הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לקניית אייפון 4

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אם אני קונה מאיביי והמוכר רושם שזאת מתנה בלה בלה בלה אז בכל זאת יקחו מכס או מע"מ או מה שזה לא יהיה?

ובמידה ואני קונה ממישהו בארה"ב אז יש אפשרות לפרוץ אותו שיעבוד בישראל?
זה ידוע שהאירופאי עובד בארץ אבל האמריקאי לא.
יש אפשרות?

תודה!

נערך לאחרונה:
אם באורח פלא זה לא ייתפס - אז בוודאות ייקחו. (מע"מ+מכס)

לגבי המכס אין לי מושג.
לגבי הפריצה או יותר נכון להגיד "פתיחה" (יש גם פריצה לתוכנות שזה משהו אחר)- מה שכתבת לא מדויק. יש שני סוגי מכשירים: מכשיר נעול למפעילה ומכשיר סים פרי.
באירופה יש גם וגם, תלוי במדינה בה אתה קונה. בארה"ב המכשיר מגיע נעול למפעילה שהיא at&t אבל אין בעיה לפתוח אותו כל עוד הגירסה המותקנת עליו תואמת את הגירסה שההאקרים הצליחו לפתוח ולפרוץ. מקסימום בד"כ תוך חודש-חודשיים הם מוציאים פריצה כזו מרגע שחרור הגירסה החדשה של אפל.

עד היום לא יצאה פרצה נורמלית ל-4.2.1, ו-unlock לא קיים די הרבה זמן (כנראה יגיע עם הגרסה הבאה). ככה שלקנות אייפון נעול כרגע לא יעזור, אלא אם הוא על גרסה 4.1 ומטה.
לגבי המכס והמע"מ, אם יתפסו - אתה תשלם. אם זה יהיה במשלוח רגיל לגמרי ולא יעבירו בשיקוף יש מצב שזה יעבור, אבל אם תשתמש בחברת שליחויות / אישור מסירה וכל מיני דברים כאלה הם יגבו כסף בוודאות.

באורנג' יש מבצע סטודנטים מעולה על האייפון, כדאי לך לבדוק את זה.

תקנה רק שזה יהיה לא יותר ממשקולת נייר יפה.
אם אתה קונה בחו"ל תקנה רק סימפרי אז לפחות תוכל להוציא שיחות.
אין פריצה בינתיים שעובדת בצורה מלאה ואתה תתקע עם מכשיר לא שמיש אם תקנה
משהו שהוא לא סימפרי.

אז אני אתקן את ההודעה שלי אחרי ההערה של מר לטיסימוס - אם אתה קונה מכשיר שהוא לא שים פרי תוודא שהוא בגירסה הרצויה כמו שהוא כתב.
סך הכל המוכרים באינטרנט מרשים לעצמם לקחת סכומים די גדולים עבור מכשיר שהוא סים פרי ביחס לכזה שהוא לא. בכל מקרה לפרוץ את המכשיר לתוכנות במילא תצטרך לחכות גם כן אם קנית סים פרי...

אם אתה מעוניין יש לי אייפון 4 שהבאתי מארה"ב וכמעט ולא עבר שימוש גרסא 4.1
בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

אין שום טעם לקנות מכשיר שהוא לא סים פרי שיכול להינעל.
זה שהוא לא פרוץ לתוכנות זה לא אומר שהמכשיר עדיין בלתי שמיש עדיין אפשר להוציא שיחות
להוריד ולשחק באלקציות חינמיות עדיין יש לך משהו ביד.
למכשיר שהוא לא סים פרי זה אשקרה משקולת נייר.

אם יש למכשיר את קבצי ה-SHSH לגרסה קודמת + מודם בגרסה שפרצו תמיד אפשר לשנמך, הבעיה במכשירים נעולים היא שאם בטעות שדרגת את המודם ואין פריצת unlock הלך עליך עד שתצא (אם בכלל). גם אני לא מתעסק עם טלפונים נעולים שנים, לדעתי כדאי לשלם יותר ולרכוש סימפרי.

שווה בכלל לקנות בחו"ל (בהנחה שהוא סטודנט)?

תראה את המבצעים:
http://www.kamaze.co.il/מכשירים-סלולריים.aspx

השגתי לאחי אייפון באורנג' דרך מבצע סטודנטים: 120 שח לחודש (250 דקות, 1 ג'יגה גלישה, 250 SMS) - כולל זיכוי על ניוד קו + מכשיר ישן + חשבון סטודנט חדש

As-21 - המכשיר לא ננעל ככה סתם על דעת עצמו. צריך לדעת מתי לשדרג ומתי לא. אני לא חושב שבשביל ההמתנה של החודש-חודשיים עד שיוצאת הפרצה שווה לשלם יותר. הכל בסופו של דבר מסתכם בכסף ובמה ההבדל בין מכשיר סים פרי לרגיל. אני קניתי חמישה מכשירי אייפון 4 (לכל המשפחה) כל יחידה ב230 דולר ובשביל המחיר הזה לא היה שווה לי ללכת לשלם פי 5 יותר למכשיר סים פרי. אני מאוד מרוצה, שום דבר לא ננעל, שדרגתי פעם אחת וכשתהיה גירסה חדשה ויציבה אני אשדרג אליה גם כן... לא דחוף בכלל. אני לא רואה את הטעם לקנות מכשיר אייפון אם אתה לא צרכן גדול של האפליקציות. אחרת אין לו שום יתרון על מכשירים אחרים ולכן הפריצה לתוכנות מאוד חשובה לי אישית.

As-21 - המכשיר לא ננעל ככה סתם על דעת עצמו. צריך לדעת מתי לשדרג ומתי לא. אני לא חושב שבשביל ההמתנה של החודש-חודשיים עד שיוצאת הפרצה שווה לשלם יותר. הכל בסופו של דבר מסתכם בכסף ובמה ההבדל בין מכשיר סים פרי לרגיל. אני קניתי חמישה מכשירי אייפון 4 (לכל המשפחה) כל יחידה ב230 דולר ובשביל המחיר הזה לא היה שווה לי ללכת לשלם פי 5 יותר למכשיר סים פרי. אני מאוד מרוצה, שום דבר לא ננעל, שדרגתי פעם אחת וכשתהיה גירסה חדשה ויציבה אני אשדרג אליה גם כן... לא דחוף בכלל. אני לא רואה את הטעם לקנות מכשיר אייפון אם אתה לא צרכן גדול של האפליקציות. אחרת אין לו שום יתרון על מכשירים אחרים ולכן הפריצה לתוכנות מאוד חשובה לי אישית.

מאיפה קנית במחיר כזה? אני פשוט גם מחפש מארה"ב,אני בדיוק עכשיו סיימתי שיחה עם קרוב משפחה משם,והוא אמר שאייפון חדש עולה 899$ + TAX

מאיפה קנית במחיר כזה? אני פשוט גם מחפש מארה"ב,אני בדיוק עכשיו סיימתי שיחה עם קרוב משפחה משם,והוא אמר שאייפון חדש עולה 899$ + TAX

בעקרון כל מכשיר עלה 200 דולר (ללא מס, היה לנו פטור ממיסים) ודמי שימוש של קרוב ל30 דולר בחודש. ההורים שלי היו שם בשליחות לכמה שנים ובקיץ האחרון חזרו לארץ ויש חוק שאומר שאם אתה מציג אישורים לכך שאתה עוזב סופית את ארה"ב ואתה כבר לא תהיה תושב אז אתה יכול לצאת ללא קנס מהעיסקה. אז שלמנו את השימוש לחודש הראשון של ההתחייבות על כל מכשיר והתנתקנו.
היה עוד קטע שכל אדם עם סושיאל סקיוריטי יכול להזמין עד 4 מכשירים בלבד (בעקרון רק לי ולאחד מההורים שלי יש אבל אני כבר לא הייתי בארה"ב באותו הזמן). עשינו את הזמנה באינטרנט ובאותו יום גם קנינו מוצר אחר בחנות של אפל וזה לא היה מעודכן להם אז במעמד הקניה רכשנו עוד אחד 😃

במחיר של 900 דולר אני מאמין שאפשרי למצוא מכשיר שהוא סים פרי באי ביי.

בעקרון כל מכשיר עלה 200 דולר (ללא מס, היה לנו פטור ממיסים) ודמי שימוש של קרוב ל30 דולר בחודש. ההורים שלי היו שם בשליחות לכמה שנים ובקיץ האחרון חזרו לארץ ויש חוק שאומר שאם אתה מציג אישורים לכך שאתה עוזב סופית את ארה"ב ואתה כבר לא תהיה תושב אז אתה יכול לצאת ללא קנס מהעיסקה. אז שלמנו את השימוש לחודש הראשון של ההתחייבות על כל מכשיר והתנתקנו.
היה עוד קטע שכל אדם עם סושיאל סקיוריטי יכול להזמין עד 4 מכשירים בלבד (בעקרון רק לי ולאחד מההורים שלי יש אבל אני כבר לא הייתי בארה"ב באותו הזמן). עשינו את הזמנה באינטרנט ובאותו יום גם קנינו מוצר אחר בחנות של אפל וזה לא היה מעודכן להם אז במעמד הקניה רכשנו עוד אחד 😃

במחיר של 900 דולר אני מאמין שאפשרי למצוא מכשיר שהוא סים פרי באי ביי.
חחח אתה מצחיק אז אתה ספציפית נפלת על קומבינה שלא כל אחד יכול וקנית ב 200 דולר.
זה לא שפותח האשכול גם יוכל לקנות ב 200 דולר עכשיו כרגע.
שנית כל אם הוא קונה מכשיר חדש עם גירסה שאי אפשר כרגע לפרוץ מה הרעיון שהוא יקנה משהו
שישמש כמשקולת נייר עד שתצא פריצה ? מי מבטיח שהיא תצא עוד חודש חודשיים או אולי שנה
מדובר בלא מעט סיכון.
כמו כן הטענה שצריך לדעת מתי לעדכן וכו יש אנשים שמה לעשות טיפשים ולטיפשות אין סוף
וקרו מקרים שאנשים עידכנו והמכשיר ננעל.
בקיצור לא שווה את ההתעסקות עם כל העיניין ועדיף לקנות סים פרי כי אייפון 4 ב 200 אי אפשר
למצוא.
תביא לי לינק למוכר כזה ואני קונה אפילו 5 כאלו.

עבדו עליך. הגירסה של ה 16GB עולה $700+TAX והגירסה של ה 32GB עולה $800+TAX

חחח אתה מצחיק אז אתה ספציפית נפלת על קומבינה שלא כל אחד יכול וקנית ב 200 דולר.
זה לא שפותח האשכול גם יוכל לקנות ב 200 דולר עכשיו כרגע.
שנית כל אם הוא קונה מכשיר חדש עם גירסה שאי אפשר כרגע לפרוץ מה הרעיון שהוא יקנה משהו
שישמש כמשקולת נייר עד שתצא פריצה ? מי מבטיח שהיא תצא עוד חודש חודשיים או אולי שנה
מדובר בלא מעט סיכון.
כמו כן הטענה שצריך לדעת מתי לעדכן וכו יש אנשים שמה לעשות טיפשים ולטיפשות אין סוף
וקרו מקרים שאנשים עידכנו והמכשיר ננעל.
בקיצור לא שווה את ההתעסקות עם כל העיניין ועדיף לקנות סים פרי כי אייפון 4 ב 200 אי אפשר
למצוא.
תביא לי לינק למוכר כזה ואני קונה אפילו 5 כאלו.

לא הבנת אותי. קודם כל באמת נפלתי על קומבינה וזה סתם היה גם בשביל הסיפור... אבל אם תעשה חיפוש באי ביי או אפילו תכנס לפורום מכירה/קניה בipsf אתה תראה שההבדלים במחיר יכולים להיות ממש גבוהים.גם מעל מאה דולר ויותר למכשיר סים פרי. לדעתי אפשר לחסוך את הכסף ולקנות מכשיר רגיל. פשוט צריך לדעת לא להתעסק איתו ולא לשדרג אם אתה בנאדם שלא מבין. זהו... אנשים מספיק אחראיים להבין את זה. מה גם שבד"כ בכל העדכונים הקטנים האלה לא מרגישים בכלל משהו שהשתנה. אתה שמת לב מה היה בעדכון גירסה האחרונה?
כמובן וכתבתי גם בהודעות הקודמות שאם קונים חדש אז צריך לודא שהגירסה שמגיעה עם המכשיר ניתנת לפריצה - ואת זה עוד הוספתי אחרי ההערה של מר לטיסימוס.

עריכה - תוספת קטנה:
תראה לדוגמה שהמחיר שמשה כתב לגירסת ה16 גיגה 700 דולר פלוס מס ובאיביי המחיר (לפחות עד לא מזמן כשבדקתי לחבר) לסים פרי עלה 900-1000 דולר. על הבדל כזה לדעתי לא שווה לשלם כזה מחיר.

נערך לאחרונה:
עבדו עליך. הגירסה של ה 16GB עולה $700+TAX והגירסה של ה 32GB עולה $800+TAX
מהחנות של אפל? אז מאיפה הוא הפליץ את המחיר הזה?

ועוד משהו,הוא אמר שיש לו חבר שיוכל לפרוץ את המכשיר,זה נכון לפי מה שאתה יודע? או שעדיין אין ג'ייל ברייק ל4.2?

מהחנות של אפל? אז מאיפה הוא הפליץ את המחיר הזה?

ועוד משהו,הוא אמר שיש לו חבר שיוכל לפרוץ את המכשיר,זה נכון לפי מה שאתה יודע? או שעדיין אין ג'ייל ברייק ל4.2?

כן מהחנות של אפל, הוא רצה להרוויח עליך 100 דולר. יש פריצה ל4.2 הבעיה שכל פעם שאתה מכבה את המכשיר, המריצה נמחקת וצריך לפרוץ מחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית