הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיזוק נוסף לאתאיסטים מבינינו

זה עוד כלום. אם לפני שאתה הולך לישון בשביל החוויה החוץ גופנית שלך אתה לוקח כפית דבש בתוספת m.r.1, מעיף לך את הנשמה באוויר! משהו מטורף!

LOL

וכי קראתי את ההודעה המקורית שוב:

😳😳

טוב. בגדול לא ממש אכפת לי איך יגיבו לזה,כי זה משהו שכל אחד יכול לעשות בעצמו, אני כותב גם בפורום בחו"ל על הנושא הזה. זה לא משהו שנעשה תוך שניה, זה משהו שיכול להעשות תוך יום או תוך חודש או חודשיים, כמו כל דבר. כל אחד מצליח אחרת מהשני. למי שיש ספקות יכול לבדוק ולחקור את הנושא בעצמו. אולי זה יצליח לו

בגדול קוראים לזה חוויה חוץ גופית, ASTRAL TRAVEL, OBE
לפני כמה חודשים ראיתי סרטון ביו טוב על אישה עיוורת מלידה שעשתה תאונה. היא טוענת שהייתה לה חוויה לאחר המוות. היא הייתה בניתוח והיא טוענת שהיא ריחפה מעל החדר וראתה איך מנתחים אותה. לקח לה זמן להבין מה היא רואה מכיוון שהיא עיוורת מלידה. זה די סיקרן אותי וחיפשתי על זה חומר. לאו דווקא על חוויה לאחר המוות, אלה על פשוט חוויה חוץ גופית. מסתבר שיש לא מעט חומר והרבה אנשים שטוענים שזה אפשרי, מה שמעניין שהרוב מתארים די את אותו הדבר. אמרתי, ננסה למה לא. זה בסך הכל דורש ללכת לישון או לעשות סוג של מדיטציה כדי להביא את הגוף למצב שהוא ישן אבל התודעה שלך ערה.

בגדול. זה עובד. ואיך ניתן להוכיח את זה? זה נשמע מוזר והזוי, אבל אפשר להוציא את התודעה למימד שהוא למעשה כמו המימד הפיזי שלנו. הכל נראה אותו הדבר, כמעט, ואפשר לראות דברים שקורים בזמן אמת. אתה יכול להיות איפה שאתה רוצה. אני יכול נניח להחליט שאני רוצה להגיע לבית של מישהו ולתאר לו מה ראיתי, או אפילו שיכתוב פתק ולספר לו מה היה כתוב שם. אני יודע שזה נשמע מוזר, מה אני אגיד לכם, עובד.
זה לא קל, גם לא קשה. קל מאוד לחזור לגוף בטעות. מספיק שאתה מתחיל לפחד ואתה חוזר לגוף שלך.
לצאת מהגוף זה גם לא כזה פשוט.

מה אני אגיד לכם. יש ספרים בנושא, יש מלא חומרים בנושא. אני יכול לעלות כמה, הם באנגלית, יש דווקא אחד מעניין משנות השישים נראה לי של אחד בשם רוברט מונרו והוא מספר שם על החוויות שלו ואיך הוא גילה את זה וכו... אני חושב שמאוחר יותר הוא פתח מרכז על שמו ששם הם חקרו את הנושא.

עריכה: לא לא צריך לקחת סמי הזיה או משהו כזה... לא לקחתי. גם לא עשיתי מעולם לא ירוק או חום בטח שלא DMT או משהו כזה

מה שאתה מתאר בכלל נקרא משהו אחר, כל החוויות שאנשים סיפרו עליםה הם חלומות והם סתם מפריחים את זה יותר מדי.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream

סוף סוף תגובה נורמלית.
ריחוף מעל המיטה הוא חלום נפוץ אצל אנשים. קורה בדרך כלל לקראת שעות הבוקר ואם אני זוכר נכון בשלב הREM. (לא הקשבתי יותר מידי בנוירופיזיולוגיה אבל זה כתוב לי איפשהו. אעדכן כשיגיע המבחן)

מצחיק איך יש את הנטיה לבני אדם לתת הסבר לתופעה בעולם הפיזי כמשהו שהוא אל-טבעי.
תער אוקהם מישהו? וההסבר הפשוט יותר:
אחת הסיבות שיש חלומות צלולים/סיוטים/בלהות/הזיות/חוויות שלאחר מוות/ניתוח/שקר כלשהו דומים אצל בני אדם שונים זה שהמוח שלנו סך הכל בנוי דומה מאד, והמנגנונים בו פועלים דומה, הפחדים הפרהיסטוריים שלנו מאד דומים, ולכן כשאתה (המוח שלך) חווה איזו חוויה טראומתית (כמו כמעט מוות)אחת ההגנות של המוח זה להציף אותך בהמון חומרי הזיה כדי שלא תסבול. סתם דוגמה - DMT שמשערים שמיוצר ע"י בלוטת האיצטרובל ונוצר בכמויות גבוהות בשינת REM כבדה ובחוויות טראומטיות כמו תאונות או לפני מוות. ההגנות האלה ישנות יותר מהמין האנושי ונשארו איתנו עוד מהיותנו זוחלים ולכן אתה שומע עדויות מאד דומות של סיפורים של אנשים שחוו "הארה" או "ראו אור בקצה המנהרה" וכו. אלה אותם חוויות של אותה מערכת ההגנה שנועדה להגן על התודעה השברירית שלנו כדי שלא נתחרפן.
KMAN: יש לי הצעה לניסוי מאד פשוט שאתה יכול לעשות. יש כמה דברים שאפשר לעשות כדי לעורר שחרור של DMT בצורה טבעית במוח ולחוות "חוויות" כאלה. למשל - floatation isolation tank. או למשל אם אתה ממש ממש רוצה לחוות חוויה של לפני המוות - תתלה את עצמך ותדאג שמישהו ישחרר אותך כמה דקות לפני שאתה מת. (סתם בצחוק 😵) אתה תרגיש את אותם הדברים רק בערך פי מליון יותר חזק ממה שתארת המדיטציה שאתה עושה. או שפשוט תעשן DMT.

---------- התגובה התווספה ב 23:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:09 ----------

ואם מישהו מחפש חיזוקים או יותר נכון השכלה לאטאיזם/ אגנוסטיסיזם: אין יותר טוב מלראות הרצאות ודיונים של ריצ'ארד דוקינס וכריסטופר היצ'נס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה ניתן להוכיח? אם לא קיים אלוהים?
ההפך - כל עוד לא ניתן להוכיח זה לא תקף לוגית/מדעית.
וזה למה השיח אם קיים אלוהים או לא זה שיח מגוחך בדיוק כמו אם קיים flying spaghetti monster.
אם התכוונת להוכחה אמפירית של ייצור DMT במוח והשפעותיו בREMsleep ובחוויות טראומתיות אז אין לי את הידע והמחקרים לענות על זה (חוץ מידע כללי לדוגמת וויקיפדיה ותוכניות מדע למניהם בNGC וBBC וNOVA וכו) אבל מה שכן זה לא משנה כי כל הסבר "ארצי" יותר מ"חוויות חוץ גופניות" או כל שטות ליצנית ניו-אייג'ית אחרת טובה יותר מסיבת תער אוקהם.

אתם פשוט ילדים קטנים. הבן אדם בא ומפרסם לכם דעה שונה שהוא היסס לפרסם, ואתם אוכלים אותו חי. למה להיכנס בו כל כך חזק? בסך הכל הוא מביע דעה. תתנהגו כמו בוגרים ותכבדו את זה, תענו תשובות רציניות ולא תשובות שבאות להצחיק את כלל הפורום. התשובה של SpellStorm לדוגמא היא מעולה, אין פה שום ניסיון להעלבה אבל הוא כן מסביר למה הרעיון לדעתו שגוי. תלמדו משהו, לא צריכים להיות דתיים כדי לא להלבין את פני חברך ברבים.

תודה שניר.
לא הגבתי כי מה כבר יש להגיד. אני לא אנסה לשכנע אף אחד במילים.
אני לא מציג את זה ולא טענתי שזה ניו "אייג'י" ולא שום דבר. אני מציג את זה כמו שזה.
אין לי בעיה לנסות את האתגרים שלכם, כמו למשל עם הפוסטר של חיים (בהנחה ויש שם באמת אחד).
מעולם לא ניסיתי למצוא את עצמי או להגיע למקום של אדם שאני לא יודע איך הוא נראה ולא פגשתי מעולם. ננסה. מה גם שאני לא מתיימר להיות מסוגל לצאת לגמרי כל לילה וגם כל פעם שאני רוצה. זה יותר מורכב. אבל אני אנסה.

יש את הטכניקה הזאת
http://www.sacred-texts.com/bos/bos186.htm

בגדול, אפשר לחסוך הרבה שלבים אם פשוט נכנסים למצב ל שיתוק שינה ואז ישר מגיעים לשלב של הויברציות שמתואר שם. אני מצליח להגיע לשיתוק שינה מרצון, אני פשוט מתעורר וחוזר לישון ולפני שאני נרדם אני פשוט משותק.

מי שבאמת ירצה לחקור משהו יתחיל מזה שהוא יקרא על התופעה, ולא יקרא על תופעה אחרת כמו חלום צלול בויקיפדיה. או מי שבאמת ירצה ללכת רחוק ינסה את זה בעצמו.
וכן, במצב של השיתוק שינה יש הזיות ושומעים לפעמים מנגינות וכל מני דיבורים בכל מני שפות ואפילו לפעמים רואים כל מני דמויות. כך שגם אם לא יצאתם זה עדיין מגניב.

yup
נשמע כמו DMT.
אל תעלב Kman. אני ממש לא מעונין להעליב אף אחד ואני בטוח ששאר האנשים פה גם לא. תזכור שעלבון מגיע בדרך כלל כתגובה/מגננה מאנשים מאמינים, הרי זה הדבר היחיד בעצם שלוגית הם יכולים לעשות - להעלב. אני לא מאמין ולא מסכים עם המונח פרות קדושות. זה בסדר לדבר על הכל. נכון שלא צריך לצחוק ולהעליב אבל גם לא צריך לקחת אישי ביקורת על אמונה. צריך לזכור שזה אחת הסיבות שאמונה "מרעילה". אנשים מחברים את הזהות שלהם למה שהם מאמינים ואוי ואבוי שתהרוס להם את הזהות / אגו שלהם. אחת הסיבות שדת רק פוגעת בעולם שלנו.
Kman אם זה עושה אותך מאושר - אשריך. הייתי הולך רחוק אפילו ואומר שכל אחד מאיתנו זקוק לאיזה שכטה מDMT (בין אם זה מיוצר טבעי בpineal gland לבין אם מעישון) בעולם הלחוץ המטורף והלא נורמלי שלנו. אבל אל תאבד את מה שעושה אותך אנושי - היכולת שלך להיות סקפטי,לשאול שאלות, חשיבה מדעית ולוגית-דדוקטיבית-סטטיסטית-איך שלא תקרא לזה, בעיקרון כל מה שנובע מהfrontal lobe. תשאל את עצמיך מה ההוכחות/ ראיות שאתה מציג ומניח לטענות שלך. על מה אתה מבסס את הטענות שלך. רק ככה תלמד לחשוב בצורה "מדעית נכונה" ולהגיע לאמת.

---------- התגובה התווספה ב 18:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:32 ----------

incidently:
יש את הספר DMT: the spirit molecule
מסתבר שעשו איזה ניסויים עם החומר ומצאו דברים מעניינים.. לא קראתי ואין לי מושג מה היה שם אבל Kman אולי אתה תתעניין:

נשמע דומה?

נ.ב: ג'ו רוגן הוא קומיקאי קורע בטירוף ובן אדם מאד מעניין. ממליץ מאד לראות את 2 הסטנד אפ DVD שהוא הוציא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית