הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לחיצת רגלים - leg press

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
דוגמאות ללחיצות רגליים:

לחיצה רגליים טווח מלא ("מקביל" מקסימום 90 מעלות בין הירך לשוק רצוי\אפשר פחות)

לחיצת רגליים עם רגל אחת (ניתן לשים פחות משקל)

לחיצת רגליים טווח - חצי תנועה - עומס על הברכיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
"We just call it the press, because how could you press without the shoulders? You can leg press... but that's gay."

אגב.. מה באמת הולך איתך ליאור? הגב משתפר?

• פותח/ת השרשור
"We just call it the press, because how could you press without the shoulders? You can leg press... but that's gay."

אגב.. מה באמת הולך איתך ליאור? הגב משתפר?

תודה גיל, כן אני עושה את הפרוטוקולים שיוסי ויניב נתנו לי. כרגע עם מוט ריק.

אני די מופתע לגלות שהלג פרס תרגיל חזק ביותר. נותן גירוי עצבני לרגליים (הם פשוט שרפו ובקושי יכולתי ללכת) לא פחות מהסקווט אולי אפילו יותר. התחלתי לבצע אותו בעקבות מאמר שמשה שלח לי.

לכן רציתי לשתף גם בתרגיל הזה.

אני די מופתע לגלות שהלג פרס תרגיל חזק ביותר. נותן גירוי עצבני לרגליים (הם פשוט שרפו ובקושי יכולתי ללכת) לא פחות מהסקווט אולי אפילו יותר. התחלתי לבצע אותו בעקבות מאמר שמשה שלח לי.

נשמח לקישור למאמר ? 😃

כן זה הפרוטוקול פצעות של סטאר זה אמור לעבוד במצב שלך
אני עוד מעט מסיים את הספר שלו.. ספר מעולה 🤘

נראה לי אני עכשיו יוריד את הספר של לואי סימונס .. מגיע גם לו שנשמע ונחכים מהניסיון שלו [ואם אני יאהב אני גם יזמין אותו]

• פותח/ת השרשור
כן זה הפרוטוקול פצעות של סטאר זה אמור לעבוד במצב שלך
אני עוד מעט מסיים את הספר שלו.. ספר מעולה 🤘

נראה לי אני עכשיו יוריד את הספר של לואי סימונס .. מגיע גם לו שנשמע ונחכים מהניסיון שלו [ואם אני יאהב אני גם יזמין אותו]

יש לך במקרה את הספר של לייל עבור השומן העיקש?

איזה ספרים אתה ממליץ בכללי?

---------- התגובה התווספה ב 14:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:50 ----------

וואלה מה שהלך באימון אתמול חחח, אה ליאור?

איך היד? עוד יש אדום/שריטות?

כן יש דימום פנימי - זה לא משהו ישעבור בין לילה + המוט פצע אותי בין האצבע לאגודל ויש קצת מוגלה אני ממש מקווה שזה לא ישפיע יותר מדי.

יש לך במקרה את הספר של לייל עבור השומן העיקש?

איזה ספרים אתה ממליץ בכללי?

---------- התגובה התווספה ב 14:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:50 ----------

עד עכשיו קראתי את

SS
PPST
TSSS [הספר של סטאר]
AD
וחלק מ דאיטה קטוג'נית של לייל .. לא קראתי על השומן העיקש

עכישו אני אקרא את הספר של לואי סימונס.. נקרא קצת על כל העקרונות של ווסט-סייד

מבחינת אימונים
SS+PPST+TSSS מביאים יופי של ידע על כל מה שקשור בהתקדמות ותכנון של אימונים וכו'.. ספרים מעולים

AD זה ביזבוז זמן טהור

אה..... מדובר על המאמר של לייל שהוא אומר שאין הבדל בין לג פרס לסקוואט?
לייל חלש

אה..... מדובר על המאמר של לייל שהוא אומר שאין הבדל בין לג פרס לסקוואט?
לייל חלש
מדובר במאמר של לייל שטוען שמאחר שהגב התחתון הוא צוואר בקבוק, עדיף לשלב גם לחיצות רגליים באימון כדי שחס וחלילה לא יווצר מצב שהסקוואט לא יגדיל/יקדם אותנו.

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו קראתי את

SS
PPST
TSSS [הספר של סטאר]
AD
וחלק מ דאיטה קטוג'נית של לייל .. לא קראתי על השומן העיקש

עכישו אני אקרא את הספר של לואי סימונס.. נקרא קצת על כל העקרונות של ווסט-סייד

מבחינת אימונים
SS+PPST+TSSS מביאים יופי של ידע על כל מה שקשור בהתקדמות ותכנון של אימונים וכו'.. ספרים מעולים

AD זה ביזבוז זמן טהור

AD היה לי קראתי - ברור לי שזה אוגרים. תיאורטי מדי.

יש לך אולי לשלוח לי (בהנחה זה EBOOK את הדיאטה הקטוג'נית של לייל?)

• פותח/ת השרשור
מי שמקבל עצות אימונים מלייל לא רשאי לפתוח יותר פוסטים בפורום!

חחח אולי - סה"כ כתרגיל תחליפי או נוסף לסקוואט בהנחה שהוא מבוצע היטב, לא בטוח בכלל שצריך לשלול אותו על הסף.

ידוע לך חיים אם יש התייחסות של ריפטו לתרגיל לחיצת הרגליים? או שאשלח לו שאלה דרך האתר שלו?

חחח אולי - סה"כ כתרגיל תחליפי או נוסף לסקוואט בהנחה שהוא מבוצע היטב, לא בטוח בכלל שצריך לשלול אותו על הסף.

ידוע לך חיים אם יש התייחסות של ריפטו לתרגיל לחיצת הרגליים? או שאשלח לו שאלה דרך האתר שלו?

אין לי מושג לגבי לשלול או לא, אני יודע שאם מבצעים אותו "היטב" הוא יפגע בשלב מסוים בהתקדמות בסקוואט ואני מעדיף להתקדם שם מאשר להתקדם בלחיצת רגליים. חוצמזה שיש לי בעיה עם ההמלצות של לייל לגבי אימונים מהסיבה הפשוטה שהבנאדם לא התאמן/מתאמן בצורה רצינית (הוא אומר את זה בעצמו, זו לא "ירידה").

לגבי ריפטו, הנושא נטחן שם במשך שנים רבות, פשוט תריץ חיפוש בפורום שלו leg press ותקבל המון תוצאות.

• פותח/ת השרשור
בלשון עדינה אדון ריפטו חושב שהתרגיל שקול לאוננות.

Rip: "Leg Pressing is masturbation."

Tuesday: "Oh, come on. Masturbation isn't that bad."

Rip: "Oh, I didn't say it was bad. But at least when I masturbate, I am not under the impression that I'm making anybody else cum but me."​
נמשוך את התרגיל תקופה עד להחלמה מלאה ואחזור לסקוואט

בלשון עדינה אדון ריפטו חושב שהתרגיל שקול לאוננות.

Rip: "Leg Pressing is masturbation."

Tuesday: "Oh, come on. Masturbation isn't that bad."

Rip: "Oh, I didn't say it was bad. But at least when I masturbate, I am not under the impression that I'm making anybody else cum but me."​
נמשוך את התרגיל תקופה עד להחלמה מלאה ואחזור לסקוואט

אפשר לדעת מה קרה לך ברגל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית