עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרביץ את הדיבול כל ה8 שבעות ,
כוריגון לא נחוץ במהלך סייקל כזה במיוחד שזה הראשון ,
והייתי הולך על כלומיד בסיום הסייקל ,
כדורים לניקוי הכבד בוקר וערב ?!??
תרביץ את הדיבול כל ה8 שבעות ,
כוריגון לא נחוץ במהלך סייקל כזה במיוחד שזה הראשון ,
והייתי הולך על כלומיד בסיום הסייקל ,
כדורים לניקוי הכבד בוקר וערב ?!??
ונתחיל בזה שלא אומרים לבן אדם אידיוט לפני שידעים מי הוא ומה הוא ילד אני דקרתי את הטוסיק ואת הכתפיים שלי ואת הבטן התחתונה בזמן שאתה שתית מהציצי של אמא שלך חלבאין כניסה לאידיוטים שלא יודעים מהחיים שלהם.🤡
עם השטויות שאתה מדבר אני מתפלא שאתה בחיים. לא נורא תמשיך ככה ותגמור עם רמות טסט של ילדה בת 10תראה לי בן אדם שקיבל גינו מ500 טסט בשבוע ודיבול (וגם אם כן בסיום הסייקל אחרי שכבר יש לך גינו לעזור הוא לא , הוא יעזור לך רק במידה ותרגיש את האיקצוצים בפיטמה לפני ותספיק את הסייקל ותתחיל לקחת !!
ובשביל מה כוריגון לסייקל ראשון שהוא יושב על 500 מיליגרם טסט ??
סך הכל סייקל ראשון רצוי אבל לא בגדר חובה החוריגון !!
זה לא שהוא יושב על 750 או גרם ואחרי מיספר סייקלים עם מנוחות קצרות יחסית , קיצר אל תזיינו במוח !!
כלומיד בסיום הסייקל יעשה את העבודה כמו שצריך וכמובן לנוח מחומרים אחרי הכלומיד !!!
---------- התגובה התווספה ב 02:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:34 ----------
אגב לכוריגון אין שוב קשר לגינוי ,
כורגיון אמור לישמור לך סך הכל על הטסט יכסית גבוה ולא להוריד אותו בצורה דרסטית ולא נותן לגוף להגיע למצב שהוא לא מייצר טסט בצורה סדירה ,
ביגלל שזה סייקל ראשון והכמות היא קטנה יחסית אין כל צורך בזה בשלב הזה ,
שתעלה על סייקלים כבדים ותנוח 2 3 שבעות בין סייקל לסייקל ותעשה פי סי טי כמו שצריך פעם ב3 4 סייקלים אז חוריגון בגדר חובה !!!
לסייקל כזה בואו ובאמת תסיברו לי מה הטעם ?
---------- התגובה התווספה ב 02:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:39 ----------
ונתחיל בזה שלא אומרים לבן אדם אידיוט לפני שידעים מי הוא ומה הוא ילד אני דקרתי את הטוסיק ואת הכתפיים שלי ואת הבטן התחתונה בזמן שאתה שתית מהציצי של אמא שלך חלב
בחיים והרבה מעל 80 קילו חמוד ,
זה שלא כולם הולכים לפי השטיה שקראת במאמרים לא אומר שהם יגמרו לא טוב,
שאני לפחות התחלתי סייקל ראשון לא לקחתי כוריגון , בהמשך כן ,
ואף אחד לא סיים עם רמות טסט של ילדה בת 10 ולא נעליים ,
תפסיק לקשקש כורגיון בסייקל ראשון ועם כזה מינון לא בגדר חובה נקודה צא מהסרט שאתה חיי בו ,
אני מדבר איתך תכלס בשטח אני עשיתי סייקל ראשון ללא כוריגון ומעל 5 שנים על סייקלים עשיתי הרבה מאוד סייקל בחיים שלי כולל סייקלים שמשולבים עם 6IU GH וגרם טסט ולא מיזמן עשיתי PCT כמו שצריך ובדיקות והכל יצא תקין לחלוטין מה תגיד על זה ?
ועוד עשרות אנשים התחילו סייקל ראשון דומה וללא כוריגון ואף אחד לא מת מזה ,
בשורה התחתונה מי שרוצה לימנע מאפשרות לפגיע בגוף שלא יכניס שום מחט לגוף ,
מי שכן שלא יחיה בסרט שכוריגון זה מה שיציל אותו !
כי בעיות יכולות להיות לו ככה או ככה הכל תלוי איך הגוף שלו מגיב לחומר במידה והוא יגיב לא טוב אתה חושב שהכורגיון זה מה שיציל אותו ? אם כן אז אתה חיי בסרט !!
אין צורך בשום כורגיון ובשום נעליים כלומיד אחרי הסייקל ושלום על ישראל ,
במידה ויהו בעיות כוריגון לא יעזור לו
בחיים והרבה מעל 80 קילו חמוד ,
זה שלא כולם הולכים לפי השטיה שקראת במאמרים לא אומר שהם יגמרו לא טוב,
שאני לפחות התחלתי סייקל ראשון לא לקחתי כוריגון , בהמשך כן ,
ואף אחד לא סיים עם רמות טסט של ילדה בת 10 ולא נעליים ,
תפסיק לקשקש כורגיון בסייקל ראשון ועם כזה מינון לא בגדר חובה נקודה צא מהסרט שאתה חיי בו ,
אני מדבר איתך תכלס בשטח אני עשיתי סייקל ראשון ללא כוריגון ומעל 5 שנים על סייקלים עשיתי הרבה מאוד סייקל בחיים שלי כולל סייקלים שמשולבים עם 6IU GH וגרם טסט ולא מיזמן עשיתי PCT כמו שצריך ובדיקות והכל יצא תקין לחלוטין מה תגיד על זה ?
ועוד עשרות אנשים התחילו סייקל ראשון דומה וללא כוריגון ואף אחד לא מת מזה ,
בשורה התחתונה מי שרוצה לימנע מאפשרות לפגיע בגוף שלא יכניס שום מחט לגוף ,
מי שכן שלא יחיה בסרט שכוריגון זה מה שיציל אותו !
כי בעיות יכולות להיות לו ככה או ככה הכל תלוי איך הגוף שלו מגיב לחומר במידה והוא יגיב לא טוב אתה חושב שהכורגיון זה מה שיציל אותו ? אם כן אז אתה חיי בסרט !!
אין צורך בשום כורגיון ובשום נעליים כלומיד אחרי הסייקל ושלום על ישראל ,
במידה ויהו בעיות כוריגון לא יעזור לו
עדיין לא עניתם לי על השאלה, אם הסייקל שרשמתי הוא סייקל טוב למתחילים.
ואני לא מתכוון להתייחס למה שהוא רשם.
תודה.
תמשיך ליקרוא עוד מאמרים אולי בסוף תיהיה דוקטור ,וואו זהו הרשמת אותי. עכשיו אני מוריד את הכובע בפניך ויש לי תחושת כבוד והערכה אליך אחרי שריאתי שאתה מעל 80!!!!!!! קילו פשוט מדהים אתה מעכשיו האוטוריטה בתחום וכל שאלה שלי או שאר חברי הפורום לגבי חומרים אני אפנה אליך. בחייאת דינק משה תעשה משהו הבחור פה עוד ישלח מישהו לבית חולים עם השטויות שהוא אומר.