הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה מהסטודנטים, בחירת מקצוע.

מצב
השרשור נעול
היא פאקינג חשפנית.
למה ניראה לך שהיא תחשוב כל כך הרבה?
😲:O

התוכנית הרבה יותר פשוטה, למצוא מליארדר זקן, להתחתן איתו, לעשות לו הרבה קוצי מוצי, להפוך אותו למיליונר, ואז להוריש את כל הכסף כשהוא מת.
למצוא איזה בבו קובו, אפשר לסדר לה את אחיין שלו 👹😈🚬🤪🚬

היא = חשפנית עם חזה גדול טבעי

קח בחשבון שהיא סוגרת איזה 1000 לילה בממוצע (בכל זאת היא כוסית) 5 משמרות בשבוע - היא סוגרת נקי 20K לחודש. נגיד חצי מבוזבז ו10K הולך לחיסכון. היא נותנת 10 שנים בכיף זה אומר בגיל 30 יש מיליון שקל נקי. לא יודע כמה מיסוי עם בכלל יש בעבודה הזאת.

השקעה נבונה של מיליון ש"ח בגיל 30 מביאה אותה למצב שהיא לא צריכה פנסיה.

עבודה פשוטה בתור מזכירה "מבוגרת" עם חזה גדול במשרד תניב לה משכורת כך שהיא לא תצטרך לחסוך.

יש לך חור בתוכנית.
נניח והיא באמת עושה 20K בחודש.
10K הולך על קוק.
עוד 5K הולך על אלכוהול.
1.5K הולך לסרסור.
0.5K על קונדומים ואמצעי מניעה + חומרי סיכה
2-3K הולך לשכר דירה והוצאות נלוות.

ואז היא נשארת בחובות כי אין לה איך לפרנס את הילדים הממזרים שלה. (שאגב הם בני זונות, תרתי משמע)

חבל שרובכם כאן בוחרים תואר ע"פ הרווחיות והפרקטיות המשוערים של המקצועות שאח"כ יהיה ניתן לעבוד בהן עם התואר הזה. החשיבה צריכה להיות הפוכה. קודם בוחרים מקצוע או תחום עבודה מאוד ספציפי ומדוייק ואז מבררים איזה תואר או דבר אחר צריך בכדי להגיע לשם.

לפותח הנושא, רוצה להשתלב בבתי השקעות וכ'ו? לך ותברר מה רוב האנשים שם עושים בכדי להגיע לשם ומה יש להם בידיים.

• פותח/ת השרשור
משה יש מצב אתה מנקה קצת את האשכול השטויות שרצות פה?

תחום הפיננסים מאוד מעניין אותי, בגלל זה אני אלך לתואר בכללה שהוא רחב ואז אתמקד אם זה בתואר שני או אם זה כבר בעבודה. בעיקרון אני רוצה להיכנס לגוף פיננסי גדול ולטפס בדרגות שם עד לניהול.

נעלתי את זה פתחתי חדש

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית