הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שחושבים שאנחנו אולי אתר אחר ...

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
שלום לכולם,

לאחרונה אנחנו נתקלים לא פעם ולא פעמיים בהודעות עוקצניות, מטומטות, ספאם, קללות ומה לא באתר הזה.
אתם צריכים להבין שהיד על ההדק קלה מאוד, ועל אף שאנחנו קהילה קטנה מצידי שנשאר גם ככה - אני מעדיף איכות על כמות.
כל מי שחושב שאולי אנחנו אתר אחר, טועה ובגדול. האתר הזה נפתח עקב דברים מפגרים כאלה באתרים אחרים ואני לא מעוניין שזה יגיע גם לאתר הזה.
2 משתמשים הושעו למספר ימים לנוח קצת, כי זה כבר עבר כל גבול והגבולות כאן דיי דקים.
יש פה גם אנשים שעוקצים הרבה משתמשים בפורומים השונים כגון תזונה או אימונים שהם "לא קוראים אשכולות" או שהשאלה הזו "נשאלה כבר המון פעמים" ואז מביאים להם עקיצה.
בתור משתמש חדש בקהילה אני גם לא יהנה לקבל תגובות כאלו, אפשר לומר תריץ חיפוש וכו' וכו', אבל להתעצבן על משתמש חדש כי אתם כבר 3 שנים רואים את אותם השאלות לא מצדיק זאת.
בכל מקרה, רק רציתי להדגיש את הנהלים מחדש ושהחוקים פה מאוד ברורים, משתמש שלא יראה לנו יפה לעין הוא פשוט יושעה והמערכת גם מספיק חכמה שהוא לא יוכל לחזור בכל דרך שהוא חושב שהוא יהיה יותר חכם ממנה (זה לא כמו כל אתר, הותקנו פה הרבה פיצ'רים במערכת שיזהו מושעים גם אם חושבים שם יכולים לחזור בקלות - נכון הם יחזרו אבל תוך 5 דקות מקס' הם יושעו שוב אז חבל על הזמן.
כמו כן אני רואה פה משתמשים שפותחים אשכולות על מכירות של תוספים אבל הם בעצם יבואנים או סוכני מכירות, צריך לרדת ממש נמוך כדי לעשות את זה כמה וכמה פעמים כמו אחד שלא נזכיר את שמו ואת החברה שהוא מנסה לפרסם כאן, רק רואים את הנואשות ואיכות החברה במצבים כאלו.
שיהיה לכם שבוע נעים,
צוות LBS.

איזה משה זה?
משרירים?
או מישראלבודי?
או שזה בכלל אותו אחד?
חחאני יודע שזה שאלה מפגרת ולא קשורה אבל יסדר לי איזה משו קטן שאני לא מבין

זה מושון מחגיגה בסנוקר 😆

אני לא סגור על מה השעתם אותי אבל אני די בטוח שזה בגלל התגובות לתמונות שסנדרה העלתה

אבל אם זה המצב נראה לי עוד 50 אחוז מהפורום צריך לקבל באן, לא שכל כך אכפת לי
בכל מקרה אני לא הולך לשנות שום דבר אז אתם מוזמנים לתת לי באן קבוע, עם כל הכבוד, זה רק יוריד לכם תרמה, יס מנים ומשתמשים עם מענה אוטומטי יש מספיק ב"אתר ההוא"
ההפסד יהיה כולו שלכם כי אני נותן מהזמן ומהנסיון שלי, ולא מבקש או צריך שום דבר בחזרה, חח אז עוד לתת באן...

• פותח/ת השרשור
אני לא סגור על מה השעתם אותי אבל אני די בטוח שזה בגלל התגובות לתמונות שסנדרה העלתה

בכל מקרה אני לא הולך לשנות שום דבר אז אתם מוזמנים לתת לי באן קבוע, עם כל הכבוד, זה רק יוריד לכם תרמה, יס מנים ומשתמשים עם מענה אוטומטי יש מספיק ב"אתר ההוא"
ההפסד יהיה כולו שלכם כי אני נותן מהזמן ומהנסיון שלי, ולא מבקש או צריך שום דבר בחזרה, חח אז עוד לתת באן...

זה ממש לא קשור לסנדרה יש לך המון תגובות לא חכמות במיוחד באתר, הינה לך דוגמאות

חחח איזה באסה שניסית לצאת עליי אבל הבנת שיצאת טיפש
אבל מה?
לא סתם טיפש
טיפש שמרים משקלים של ילדה

ברור
כי כשאנשים כמוך עובדים עם משקלים של ילדה לא נגמרים מהר.
(אהבת את ההדגשה היותר משוכללת משלך?)

מי עושה דד ליפט ל10 חזרות..........

עם קריאטין מונו מונו של שלומי סרנגה הפלא ופלא, כל בעיותך ייפתרו
ניתן להשיג בכל הבסטות בשוק טירה

יאללה בוא נתכונן למחר

הופהההההההההההההההההההההההההה
סכנין זונההההההההההההההההההההההההההההההההה

נ.ב נראה לי אני שיאן הפוסטים המחוקים פה
או בעצם אני היחיד

וזה רק על קצה הקרחון, או שאתה עושה בכוונה, או שאתה משחק אותה, או שאתה ילד קטן.
ההשעייה הייתה כדי להרגיע אותך, ויותר מזה את התגובות האלו יש לך אתרים אחרים לפרסם בהם אותם ואני מניח שאתה גם רשום בהם.
וכמו שאמרתי 400 פעמים, אני מעדיף 20 משתמשים שלא מבינים כלום אבל שיהיו בני אדם ויכבדו את חוקי האתר, מאשר אחד איכותי שהוא לא.

בקשר לסנדרה, אם אתה לא מודע לזה - אז זה פיתוח גוף ופיטנס נשים, הן לא מצטלמות ככה בשביל מגזין פורנו אלא כדי להציג את הגוף שלהן, זה שזה בשבילך קצת חשוף מדי אתה מוזמן לא להיכנס לאשכולות הללו, זה כמו שאני אגיד לך למה הגברים בתחרויות נכנסים לבמה עם חוטיני שכל האשכים שלהם בחוץ? אותו עיקרון, אישה לא שונה מגבר, ואם רוצים שיוויון זכויות או פמניזם אז זו הדרך.

🎉🎊🎈 , הצלחת להוכיח את מה שמשה כתב.

אל תשווה אותנו ליס-מנים של האתר ההוא, הם כנראה מקבלים תשלום 😉.

עכשיו ברצינות, אם אתה רוצה להיות במקום שהוא לא כמו האתר ההוא, תתחיל לרסן את הגישה שלך כלפי אנשים. אף אחד לא הגיע לאתר שלנו כדי להחזיק לך את האשכים וללטף אותם. במיוחד לא הנשים.

מה שמפתיע אותי הוא שלמרות החרמנות שלך בעת צפייה בהמונות שסנדרה (ואחרים) מפרסמת, אתה מצליח למצוא דרך להקליד שטויות. ואתה עוד משווה אותנו אל הילדודס באתרים אחרים? תתחרמן בזמנך החופשי, ותחסוך מאתנו את הפליטות שלך. לא נאה לך, אל תיכנס לפורום הנשים.

🎉🎊🎈 , הצלחת להוכיח את מה שמשה כתב.

אל תשווה אותנו ליס-מנים של האתר ההוא, הם כנראה מקבלים תשלום 😉.

עכשיו ברצינות, אם אתה רוצה להיות במקום שהוא לא כמו האתר ההוא, תתחיל לרסן את הגישה שלך כלפי אנשים. אף אחד לא הגיע לאתר שלנו כדי להחזיק לך את האשכים וללטף אותם. במיוחד לא הנשים.

מה שמפתיע אותי הוא שלמרות החרמנות שלך בעת צפייה בהמונות שסנדרה (ואחרים) מפרסמת, אתה מצליח למצוא דרך להקליד שטויות. ואתה עוד משווה אותנו אל הילדודס באתרים אחרים? תתחרמן בזמנך החופשי, ותחסוך מאתנו את הפליטות שלך. לא נאה לך, אל תיכנס לפורום הנשים.

לא דיברתי אליך, אין לך טעם להגיב
ולא הסתכלתי בתמונות שם, בדף הבית זה נותן כל הזמן תמונות באקראי.

ומשה, בקשר לhypertrophy, אתה יכול לראות שהבן אדם בודק וקורא בדקדקנות כל הודעה שאני רושם כדי לחפש איפה להרגיז אותי ולהסיט את הדיון עליי, כל דבר שכתבתי בנושא היה אך ורק כתגובה אליו, לא אני הופך דיון ל"איזה גבר אני ואיזה אהבל אתה בוא ננסה להוציא אותך טיפש"
לשאר התגובות הלא קשורות שהייתי נותן אין טעם להתיחס, כי לא בגללן קיבלתי את הבאן, לא שהן שייכות, אבל זה לא בגללן.

נערך לאחרונה:
שוב נאלצתי לערוך לך פה הודעות.
מה נראה לך בכלל שאתה בא ומעליב מנהלת כאן ? מי אתה בכלל מה הקטע לבוא לשחק אותה גבר?
יש חוקים ואתה עובר עליהם לא מעניין אותי בכלל אם אתה תורם או לא אתה לא יוצא מן הכלל כאן!
מה נראה לך בכלל שאתה תדבר איך שאתה רוצה ?
אני מבטיח לך שאף אחד לא ירגיש בחסרונך פה אז אל תעשה הרבה רעש, עוד מילה לא במקום ובאמת אני אישית ישעה אותך לצמיתות.
אנשים פה משקיעים נותנים את הנשמה ומהזמן, כולנו מנסים לעשות אתר שונה אחר שלא יהיה טעיות כמו בכל השא מתאמצים ובמקום לבוא ולתמוך ולעזור אתה בא בקטע שאני גבר ואני אעשה מה שאני רוצה ואדבר איך שבא לי, אנחנו לא פורום מסחרי ככה שאנחנו לא מאבדים לקוח בזה שאנחנו נשעה אותך.
החוצפה שלך עוברת כל גבול וזאת באמת אזהרה אחרונה!

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי אליך, אין לך טעם להגיב
ולא הסתכלתי בתמונות שם, בדף הבית זה נותן כל הזמן תמונות באקראי.

ומשה, בקשר לhypertrophy, אתה יכול לראות שהבן אדם בודק וקורא בדקדקנות כל הודעה שאני רושם כדי לחפש איפה להרגיז אותי ולהסיט את הדיון עליי, כל דבר שכתבתי בנושא היה אך ורק כתגובה אליו, לא אני הופך דיון ל"איזה גבר אני ואיזה אהבל אתה בוא ננסה להוציא אותך טיפש"
לשאר התגובות הלא קשורות שהייתי נותן אין טעם להתיחס, כי לא בגללן קיבלתי את הבאן, לא שהן שייכות, אבל זה לא בגללן.

גם הוא קיבל השעייה ליומיים שלא תטעה.

שוב נאלצתי לערוך לך פה הודעות.
מה נראה לך בכלל שאתה בא ומעליב מנהלת כאן ? מי אתה בכלל מה הקטע לבוא לשחק אותה גבר?
יש חוקים ואתה עובר עליהם לא מעניין אותי בכלל אם אתה תורם או לא אתה לא יוצא מן הכלל כאן!
מה נראה לך בכלל שאתה תדבר איך שאתה רוצה ?
אני מבטיח לך שאף אחד לא ירגיש בחסרונך פה אז אל תעשה הרבה רעש, עוד מילה לא במקום ובאמת אני אישית ישעה אותך לצמיתות.
אנשים פה משקיעים נותנים את הנשמה ומהזמן, כולנו מנסים לעשות אתר שונה אחר שלא יהיה טעיות כמו בכל השא מתאמצים ובמקום לבוא ולתמוך ולעזור אתה בא בקטע שאני גבר ואני אעשה מה שאני רוצה ואדבר איך שבא לי, אנחנו לא פורום מסחרי ככה שאנחנו לא מאבדים לקוח בזה שאנחנו נשעה אותך.
החוצפה שלך עוברת כל גבול וזאת באמת אזהרה אחרונה!

הנה דוגמא פשוטה לזה שסתם אתם מתנפלים עליי
איפה בדיוק ראית שהעלבתי אותה?
כשמישהו בא ואומר שקולמן הוא מגעיל עם מותניים של משאית אתה שומע מישהו נעלב?

ואני לא בא בשום קטע, אני לא הופך פה שום דבר לאישי, בניגוד לכמה..
למה יש תגובות מתחת לתמונות שמעלים? כדי שמה? ליופי?
להגיד על תמונה שהיא מגעילה את השועלים זה לא עבירה על שום חוק, זאת לא שפה בוטה או משהו כזה, זאת דעה נטו.
אם אתם מדברים על ספאם, אז כן היו לי כמה הודעות אבל ברור שלא בגללן קיבלתי באן

וזמן? במיוחד לאחרונה אין לי יותר מדי זמן, מה שלא מונע ממני מלהגיב פה לכל הודעה שאני רואה ולנסות לעזור בצורה הכי טובה שיש, אתה גם יכול לשאול את the sun למשל הוא בטח יגיד לך.
זה שאני מדבר בצורה מסוימת או לא יודע מה, והצורה הזאת לא מתקבלת, למרות שאין בה קללות או פגיעה בשום בן אדם.

אל תהפוך את הדברים פה כאילו אני בא ועושה פה שוק, זה ממש לא נכון
אז וואלה יופי סנדרה למשל שבכתה לכם מעלה כל שני וחמישי תמונות חצי ערום, את זה גם אני יכול לעשות וגם דודה שלי יכולה.
אני עונה פה בסבלנות והכי חשוב בהרבה רצון לכל הודעה ושאלה שיש, למרות שלפעמים הדברים בטונים מעט חריפים וישירים, אבל אני בטוח שאף אחד לא נפגע מזה ואם כן אני דואג ישר להחזיר את השיחה למסלול מקצועי ולא אישי

מה שאני אומר זה שאם בא לכם להביא באן, תביאו, גם לא הייתי מתווכח, אני עונה פה כי פשוט אתה נתלה בסיבות הלא נכונות, אם כבר על ספאם או אנערף מה, אבל על הדברים שכן הרגיזו אותכם אין שום סיבה.

רק תעשה אותה, אל תדבר על חוסר השקעה ועליי באותו משפט, אני הייתי פה מהימים הראשונים של הפורום כשהיו פה 3 וחצי אנשים ועד היום אני עונה.

אין טעם להמשיך, אני שמח שכולנו מבינים אחד את השני.
חג חנוכה שמח 🤘

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית