הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת על האנג קלין שלי מהיום

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
כמה וידיאו של העבודה מההאנג היום, מקווה לביקורת בעיקר מהמשקולנים בפורום.
אני יודע שאת המרפקים אני צריך להרים יותר, אני שוכח את זה בדרך כלל אבל זה פרט שולי של סוף העבודה לדעתי. איך המשיכה? חלק מהחזרות יצאו לי ריוורס קרל אני יודע:angry:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בעיות שאני רואה אצלי בטכניקה:
- אני מסתכל למעלה
- אני לא הופך מרפקים מספיק מהר, ולא מספיק חזק
- אני יכול למשוך קצת יותר ואני מפסיק קצת מוקדם ומאבד כוח במשיכה, יפריע לי כשהמשקל יעלה.

אתה מתחיל את התנועה נמוך מידי, תעלה את המוטה מעל לברך מעט.
אל תפחד בכפיפת הכתף, תן למשקל "לנצח", תנסה שהמוט יפגע בך שהזרוע כמה שיותר אופקית.
תפסיד למעוד, ותוריד את המוט יותר נקי.
ותשיג לי את הטלפון של זאת בסרטון הראשון. 😍

אתה לא מושך עם הטרפזים, אתה מושך עם היידים.
אתה עושה סוג של ריוורס קרל עם קפיצה.

אתה בכלל חושב על משיכה עם הטרפזים? ברגע שתמשוך כמה שיותר גבוה עם הטרפזים המוט יעלה והידיים כבר יתכפפו לבד אתה לא צריך לחשוב על זה.

ותעבוד עם מוט ריק ככה לומדים הכי טוב.

כמה דברים:

1. אתה לא מתיישר.
2. אתה מתחיל עם המוט נמוך מידי. שמור אותו מעל הברכיים.
3. אתה חושב יותר מידי על הקפיצה, וזה משבש לך דברים, אתה בכלל לא משתמש בטרפזים פה.

אל תחשוב על קפיצה (אל תדאג, מה שצריך לקרות יקרה). תחשוב על התמתחות (הtriple extension) חזקה וכניסה מתחת למוט ע"י פתיחת רגליים מעט לצדדים והפיכה מהירה של המרפקים.

אה - אין סיבה לדעתי להוריד משקל, בהנחה ואתה לא מתעייף יותר מידי מהעסק הזה. בתרגול עם מוט ריק אתה עלול לא לקבל מספיק תחושה למה אתה עושה (זה לא אמור להיות ככה, אמורים להיות מסוגלים להרגיש כמו שצריך כל חלק בתנועה גם עם מוט ריק. בפועל, בתחילת הדרך כשלא בטוחים מה צריך לקרות והיכולת להרגיש מה בדיוק הגוף עושה עדיין לא מספיק מפותחת, זה בהרבה מקרים לא באמת יעבוד ככה.)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
yep...
תעבוד גם על התפיסה של המוט, אתה תופס אותו עם הידיים אבל אתה אמור לתפוס אותו עם הכתפיים.
אתה עושה פרונט סקוואטים?
אני יודע שאני לא תופס כמו שצריך 😃
לא, אני עובד עם SS ואני עדיין לא מרוצה מהסקוואט הרגיל שלי (ברכיים גולשות קדימה בתחתית בחלק גדול מהחזרות)

לנסות אולי למשוך מההאנג עם ידיים צמודות לגוף? זה יגרום לי לא לכופף את המרפקים.
אגב, הטרפזים והכתפיים שלי קצת כואבים היום, זה לא אינדיקציה לעבודה שלהן בקלין?

אני יודע שאני לא תופס כמו שצריך 😃
לא, אני עובד עם SS ואני עדיין לא מרוצה מהסקוואט הרגיל שלי (ברכיים גולשות קדימה בתחתית בחלק גדול מהחזרות)

לנסות אולי למשוך מההאנג עם ידיים צמודות לגוף? זה יגרום לי לא לכופף את המרפקים.
אגב, הטרפזים והכתפיים שלי קצת כואבים היום, זה לא אינדיקציה לעבודה שלהן בקלין?
פרונט סקוואטים יעזרו לך מאוד בחלק של התפיסה. תנסה לעשות קצת פרונט סקוואטים אפילו עם מוט בלי משקל כי זה המצב שאתה צריך לתפוס בו את המוט.
ותשכח מהידיים שלך, תחשוב פשוט איך להעיף את המוט למעלה בעזרת הרגליים, זה הכי חשוב.

• פותח/ת השרשור
פרונט סקוואטים יעזרו לך מאוד בחלק של התפיסה. תנסה לעשות קצת פרונט סקוואטים אפילו עם מוט בלי משקל כי זה המצב שאתה צריך לתפוס בו את המוט.
ותשכח מהידיים שלך, תחשוב פשוט איך להעיף את המוט למעלה בעזרת הרגליים, זה הכי חשוב.
אין לי מקום לפרונט סקוואט בתוכנית כרגע, כי גם הבאק סקוואט עדיין לא מושלם כמו שציינתי.
מה לגבי השאלה שלי על המשיכה? לנסות להצמיד ידיים לצידי הגוף וככה להשאיר את המרפקים ישרים עד שהמוט עף?

אין לי מקום לפרונט סקוואט בתוכנית כרגע, כי גם הבאק סקוואט עדיין לא מושלם כמו שציינתי.
מה לגבי השאלה שלי על המשיכה? לנסות להצמיד ידיים לצידי הגוף וככה להשאיר את המרפקים ישרים עד שהמוט עף?
אל תהיה מקובע כל כך על כל דבר. אם תעשה קצת פרונט סקוואטים עם מוט ריק לא יקרה לך כלום.
ולא כל כך הבנתי את השאלה שלך... אתה מתכוון למרחק האופקי בין הידיים? אם כן אז הידיים צריכות להיות הכי קרוב שאפשר אחת לשנייה מבלי להתקע לך בברכיים כשאתה עושה קלין. לשנות את המרחק שלהן זה לא מה שישנה לך את העובדה שאתה מושך עם הידיים. פשוט תשכח מהידיים שלך ותתרכז ברגליים.

• פותח/ת השרשור
אני התכוונתי למרחק של היד מהגוף. לא צריך למשוך עם הכתפיים? (שראג)

אל תהיה מקובע כל כך על כל דבר. אם תעשה קצת פרונט סקוואטים עם מוט ריק לא יקרה לך כלום.
ולא כל כך הבנתי את השאלה שלך... אתה מתכוון למרחק האופקי בין הידיים? אם כן אז הידיים צריכות להיות הכי קרוב שאפשר אחת לשנייה מבלי להתקע לך בברכיים כשאתה עושה קלין. לשנות את המרחק שלהן זה לא מה שישנה לך את העובדה שאתה מושך עם הידיים. פשוט תשכח מהידיים שלך ותתרכז ברגליים.

אין שום סיבה שיעשה פרונט סקוואט עכשיו. הוא עוד לא קלט לגמרי את התנועה של באק סקוואט, ואין סיבה שיפריע לעצמו עם תנועות דומות אך שונות שיהרסו את תהליך הלמידה.
הוא גם לא צריך לעשות פרונט סקוואט כדי ללמוד לעשות פאוור קלין.

אין שום סיבה שיעשה פרונט סקוואט עכשיו. הוא עוד לא קלט לגמרי את התנועה של באק סקוואט, ואין סיבה שיפריע לעצמו עם תנועות דומות אך שונות שיהרסו את תהליך הלמידה.
הוא גם לא צריך לעשות פרונט סקוואט כדי ללמוד לעשות פאוור קלין.
מה קשור פרונט סקוואט לבאק סקוואט? אלה תנועות שונות.
אמרתי לו לעשות פרונט סקוואט עם מוט ריק כדי שיתרגל את התפיסה של המוט (שזה בעצם כמו רבע פרונט סקוואט). אם תשים לב כשהוא תופס את המוט, הגב שלו מוטה אחורה והוא תופס את המוט עם הידיים.

אני התכוונתי למרחק של היד מהגוף. לא צריך למשוך עם הכתפיים? (שראג)
צריך למשוך מהכתפיים אבל אתה צריך להקפיץ את הכתפיים בעזרת הרגליים ולמשוך אקטיבית עם הכתפים למעלה בזמן שאתה עושה את זה.

מה קשור פרונט סקוואט לבאק סקוואט? אלה תנועות שונות.
אמרתי לו לעשות פרונט סקוואט עם מוט ריק כדי שיתרגל את התפיסה של המוט (שזה בעצם כמו רבע פרונט סקוואט). אם תשים לב כשהוא תופס את המוט, הגב שלו מוטה אחורה והוא תופס את המוט עם הידיים.

בדיוק. אלה תנועות שונות, ובתור מתחיל שלא מכיר אף אחת מהן טוב זה רק יפריע לו. הוא לא תופס טוב כי הוא לא מושך טוב, לא בגלל שהוא לא יודע לעשות פרונט סקוואט.

בדיוק. אלה תנועות שונות, ובתור מתחיל שלא מכיר אף אחת מהן טוב זה רק יפריע לו. הוא לא תופס טוב כי הוא לא מושך טוב, לא בגלל שהוא לא יודע לעשות פרונט סקוואט.
גם כי הוא לא מושך טוב וגם כי הוא לא יודע איך נראית התנוחה הנכונה שבה הוא צריך לתפוס את המוט.

אז הוא צריך ללמוד להחזיק את המוט בתנוחה הנכונה. זה לא בהכרח כולל פרונט סקוואט. גם כדי ללמוד לעשות פרונט סקוואט צריך ללמוד להחזיק את המוט באותה צורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית