הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ממוצע העלות של שיעור פרטי ולכמה זמן?

תקח 85-80 לא בשמיים.
תזכור שאם תגיד 50-40 לא יקחו אותך ברצינות אבל גם צריך להיות ראלי
😃

בעיקרון זה תלוי בכמה דברים, האזור מגורים, אם אתה בא אליהם או הם אליך, והכי חשוב - עד כמה אתה טוב בללמד את החומר, ואם אתה מגיע עם קבלות (זתומרת אם העלת לתלמידים את הציונים/ התלמידים שלך מוגשים על ציונים גבוהים וכו'..).

יש פה גם עניין של יוקרה ואיך אתה משווק את עצמך, לבן דוד שלי לדוגמא יש הרבה יותר תלמידים עכשיו כשהוא לוקח 100 שקל ל45 דק' מאשר לפני שנתיים כשהוא לקח 60 שקל לשעה (אם הוא לוקח הרבה כסף ויש לו הרבה תלמדים אז הוא כנראה מורה טוב...)

• פותח/ת השרשור
בהתחלה תשלם להם 200 לשעה, אחרי זה תצבור קצת ניסיון תוכל להוריד ל 50. אם תהיה מספיק טוב תוכל להעביר אותם בחינם.

אני רואה נשארת עם הבדיחות החלשות שלך..

השיעורים בד"כ הם של 45 דק' או שעה?

מורים צעירים באיזור שלנו שלא למדו איזה מתמטיקה משו מיוחד,, אנשים שפשוט עשו 5 יחידות בתיכון
לוקחים 80 ש"ח ל 60 דקות..

יש גם , אחד מבוגר שהוא מורה שנשחשב למורה ממש ממש מצויין שלוקח ל שעה וחצי (2 שעורים של 45 דקות-לא עושה שיעור אחד) ב 280 ש"ח.... אני לא מבין למה אנשים הולכים אליו.....

רוב המורים למתמטיקה בבתי הספר לוקחים לשעה של 60 דקות 100 ש"ח.. (קצת יותר מסטודנט...)

-הייתי אצל מלא מורים , אני יודע ^^

בזמנו הייתי לוקח מורה למתמטיקה שלקח 100 ש"ח אבל הגיע הביתה, אז הייתי אומר שהממוצע זה 80 ש"ח ל 45-60 דקות.
הלכתי גם לטומשין (עצמו) והוא שחט ב 130 לשעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית