שמעו אני גולש באינטרנט פתאום מופיע לי משהו SPYWARE (וירוס) וזה יוצא לי מכל התוכנות (דפדפן, שאני לוחץ CTRL+ALT+DLT זה יוצא מהר) קיצור ניסיתי להיכנס לאנטי רוגלה גם לא עבד זה לא נותן להיכנס לשום דבר אז עשיתי CTRL+ALT+DLT ומהר מהר יצאתי מזה (אחרי 20000 נסיונות ואימונים לצאת מזה מהר, כי זה מנתק את זה תוך 2 שניות בערך) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוירוס הזה מופיע לי ולא נותן לי להיכנס לשום דבר
ניסיתי להתקין אנטי וירוס אבל חייב לעשות ריסטרט למחשב עשיתי וזה יצא מהאנטי וירוס ועוד הפעם הוירוס השתלט
אני חייב עזרה מה לעשות בבקשה תמליצו לי על תכנה שלא צריך לעשות ריסטרט והיא טובה ועובדת, מתחנן!
---------- התגובה התווספה ב 23:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:24 ----------
ESET NOD32 אנטי וירוס הכי טוב - פתר לי את הבעיה
בעיה חדשה - רשום שנשאר לו רק עוד 30 יום, למישהו יש סיראל/קראק שאני יוכל להשתמש בו לפחות בשנה הקרובה?
גירסה: ESET NOD32 Antivirus Yaron's Team 5830 (20110129)
ניסיתי להתקין אנטי וירוס אבל חייב לעשות ריסטרט למחשב עשיתי וזה יצא מהאנטי וירוס ועוד הפעם הוירוס השתלט
אני חייב עזרה מה לעשות בבקשה תמליצו לי על תכנה שלא צריך לעשות ריסטרט והיא טובה ועובדת, מתחנן!
---------- התגובה התווספה ב 23:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:24 ----------
ESET NOD32 אנטי וירוס הכי טוב - פתר לי את הבעיה
בעיה חדשה - רשום שנשאר לו רק עוד 30 יום, למישהו יש סיראל/קראק שאני יוכל להשתמש בו לפחות בשנה הקרובה?
גירסה: ESET NOD32 Antivirus Yaron's Team 5830 (20110129)