הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן

amir1979

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
שלום לכולם

קראתי הרבה על קלן והבנתי את המטרות המינונים וכו...
רציתי לדעת האם לאחר שבועיים עם קלן אני אמור לנוח שבועיים ושוב אפשר להמשיך שבועיים נוספות? תכלס אני רוצה להבין כמה זמן אפשר למשוך עם קלן אם אקח אותו שבועיים כן שבועיים לא...

תודה לעונים

שלום לכולם

קראתי הרבה על קלן והבנתי את המטרות המינונים וכו...
רציתי לדעת האם לאחר שבועיים עם קלן אני אמור לנוח שבועיים ושוב אפשר להמשיך שבועיים נוספות? תכלס אני רוצה להבין כמה זמן אפשר למשוך עם קלן אם אקח אותו שבועיים כן שבועיים לא...

תודה לעונים

אין לקחת קלן ליותר מ-14 ימים רצוף (ללא ketotifen)

שאלה: האם קלן בטוח לשימוש בטווח הארוך?
תשובה: הדבר אינו נבדק ולכן לא מומלץ לעשות יותר מ 2-3 סייקלים של 14 ימים (עם הפסקה) או לא להריץ יותר מסייקל אחד של קלן עם ketotifen למשך 6-8 שבועות מבלי חודש הפסקה.
ישנם מספר מחקרים על סוסים (אמיתיים, לא בני אדם שהם "גדולים") אשר קיבלו מינונים אסטרונומים של קלן (מאות מיליגרמים, כאשר המינון המומלץ הוא עד 160 מיקרוגרם) ונמצא שיש הרס של תאי לב. שוב, ניתנו להם מינונים הגבוהים באלפי אחוזים מהמינון שמומלץ לקחת בשביל לעזור לאיבוד השומן, לכן לא הייתי מסיק מהמחקרים הללו שום מסקנות, מה גם שהם נעשו על סוסים ולא על בני אדם.
ישנם מספר מחקרים על בני אדם חולי לב אשר מראה דווקא שיפור במבנה הלב והיפטרופיה מזערית גם ללא אימון באזור של הלב.

שאלה: כמה זמן הפסקה נדרש לקחת בסייקל של קלן?
תשובה: אם אתם משתמשים ב ketotifen ההפסקה בין סייקל לסייקל תהיה לפחות חודש. אם אתם משתמשים רק בקלן, נדרש לעשות הפסקה של לפחות 2-3 שבועות על כל שבועיים צריכה (לדוגמה 14 יום לקחנו קלן בפירמידה, נעשה הפסקה של 14-21 ימים ולא נקח קלן). נדרש לעשות זאת כדי שרצפטורי הבטא יחזרו לתפקוד אידאלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית