הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט 100 ק"ג

BambaBuilder

משתמש פעיל
334
74
נק' מוניטין:
629
334
74
תכנית SS, אימון 21
16.5

הגעתי למשקל 100 ק"ג, היה קשה במיוחד בסט השני שהייתי צריך להפסיק באמצע כי הרגשתי שהמוט מחליק לי מהגב...
בכל מקרה אימון הבא אני עושה עוד פעם 100 ואם הכל ילך טוב- אני אעלה את המשקל.

סט 1:

סט 2:

סט 3:

תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא יושב אחורה מספיק, ואני גם די בטוח שאתה מנסה לשמור על הגב שלך מאונך מדי לרצפה.. כתוצאה מזה אתה לא שובר מקביל, והברכיים שלך גולשות בתחתית.
פשוט תשתדל לשבת יותר אחורה זה אמור לסדר את הבעיה.

אבל אחי הוא מחזיק LB אז כול השרירים חייבים להסתדרר לטכניקת LB. תחזיק LB ואז איכשהוא בגלל שאתה מחזיק LB ייצא לך בול טכניקה של ריפטו. תאמין לסחבק זה מה שאמרו לי פה בפורום.

לעניין, ברגע שתנסה לשבת אחורה זה יפתור לך את הבירכיים והעומק.

אבל אחי הוא מחזיק LB אז כול השרירים חייבים להסתדרר לטכניקת LB. תחזיק LB ואז איכשהוא בגלל שאתה מחזיק LB ייצא לך בול טכניקה של ריפטו. תאמין לסחבק זה מה שאמרו לי פה בפורום.

לעניין, ברגע שתנסה לשבת אחורה זה יפתור לך את הבירכיים והעומק.

מאחר שהסרטונים שלך כיכבו בזמנו בפורום של ריפ, אני מאמין שאפילו לא הבנת מה אמרו לך בשעתו.
וגם מה שאמרת לא נכון - ברגע שהוא יוציא ברכיים הישיבה אחורה והעומק יסתדרו, לא להיפך.

מאחר שהסרטונים שלך כיכבו בזמנו בפורום של ריפ, אני מאמין שאפילו לא הבנת מה אמרו לך בשעתו.
וגם מה שאמרת לא נכון - ברגע שהוא יוציא ברכיים הישיבה אחורה והעומק יסתדרו, לא להיפך.

החלק הראשון של ההודעה לא כוון אליו, מי שזה כוון אליו יודע. אני לא באתי לרדת עליו, אני בעצמי הייתי הרבה יותר גרוע ממנו כשהתחלתי. וכתבתי כמה שורות מתחת את מה שאני חושב על הטכניקה שלו.

אם הוא יישב אחורה הבירכיים לא יוכלו ללכת קדימה, וזה גם יפתור את העניין של העומק כי בסקוואט LB יותר קל לשבור מקביל מאשר בסקוואט HB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית