע שזה לא קשור, אבל פשוט שיחקת אותה עם התגלית של הטווין לאב. ממש פיתחתי אובססיביות (חייב לקחת אותו דבר ראשון בבוקר\ושיהיה תמיד "במלאי") למוצר.

באומגה 3 הכי משתלם כרגע זה השמן דגים של קרלסון.
קוד קופון empp50 נותן 50% הנחה אז יוצא רק 10$ לבקבוק שמכיל 100 כפיות * 1300 מ"ג

ואם רוצים בקופסולות אז ה-NSI שעולה 8$ גם אחלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית