הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
מתלבט לסייקל ראשון, ופה אשמח לקבל את עזרתכם.
מה הטסט הכי מומלץ לסייקל ראשון בשילוב של דיבול 30 מ"ג ליום ?!
טסט אננט, פרופ' או סוסטנון ?! וכמובן עם פיצולים על מנת לקבל 500 מ"ג בשבוע.
תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
אחלה אז לסייקל ראשון זה יכול להיות טוב ?!

טסט' אנטט - 500 מ"ג בשבוע 1-8
דיבול - 30 מ"ג ליום - 1-4
כוריגון במהלך הסייקל
נולבדקס בסיום הסייקל
וחומר לניקוי הכבד כל יום 2 כדורים בוקר וערב.

אשמח לדעת אם זה סייקל בסדר להתחלה.
תודה.

נערך לאחרונה:
תרביץ את הדיבול כל ה8 שבעות ,
כוריגון לא נחוץ במהלך סייקל כזה במיוחד שזה הראשון ,
והייתי הולך על כלומיד בסיום הסייקל ,
כדורים לניקוי הכבד בוקר וערב ?!??

על תרשום שטויות ותטעה אנשים שידפקו בגללך!😡
כוריגון במהלך הסייקל ונולבה בפי.סי.טי הם בגדר חובה!😡

תרביץ את הדיבול כל ה8 שבעות ,
כוריגון לא נחוץ במהלך סייקל כזה במיוחד שזה הראשון ,
והייתי הולך על כלומיד בסיום הסייקל ,
כדורים לניקוי הכבד בוקר וערב ?!??

אין כניסה לאידיוטים שלא יודעים מהחיים שלהם.🤡

• פותח/ת השרשור
למה לא נחוץ ?! בטח שנחוץ. אני לא אקח סיכון בגלל עוד תוספת של כדורים שיעזרו לי גם אם הגוף שלי לא זקוק להם. שמעתי על מספיק מקרים לאנשים שהתחיל ג'ינו, ושיחקו על הימים האחרונים שלהם ועצרו את זה בזמן ולפיכך גם כאלו שלא.
אני אקח כוריגון ואת הנולבה כמה ימים לפני סיום הסייקל.

סה"כ אשמח לשמוע תשובות ועיצות מהמומחים יותר כאן בפורום.
זהו סייקל טוב למתחילים ?!
תודה.

נערך לאחרונה:
תראה לי בן אדם שקיבל גינו מ500 טסט בשבוע ודיבול (וגם אם כן בסיום הסייקל אחרי שכבר יש לך גינו לעזור הוא לא , הוא יעזור לך רק במידה ותרגיש את האיקצוצים בפיטמה לפני ותספיק את הסייקל ותתחיל לקחת !!
ובשביל מה כוריגון לסייקל ראשון שהוא יושב על 500 מיליגרם טסט ??
סך הכל סייקל ראשון רצוי אבל לא בגדר חובה החוריגון !!
זה לא שהוא יושב על 750 או גרם ואחרי מיספר סייקלים עם מנוחות קצרות יחסית , קיצר אל תזיינו במוח !!
כלומיד בסיום הסייקל יעשה את העבודה כמו שצריך וכמובן לנוח מחומרים אחרי הכלומיד !!!

---------- התגובה התווספה ב 02:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:34 ----------

אגב לכוריגון אין שוב קשר לגינוי ,
כורגיון אמור לישמור לך סך הכל על הטסט יכסית גבוה ולא להוריד אותו בצורה דרסטית ולא נותן לגוף להגיע למצב שהוא לא מייצר טסט בצורה סדירה ,
ביגלל שזה סייקל ראשון והכמות היא קטנה יחסית אין כל צורך בזה בשלב הזה ,
שתעלה על סייקלים כבדים ותנוח 2 3 שבעות בין סייקל לסייקל ותעשה פי סי טי כמו שצריך פעם ב3 4 סייקלים אז חוריגון בגדר חובה !!!
לסייקל כזה בואו ובאמת תסיברו לי מה הטעם ?

---------- התגובה התווספה ב 02:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:39 ----------

אין כניסה לאידיוטים שלא יודעים מהחיים שלהם.🤡
ונתחיל בזה שלא אומרים לבן אדם אידיוט לפני שידעים מי הוא ומה הוא ילד אני דקרתי את הטוסיק ואת הכתפיים שלי ואת הבטן התחתונה בזמן שאתה שתית מהציצי של אמא שלך חלב

תראה לי בן אדם שקיבל גינו מ500 טסט בשבוע ודיבול (וגם אם כן בסיום הסייקל אחרי שכבר יש לך גינו לעזור הוא לא , הוא יעזור לך רק במידה ותרגיש את האיקצוצים בפיטמה לפני ותספיק את הסייקל ותתחיל לקחת !!
ובשביל מה כוריגון לסייקל ראשון שהוא יושב על 500 מיליגרם טסט ??
סך הכל סייקל ראשון רצוי אבל לא בגדר חובה החוריגון !!
זה לא שהוא יושב על 750 או גרם ואחרי מיספר סייקלים עם מנוחות קצרות יחסית , קיצר אל תזיינו במוח !!
כלומיד בסיום הסייקל יעשה את העבודה כמו שצריך וכמובן לנוח מחומרים אחרי הכלומיד !!!

---------- התגובה התווספה ב 02:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:34 ----------

אגב לכוריגון אין שוב קשר לגינוי ,
כורגיון אמור לישמור לך סך הכל על הטסט יכסית גבוה ולא להוריד אותו בצורה דרסטית ולא נותן לגוף להגיע למצב שהוא לא מייצר טסט בצורה סדירה ,
ביגלל שזה סייקל ראשון והכמות היא קטנה יחסית אין כל צורך בזה בשלב הזה ,
שתעלה על סייקלים כבדים ותנוח 2 3 שבעות בין סייקל לסייקל ותעשה פי סי טי כמו שצריך פעם ב3 4 סייקלים אז חוריגון בגדר חובה !!!
לסייקל כזה בואו ובאמת תסיברו לי מה הטעם ?

---------- התגובה התווספה ב 02:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:39 ----------

ונתחיל בזה שלא אומרים לבן אדם אידיוט לפני שידעים מי הוא ומה הוא ילד אני דקרתי את הטוסיק ואת הכתפיים שלי ואת הבטן התחתונה בזמן שאתה שתית מהציצי של אמא שלך חלב
עם השטויות שאתה מדבר אני מתפלא שאתה בחיים. לא נורא תמשיך ככה ותגמור עם רמות טסט של ילדה בת 10

משה עשה טובה לחברה פה, ותחסום את הבחור לפני שהוא יעשה פה נזק לכאלה שבטעות יקשיבו לקישקושים האלה.

בחיים והרבה מעל 80 קילו חמוד ,
זה שלא כולם הולכים לפי השטיה שקראת במאמרים לא אומר שהם יגמרו לא טוב,
שאני לפחות התחלתי סייקל ראשון לא לקחתי כוריגון , בהמשך כן ,
ואף אחד לא סיים עם רמות טסט של ילדה בת 10 ולא נעליים ,
תפסיק לקשקש כורגיון בסייקל ראשון ועם כזה מינון לא בגדר חובה נקודה צא מהסרט שאתה חיי בו ,
אני מדבר איתך תכלס בשטח אני עשיתי סייקל ראשון ללא כוריגון ומעל 5 שנים על סייקלים עשיתי הרבה מאוד סייקל בחיים שלי כולל סייקלים שמשולבים עם 6IU GH וגרם טסט ולא מיזמן עשיתי PCT כמו שצריך ובדיקות והכל יצא תקין לחלוטין מה תגיד על זה ?

ועוד עשרות אנשים התחילו סייקל ראשון דומה וללא כוריגון ואף אחד לא מת מזה ,

בשורה התחתונה מי שרוצה לימנע מאפשרות לפגיע בגוף שלא יכניס שום מחט לגוף ,
מי שכן שלא יחיה בסרט שכוריגון זה מה שיציל אותו !
כי בעיות יכולות להיות לו ככה או ככה הכל תלוי איך הגוף שלו מגיב לחומר במידה והוא יגיב לא טוב אתה חושב שהכורגיון זה מה שיציל אותו ? אם כן אז אתה חיי בסרט !!
אין צורך בשום כורגיון ובשום נעליים כלומיד אחרי הסייקל ושלום על ישראל ,
במידה ויהו בעיות כוריגון לא יעזור לו

נערך לאחרונה:
תפסיק לקשקש כורגיון בסייקל ראשון ועם כזה מינון לא בגדר חובה נקודה צא מהסרט שאתה חיי בו ,
אני מדבר איתך תכלס בשטח אני עשיתי סייקל ראשון ללא כוריגון ומעל 5 שנים על סייקלים עשיתי הרבה מאוד סייקל בחיים שלי כולל סייקלים שמשולבים עם 6IU GH וגרם טסט ולא מיזמן עשיתי PCT כמו שצריך ובדיקות והכל יצא תקין לחלוטין מה תגיד על זה ?

כי בעיות יכולות להיות לו ככה או ככה הכל תלוי איך הגוף שלו מגיב לחומר במידה והוא יגיב לא טוב אתה חושב שהכורגיון זה מה שיציל אותו ? אם כן אז אתה חיי בסרט !!

וואו זהו הרשמת אותי. עכשיו אני מוריד את הכובע בפניך ויש לי תחושת כבוד והערכה אליך אחרי שריאתי שאתה מעל 80!!!!!!! קילו פשוט מדהים אתה מעכשיו האוטוריטה בתחום וכל שאלה שלי או שאר חברי הפורום לגבי חומרים אני אפנה אליך. בחייאת דינק משה תעשה משהו הבחור פה עוד ישלח מישהו לבית חולים עם השטויות שהוא אומר.

שיפרתי לך קצת את המוניטין, כדי שיקחו אותך ברצינות הראויה.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא עניתם לי על השאלה, אם הסייקל שרשמתי הוא סייקל טוב למתחילים.
ואני לא מתכוון להתייחס למה שהוא רשם.
תודה.

סייקל ראשון טוב. אבל לפני שנוכל להגיד לך אם זה טוב או לא צריך לדעת עם אתה בכלל מוכן. תן טיפה נתונים עליך גיל משקל ניסיון אימונים וכו

וואו זהו הרשמת אותי. עכשיו אני מוריד את הכובע בפניך ויש לי תחושת כבוד והערכה אליך אחרי שריאתי שאתה מעל 80!!!!!!! קילו פשוט מדהים אתה מעכשיו האוטוריטה בתחום וכל שאלה שלי או שאר חברי הפורום לגבי חומרים אני אפנה אליך. בחייאת דינק משה תעשה משהו הבחור פה עוד ישלח מישהו לבית חולים עם השטויות שהוא אומר.
תמשיך ליקרוא עוד מאמרים אולי בסוף תיהיה דוקטור ,
בשורה התחתונה אתה מיסתמך על מה שקראת ואני מיסתמך על אנשים שדחפתי להם מזרקים לטוסיק ויתקדמו יפה מאוד ואף אחד מהם לא סיים בבית חולים ,
ועדיין לא שמעתי על שום בן אדם שהלך לבית חולים כי לא הזריק כוריגון בהמלך סייקל ראשון
תבין שיש עוד 100 אלף שיטות לעשות סייקלים ולא חייבים ללכת לפי השיטה שלך וזה עדיין בסדר ואף אחד לא ימות ביגלל זה ,
קראתי פה איך בפורום הזה ממליצים לקחת כוריגון וזה שטות לדעתי לקחת את הכוריגון בהמלך הסייקל !!
4 שבעות בסוף הסייקל ושלום על ישראל שבוע שבועיים לפני הסוף להתחיל והכל טוב למה בכלל לקחת את הכוריגון משבוע ראשון של הסייקל למה בדיוק זה טוב ?

• פותח/ת השרשור
תודה מון לייט, אבל קראתי את המאמר מספר פעמים.
אחלה של מאמר כדרך אגב.
אז ככה, לנתונים :
משקל : 65
גובה: 1.66
עובד עם תפריט תזונה לעלייה במאסה מזה חצי שנה ברציפות ומרגיש די תקוע.
רוצה לקחת את זה יותר לכיוון תחרותי, ולהתקדם ככל האפשר.
כל מה שלקחתי (אבקות חלבון, כל סוגי הקריאטין דור חדש, והגיינרים) לא קידמו אותי יותר מידי, ואני תקוע על המשקל כבר מעל חודשיים.
אני על 6 ארוחות מלאות (ע"פ התפריט) לעלייה במאסה. ניסיתי לשנות ולהוסיף, אבל אני לא רואה שינוי ניכר.
אשמח לדעת אם להתחיל רק עם הטסט' אנטט או להוסיף גם דיבול.
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית