הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט פנימי

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
היום היה לי טסט פנימי,
לפי מה ששמעתי בד"כ מעבירים טסט פנימי ולא מתייחסים לשטוית קטנות..
סה"כ היום נהגתי מצוין, חוץ מ2 טעויות לדבריו של הטסטר,
1. הייתה מונית על הנתיב שלי והיא עצרה. ואני התקרבתי יותר מדי אליה, ככה שלא היה יל שדה ראיה על הנתיב ממול.... הוא אמר לי שאם הייתי לוקח איזה 5 מטר אחורה אז זה היה מצוין....
עוד טעות לדברו למרות שלדעתי זו לא טעות, היה רמזור אדום , העברתי לראשון נסעתי בירוק ובסוף הצומת הייתה מכונית אז לא העברתי לשני נשארתי על ראשון כי בכל מקרה הייתי צריך לעצור.. והוא אמר שבאמצע הצומת הייתי צריך להעביר לשני לא משנה מה...
טווב בסה"כ אני לא חושב שיש פה טעויות משמעותיות... נראה לכם שעברתי?

• פותח/ת השרשור
באמת???? אז נראה לי שכן עברתי...
יש איזשהי דרך להרגע לפני טסט? כי אני לחוץ מאוד כבר מעכשיו כי יש לי עוד איזה שבוע אני מפחד שהלחץ יהרוס לי את הטסט....

לא
זכור שאתה יודע לנהוג ושלנהוג זה כיף אז למה להילחץ
זהו בעיקרון

הראשון זה טעות...
בקשר לשני, כמו שאמרו לי , קודם כל זה חשיבה לא נכונה - מגיעים למהירות שצריכים להעביר הילוך - מחליפים.
דבר שני כל העיניין הוא שתראה את היכולת שליטה שלך, תעביר הילוכים מתי שצריך ותוריד מתי שצריך זה מראה על ביטחון ושליטה

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שזו טעות, במקרה זה היה מהמוניות הגדולות... בד"כ אני מתקרב אותו מרחק לכל הרכבים ותמיד שאני קצת פונה לכיוון העקיפה אני רואה את כל הדרך, אני לא חושב שזה קריטי.....
הדבר היחיד שמעצבן אותי בטסטרים זה שהם מכשילים על שטויות, חבר שלי העביר ל3 במקום שלא היה צריך, זה לא שהוא עבר על החוקים של אותו מקום הוא רק עבר לשלישי....
אז אם אני יעביר כל הזמן אז יכול להיות שאני גם אכשל....
אבל חברים שלי עברו טסט פנימי שהתערבו להם בהגה, נתנו להם ברקסים... אני לא חושב שעל הטעויות האלה אני צריך להכשל...
בקיצור תודה....

אתה יכול לדרוס אנשים, לעשות להם זין ולחרבן עליהם ועדיין תעבור טסט פנימי מהסיבה שהטסטר שלך לא מקבל כסף לפי טסטים ככה שזה סתם כאב ראש בשבילו לא להעביר אותך.
הטסטר הפנימי שלי אמר לי שלא מגיע לי ואני צריך לקחת עוד הרבה שיעורים אבל הוא בכל זאת מעביר אותי..

לעשות טסט על ידני זה כזה ביזבוז זמן...

נכון. ואז כשתטוס לגרמניה והרכב ששכרת שם יתקלקל, תגיד להם שאתה לא רוצה Audi A3 Limited sport edition ואתה מעדיף טויוטה פריוס כי אתה לא יודע לנהוג על ידני, אתה תרגיש ממש טוב עם עצמך (סיפור אמיתי (למזלי אני לא מחזיק בדעה שלך וזכיתי להרביץ 235 על כבישי גרמניה)).

ובאמת- למה זה "כזה בזבוז זמן"? על אוטומט ייקח לך פחות זמן לעשות רשיון?
מי שלא מצליח לנהוג על ידני הוא ממש מוגבל מוטורית/סתם מפחד מזה.

תשאלו חצי מהגברים בארץ למה הם עושים על ידני עכשיו ?
הם יגידו לכם בגלל שללמוד על אוטומט זה גיי לאללה חחח....

• פותח/ת השרשור
גם אני רציתי לעשות על אוטומט,
אבא שלי אמר לי לעשות על ידני. למקרה שאני אצטרך..
בבית יש אוטומט

כל הנכים מוטורית אומרים את זה.
זה לא קשור, לרוב האנשים לא יוצא לנהוג על ידני, לפחות כמה שנים טובות, לאחר סיום הטסט.
אני מאז הטסט לא נהגתי על ידני וניסיתי לנהוג פעם על האוטו המעפן של מישל לפני איזה שנה וחצי ולא זכרתי בכלל מי נגד מי.

נכון. ואז כשתטוס לגרמניה והרכב ששכרת שם יתקלקל, תגיד להם שאתה לא רוצה Audi A3 Limited sport edition ואתה מעדיף טויוטה פריוס כי אתה לא יודע לנהוג על ידני, אתה תרגיש ממש טוב עם עצמך (סיפור אמיתי (למזלי אני לא מחזיק בדעה שלך וזכיתי להרביץ 235 על כבישי גרמניה)).

ובאמת- למה זה "כזה בזבוז זמן"? על אוטומט ייקח לך פחות זמן לעשות רשיון?
מי שלא מצליח לנהוג על ידני הוא ממש מוגבל מוטורית/סתם מפחד מזה.

ואוו איזה גבר נהגת 235? באמת? מה זה הביא לך בחיים? אני יכול ללכת לשכור פרארי בכביש בין LA ל וואגס ואפשר להגיע שם לכמה שאתה רוצה, אין שם שוטרים זה איזור נידח ומת וקקטוסים כמו בסרטים שעוברים מצד לצד בכביש והוא ישר כמו סרגל, זה פשוט לא מעניין.
וכל הסטיגמות המפגרות האלו "מי שלא יודע לנהוג על ידנית הוא נכה מוטורית" או "הוא סתם מפחד".
רק בארץ עושים את ההבדלות המפגרות האלו, בחו"ל אפילו לא אכפת להם אם יש לך ידני או אוטומטי זה לא רשום בשום מקום ברישיון תנהג מצידם על מה שבא לך העיקר תנהג.
אני עשיתי רישיון על ידני וזה ביזבוז זמן, סתם למידה מיותרת ולא יעילה, אין מה לעשות עם זה בחיים ואני לא אטוס בחיים לגרמניה ומכוניות להשכרה תמיד יש אוטומטית, ועברתי את הגיל להתלהב עם פתיחות בכביש זה לא עושה לי את זה.

זה לא קשור, לרוב האנשים לא יוצא לנהוג על ידני, לפחות כמה שנים טובות, לאחר סיום הטסט.
אני מאז הטסט לא נהגתי על ידני וניסיתי לנהוג פעם על האוטו המעפן של מישל לפני איזה שנה וחצי ולא זכרתי בכלל מי נגד מי.

ואוו איזה גבר נהגת 235? באמת? מה זה הביא לך בחיים? אני יכול ללכת לשכור פרארי בכביש בין LA ל וואגס ואפשר להגיע שם לכמה שאתה רוצה, אין שם שוטרים זה איזור נידח ומת וקקטוסים כמו בסרטים שעוברים מצד לצד בכביש והוא ישר כמו סרגל, זה פשוט לא מעניין.
וכל הסטיגמות המפגרות האלו "מי שלא יודע לנהוג על ידנית הוא נכה מוטורית" או "הוא סתם מפחד".
רק בארץ עושים את ההבדלות המפגרות האלו, בחו"ל אפילו לא אכפת להם אם יש לך ידני או אוטומטי זה לא רשום בשום מקום ברישיון תנהג מצידם על מה שבא לך העיקר תנהג.
אני עשיתי רישיון על ידני וזה ביזבוז זמן, סתם למידה מיותרת ולא יעילה, אין מה לעשות עם זה בחיים ואני לא אטוס בחיים לגרמניה ומכוניות להשכרה תמיד יש אוטומטית, ועברתי את הגיל להתלהב עם פתיחות בכביש זה לא עושה לי את זה.

זה לא עושה לך את זה. סבבה.
לך על זה, תשכור פרארי ידנית.
ועדיין לא ענית לי איך זה בדיוק "בזבוז זמן".

• פותח/ת השרשור
זה בזבוז זמן כי אם אתה מגיע בלי רקע זה מעצבן אותך כי אתה לא מבין בהתחלה ואתה צריך להקשיב ואתה צריך ללמוד
בניגוד לאוטומט שאין מה ללמוד

זה בזבוז זמן כי אם אתה מגיע בלי רקע זה מעצבן אותך כי אתה לא מבין בהתחלה ואתה צריך להקשיב ואתה צריך ללמוד
בניגוד לאוטומט שאין מה ללמוד

לא מבין מה? איך להחליף הילוך ומתי?
מבחינת הזמן שאתה מקדיש לזה, זה בדיוק אותו הזמן, אורך השיעורים הוא זהה, ואל תגיד לי שבידני אתה צריך לקחת יותר שיעורים.

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שכן!
וזה לא קשור לכמות השיעורים זה קשור למה שאתה צריך לעשות באותו שיעור...
שאתה נוהג על אוטומט אתה לא צריך לעשות כמעט כלום, שאתה על ידני אתה הרבה מהזמן על הקלא'ץ/ידית הילוכים.

לא מבין מה? איך להחליף הילוך ומתי?
מבחינת הזמן שאתה מקדיש לזה, זה בדיוק אותו הזמן, אורך השיעורים הוא זהה, ואל תגיד לי שבידני אתה צריך לקחת יותר שיעורים.

יש גם פרארי אוטומט ( אויי זה לא שווה, לא מרגישים שאני נוהג איזה מעפן, בלה בלה)
דבר שני אפשר לעשות פחות מ28 שיעורים כדי לגשת לטסט, אתה אומר למורה שעברת ממורה אחר ועשית שם 15 שיעורים וזהו הוא לא שואל שאלות.

יש גם פרארי אוטומט ( אויי זה לא שווה, לא מרגישים שאני נוהג איזה מעפן, בלה בלה)
דבר שני אפשר לעשות פחות מ28 שיעורים כדי לגשת לטסט, אתה אומר למורה שעברת ממורה אחר ועשית שם 15 שיעורים וזהו הוא לא שואל שאלות.

כן? עשית/אתה יודע בוודאות על מישהו שעשה את זה?
לפי מה שאני יודע, יש לכל תלמיד טופס עם כל מה שהוא עבר במהלך לימודי הנהיגה שלו והוא חייב להיות מלא במקומות מסוימים בשביל שהטסטר יאשר לך להתחיל את הטסט כשהוא נכנס לרכב.
אם לא תעשה 15 שיעורים ראשונים, מי ימלא לך את הטופס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית