הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור matan_g
  • פורסם בתאריך

matan_g

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
צריך המלצה לאבקת חלבון, משהו טעים שמתערבב בקלות עם מים ונחשב לאיכותי וטוב.
חשבתי ללכת על אבקת חלבון דיימטייז- elite whey isolate.מישהו יכול להמליץ? היא יחסית יקרה יותר משאר האבקות.. ואם כבר, אז איזה טעם עדיף?

אם יש משהו אחר מומלץ באותו מחיר אני אשמח לשמוע...תודה

שלום לך.
לחברי פורום LBS יש הנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב לשימוש בכל מקום שאינטראקטיב נמכרת בו(אין הגבלה לחנויות מסויימות,כל מקום שיש בו אינטראקטיב השובר תופס).
גם בהזמנה דרך האינטרנט אפשר להנות מההנחה ע"י צירוף השובר להזמנה או לכתוב בהערות -
"יש לי שובר 10% הנחה למוצרי אינטראקטיב".
זה שיתוף פעולה חדש,בקרוב הקופונים יהיו זמינים לחברי הפורום.
-אינטראקטיב מפתחת דברים חדשים כל הזמן כדי שהצרכנים יהנו מהטעם וגם מהאיכות ברמה כמה שיותר גבוהה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שלום לך.
לחברי פורום LBS יש הנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב לשימוש בכל מקום שאינטראקטיב נמכרת בו(אין הגבלה לחנויות מסויימות,כל מקום שיש בו אינטראקטיב השובר תופס).
גם בהזמנה דרך האינטרנט אפשר להנות מההנחה ע"י צירוף השובר להזמנה או לכתוב בהערות -
"יש לי שובר 10% הנחה למוצרי אינטראקטיב".
זה שיתוף פעולה חדש,בקרוב הקופונים יהיו זמינים לחברי הפורום.
-אינטראקטיב מפתחת דברים חדשים כל הזמן כדי שהצרכנים יהנו מהטעם וגם מהאיכות ברמה כמה שיותר גבוהה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

היי, יש לחברה עוד מוצרים חוץ מהאבקות חלבון? ואם כן, יש אתר שאפשר לראות בו? או פרוספקט שאפשר לקבל?

כן בוודאי
יש לחברה אתר www.interactivenutrition.com בארץ נמכרים כרגע החלבון ב 7 טעמים, חלבון אייזולט ב 7 טעמים גיינר ב 4 טעמים קראטין מונוהידרט גלוטמין ופורמולה BLAST 2
בקרוב יתווספו עוד שני סוגי הגיינר שמופיעים באתר כמו כן החלבון

בברכה
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית