הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך את דעתכם לגבי תוספים..

• פותח/ת השרשור L1oR
  • פורסם בתאריך

L1oR

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
81
22
0
מקווה שזה הפורום הנכון...
רציתי לשמוע את דעתכם לגבי Lipo 6 Black ו- OxyELITE Pro...
עדיף מאנשים שלקחו כבר בעבר(או מכירים אישית מישהו שלקח) -> מה עדיף(אם בכלל)? מינונים מומלצים וכו'...

תודה רבה מראש!

• פותח/ת השרשור
תודה על המידע משה...
אם ככה אני מבין שאולי ליפו 6 לא בשבילי עדיין, כי אני יחסית עם אחוז שומן גבוה יותר ועדיף אולי לשמור את זה לשומן העיקש להמשך...
בכל זאת אשמח לשמוע מאנשים שכבר לקחו אחד מהמוצרים את דעתם.

ניסיתי את האוקסי אליט ועדיין הוא יושב במקרר.. (חוץ מאנרגיה שהיא בעצם כמות הקפאין שיש בו הוא לא נותן כמעט כלום)
עדיף תקנה 2 חבילות יוהימבין + חבילת קפאין, זה גם באמת עובד ומשפיע בצורה חזקה ביותר וגם הרבה יותר זול מ90 כדורים של "שורף שומן" שלא עושה כלום..

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב על תוספים, מה הבעיה? אתה לא יורד במשקל?

יורד בקצב סביר, פשוט בחור שאני מתאמן איתו דיבר איתי קצת על תוספים אז החלטתי להתעניין... כמובן שהוא דיבר איתי גם על קלן/אפדרין וכאלו, אבל בינתיים העדפתי לא לגעת בזה.

ניסיתי את האוקסי אליט ועדיין הוא יושב במקרר.. (חוץ מאנרגיה שהיא בעצם כמות הקפאין שיש בו הוא לא נותן כמעט כלום)
עדיף תקנה 2 חבילות יוהימבין + חבילת קפאין, זה גם באמת עובד ומשפיע בצורה חזקה ביותר וגם הרבה יותר זול מ90 כדורים של "שורף שומן" שלא עושה כלום..

מפתיע אותי דווקא מה שאתה אומר, אמרו לי שזה יחסית בין הטובים שיש מה"חוקיים"... טוב לדעת.

יורד בקצב סביר, פשוט בחור שאני מתאמן איתו דיבר איתי קצת על תוספים אז החלטתי להתעניין... כמובן שהוא דיבר איתי גם על קלן/אפדרין וכאלו, אבל בינתיים העדפתי לא לגעת בזה.

מפתיע אותי דווקא מה שאתה אומר, אמרו לי שזה יחסית בין הטובים שיש מה"חוקיים"... טוב לדעת.

תוספים לוקחים כשצריך לתסף, לא כשזה נראה מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית