לא שכחת שום? 😲
שום זה למתקדמים!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שכחת שום? 😲
זה עוד כלום. אם לפני שאתה הולך לישון בשביל החוויה החוץ גופנית שלך אתה לוקח כפית דבש בתוספת m.r.1, מעיף לך את הנשמה באוויר! משהו מטורף!
טוב. בגדול לא ממש אכפת לי איך יגיבו לזה,כי זה משהו שכל אחד יכול לעשות בעצמו, אני כותב גם בפורום בחו"ל על הנושא הזה. זה לא משהו שנעשה תוך שניה, זה משהו שיכול להעשות תוך יום או תוך חודש או חודשיים, כמו כל דבר. כל אחד מצליח אחרת מהשני. למי שיש ספקות יכול לבדוק ולחקור את הנושא בעצמו. אולי זה יצליח לו
בגדול קוראים לזה חוויה חוץ גופית, ASTRAL TRAVEL, OBE
לפני כמה חודשים ראיתי סרטון ביו טוב על אישה עיוורת מלידה שעשתה תאונה. היא טוענת שהייתה לה חוויה לאחר המוות. היא הייתה בניתוח והיא טוענת שהיא ריחפה מעל החדר וראתה איך מנתחים אותה. לקח לה זמן להבין מה היא רואה מכיוון שהיא עיוורת מלידה. זה די סיקרן אותי וחיפשתי על זה חומר. לאו דווקא על חוויה לאחר המוות, אלה על פשוט חוויה חוץ גופית. מסתבר שיש לא מעט חומר והרבה אנשים שטוענים שזה אפשרי, מה שמעניין שהרוב מתארים די את אותו הדבר. אמרתי, ננסה למה לא. זה בסך הכל דורש ללכת לישון או לעשות סוג של מדיטציה כדי להביא את הגוף למצב שהוא ישן אבל התודעה שלך ערה.
בגדול. זה עובד. ואיך ניתן להוכיח את זה? זה נשמע מוזר והזוי, אבל אפשר להוציא את התודעה למימד שהוא למעשה כמו המימד הפיזי שלנו. הכל נראה אותו הדבר, כמעט, ואפשר לראות דברים שקורים בזמן אמת. אתה יכול להיות איפה שאתה רוצה. אני יכול נניח להחליט שאני רוצה להגיע לבית של מישהו ולתאר לו מה ראיתי, או אפילו שיכתוב פתק ולספר לו מה היה כתוב שם. אני יודע שזה נשמע מוזר, מה אני אגיד לכם, עובד.
זה לא קל, גם לא קשה. קל מאוד לחזור לגוף בטעות. מספיק שאתה מתחיל לפחד ואתה חוזר לגוף שלך.
לצאת מהגוף זה גם לא כזה פשוט.
מה אני אגיד לכם. יש ספרים בנושא, יש מלא חומרים בנושא. אני יכול לעלות כמה, הם באנגלית, יש דווקא אחד מעניין משנות השישים נראה לי של אחד בשם רוברט מונרו והוא מספר שם על החוויות שלו ואיך הוא גילה את זה וכו... אני חושב שמאוחר יותר הוא פתח מרכז על שמו ששם הם חקרו את הנושא.
עריכה: לא לא צריך לקחת סמי הזיה או משהו כזה... לא לקחתי. גם לא עשיתי מעולם לא ירוק או חום בטח שלא DMT או משהו כזה