נק' מוניטין:
19,428
- 2,672
- 400
- בבית
בדיעבד שמתי לב שיכולתי ליישר את הגב יותר.
בכל מקרה - זה ציון דרך 🤪
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר סרטון הבא - עם אחיזה משתנה 😃עניין הנוחות עובר תוך שני אימונים ושום דבר לא יוצא יותר נמוך. אורך היד שלך לא משתנה מפרונציה לסופינציה. אם זה מרגיש יותר נמוך כנראה לא תפסת בצורה סימטרית את המוט ובגלל זה מורגש לך גם עומס לא סימטרי על הגב.
האסימטריה היחידה שאחיזה משולבת יוצרת זה בעומס על הכתף, וגם זה לא מורגש אצל הרוב המוחלט של האוכלוסייה.
לגבי הוק גריפ, זה כי היד שלך קטנה. זו הסיבה שהמוט נשים יותר דק בהרמת משקולות.
אחרי שנפטרתי מהמגבת - השמיים הם הגבול 😆פשש, זה היה יותר קל ממה שציפיתי 😛
אני חושבת שהן יותר מפחדות ממקנאות 😆הדודות במכון מקנאות?
כל הכבוד
you are so perceptive, are you a detective?יפה מאוד!
האם ראיתי רצועות בסוף הסרטון? 😲
הדודות מפחדות,אני חושבת שהן יותר מפחדות ממקנאות 😆
"אבל היא בטוח לא תוכל ללדת. והיא גם שמנה! איפה איפה הכוסיות?"הדודות מפחדות,
הדודים - הם אלה שמקנאים.
אני בכל מקרה שומעת שיחות של אנשים במכון מדי פעםתעבדי על המבט המאיים שלך. תאמיני לי, זה פותר המון (הם פשוט מפחדים שתכניסי להם מכות. ברצינות).
אני בכל מקרה שומעת שיחות של אנשים במכון מדי פעם
אגב סטטיסטיקה מעניינת מציתות לשיחות וקריאה בפורומים (לא הפורום הזה לשמחתי): אם מישהי מרימה כבד אז היא בהכרח "שמנה" או "כונפה" או גם וגם.
"זה הבחור השמן שאיתה,הוא מאכיל אותה אסטרוידים"..."יש לי דוד שעושה מטח עם זרת של יד שמאל"..."קראתי בלאישה\לאיש\מעריב לנוער"..."זה לא בריא"
...
"זה הבחור השמן שאיתה,הוא מאכיל אותה אסטרוידים"..."יש לי דוד שעושה מטח עם זרת של יד שמאל"..."קראתי בלאישה\לאיש\מעריב לנוער"..."זה לא בריא"
...
זאת בדיוק הסיבה שחובה שבחור שמן יהיה השותף לאימונים - לשמש שובר גלים לצונמי זיוני המוח שלהם 🤩...אני מדמיין כמה זיוני שכל מישהי היתה עוברת אצלנו במכון מהשחיפים ומהדריכים וה"בודיבילדרים" אם היא היתה עושה 100 קילו דדליפט...
😘זאת בדיוק הסיבה שחובה שבחור שמן יהיה השותף לאימונים - לשמש שובר גלים לצונמי זיוני המוח שלהם 🤩
the fatter- the better