הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat,Press,Bow,Bench,DeadLift טכניקה

• פותח/ת השרשור michon
  • פורסם בתאריך

michon

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
סקוואט 1:

סקוואט 2:

בנט אובר רואו:

דדליפט:

בנץ':ליצור רווח בין הספה לגב התחתון אני יודע

פרס:אני יודע שאני לא צריך להוריד את הראש

*אני ראיתי את הDVD של ריפטו אבל אני לא מצליח לראות מה לא נכון פה ויש דברים שהם לא נכונים בטכניקה אז חברה:help:🆘

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אז זהו בדדליפט אני לא מצליח להוציא יותר חזה...יכול להיות בגלל שאני עולה עם הגב ואז הרגליים במקום להתחיל עם הרגליים ואז הגב?מישהו די מבין אמר לי את זה...ומה הבעיה עם הסרטונים ההפוכים תתאמצו קצת

אז זהו בדדליפט אני לא מצליח להוציא יותר חזה...יכול להיות בגלל שאני עולה עם הגב ואז הרגליים במקום להתחיל עם הרגליים ואז הגב?מישהו די מבין אמר לי את זה...ומה הבעיה עם הסרטונים ההפוכים תתאמצו קצת

תתאמץ אתה.

יש לך עד חצות לסובב את הסרטונים או שאני נועל לך את האשכול.
וזה רק כי אני רחמן היום כי מחר יש לי מבחן.
יש חוק לגבי סרטונים מסובבים, כדאי שתקרא אותו.

• פותח/ת השרשור
מצטער חברה לא הצלחתי להפוך את הסרטונים לא הלך לי טוב ואני מתוסכל מזה..אני אשמח אם תוכלו קצת להתאמץ ולעזור לי פה

• פותח/ת השרשור
עשיתי את זה ואז ניסיתי לעלות ליוטיוב וזה עשה לי שאי אפשר לעשלות סרטון של קובץ WMVS או משהו כזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית