עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המון תגובות שהמקום זוועה והאוכל לא טעים ועם מחירים הזויים.
חבל, דווקא ממש רציתי לנסות. כנראה נשאר עם מוזס.
הארטבורגר של מוזס זה אחד ההמבורגרים הטובים שאכלתיהמון תגובות שהמקום זוועה והאוכל לא טעים ועם מחירים הזויים.
פחבורגר אור יהודה בכל יום בשבועאין תחליף ל"מג'יק בורגר" בת"א
האם אתה זוכר את הפעם הראשונה שעשית סקס? הפעם הראשונה שהחדרת את הזין שלך לכוס? עד עכשיו ידעת מה זה עונג מיני מלעשות ביד וכו' אבל בשנייה שהכנסת את הזין לכוס זה כבר עולם אחר. אז מוזס וכו' זה לאונן ויומנגס זה הסקס הראשון שלךהמון תגובות שהמקום זוועה והאוכל לא טעים ועם מחירים הזויים.
האם אתה זוכר את הפעם הראשונה שעשית סקס? הפעם הראשונה שהחדרת את הזין שלך לכוס? עד עכשיו ידעת מה זה עונג מיני מלעשות ביד וכו' אבל בשנייה שהכנסת את הזין לכוס זה כבר עולם אחר. אז מוזס וכו' זה לאונן ויומנגס זה הסקס הראשון שלך
אין תחליף ל"מג'יק בורגר" בת"א
למה אחותך לוקחת ממך כסף?אבל המבורגר יומנגוס אני לא גומר ב2 דקות.
ובטח שלא שילמתי עליו 120 שקל כמו המבורגר יומנגוס.
שילמתי 250.
אתה בכלל בחיטוב לא? 😲אם הוא לא היה נמצא באזור הכי הומה בת"א הייתי חוזר לשם אבל פשוט אין לי סבלנות.
אתה בכלל בחיטוב לא? 😲
אהה..אתה המ'מזילי ריר'..הבנתיאומר בכלליות...
למה אחותך לוקחת ממך כסף?
מה אתה בוכה ? זה יותר קרוב אלייך מאשר אליי
@White Walker עזוב עוז תמיד בוכה - זה נסיעה של 15 דק' מהבית שלו . 🤯
15 דק' ? יש לי מטוס ולא ידעתי ? נסיעה של לפחות 40 אם לא 50 דק' עד נתניה.
אה מזל שזאת הגרסא של הטורבו אחרת לא היית מצליחזה כי אתה נהג שבת ,
נסעתי לשם מס׳ פעמים ולקח לי 20 דק׳
אוטו :
פורש 911 טורבו.
כנראה כי לא אכלת ב-בתור אחד שאכל בכל המבורגר בערך, מוזס די אשפה, אגדיר מצוין אל יקר, וגיליתי באמצעות חבר המבורגר מטורף בבוגרשוב בשם "שושא" וזה כנראה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי לאחרונה. ממליץ בחום לכולם להגיע, יש גם המבורגר 500ג'