הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון ביקורת על האנג קלין שלי מהיום

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
כמה וידיאו של העבודה מההאנג היום, מקווה לביקורת בעיקר מהמשקולנים בפורום.
אני יודע שאת המרפקים אני צריך להרים יותר, אני שוכח את זה בדרך כלל אבל זה פרט שולי של סוף העבודה לדעתי. איך המשיכה? חלק מהחזרות יצאו לי ריוורס קרל אני יודע:angry:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז הוא צריך ללמוד להחזיק את המוט בתנוחה הנכונה. זה לא בהכרח כולל פרונט סקוואט. גם כדי ללמוד לעשות פרונט סקוואט צריך ללמוד להחזיק את המוט באותה צורה.
ואיך אתה מציע שהוא ילמד איך להחזיק את המוט?

• פותח/ת השרשור
אני יודע איך להחזיק את המוט (הראו לי והחזקתי גם בסיום של הקלין) העניין הוא שאני באמת לא מושך מספיק טוב כדי להביא את המוט למצב שאני גם אתפוס אותו כמו שצריך.
קיצר לא לטחון מים. מה שישפר את הקלין זה לעשות קלין.

שניכם צודקים
אבל coldfire צודק בעיקר בעניין של חוסר טעם לעשות פרונט סקוואט עכשיו, נכון שפרונט סקוואט מדמה את המצב מצוין, אבל אין טעם להכנס אליו עכשיו.
העניין של האחיזה של הקלין היא הדבר היותר פשוט, וכשהוא ימשוך אותו כמו שצריך הוא יוכל לתרגל את העניין יורת טוב
את המוט הוא ילמד להחזיק עם הזמן, זה לא דבר מסובך יותר מדי, הוא יתגמש גם עם הזמן..

the sun - יש לך עוד עבודה, למרות שאתה מספיק אינטיליגנט כדי להשתפר מפעם לפעם
אם הסקוואט לקח ואולי עדיין לוקח הרבה זמן, אין סיבה להרגש מהזמן שיקח הפאוורקלין, בסוף תצא מתאמן טכני הרבה יותר וזה מה שחשוב.

עד אז....

• פותח/ת השרשור
סירטונים שצילמתי היום, יש שיפור?
אני חושב שהסט השלישי היה הכי טוב למרות שהייתי כבר גמור מהאימון ומכל הסטים שעשיתי עוד לפניו (זה הסט החמישי, בתכלס.)
סט שלישי:

סט רביעי:

סט חמישי(זה שאני חושבש היה הכי טוב למרות שאני מת):

יש שיפור? אני חושב שאני מצליח להגיע למשיכה סבירה כבר, הרגשתי שהמוט כבר עף לבד.

תקלות שאני רואה אצלי עדיין:
-מסתכל למעלה
-מוט לפעמים מתרחק מהגוף לפני הקפיצה
לא הופך מרפקים מספיק מהר ולא מספיק גבוה (אבל זה משתפר:victory:✌️✌️)

יאללה ביקורת לטובה ולרעה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אל תחשוב על לקפוץ, אתה לא אמור לקפוץ עם המוט.
תחשוב על להכנס מתחת למוט לא לקפוץ איתו.
אני דווקא הבנתי שצריך לקפוץ והמוט פשוט יעוף למעלה בגלל שהידיים מחזיקות אותו, ואדם חכם ממני כתב על זה ספר 😉

במשקל כבד לא תהיה קפיצה אלא כניסה מתחת למוט כי אי אפשר לקפוץ עם 100 קילו. אבל העיקרון הוא זהה.

איך המשיכה?

אני דווקא הבנתי שצריך לקפוץ והמוט פשוט יעוף למעלה בגלל שהידיים מחזיקות אותו, ואדם חכם ממני כתב על זה ספר 😉

במשקל כבד לא תהיה קפיצה אלא כניסה מתחת למוט כי אי אפשר לקפוץ עם 100 קילו. אבל העיקרון הוא זהה.

איך המשיכה?

טוב, אז תקפוץ עם המוט ותראה לאן תגיע.

לקפוץ לא ייתן לך שום דבר, אתה צריך שהמוט יעוף כמה שיותר למעלה ושאתה תחכה לו למטה לתפוס אותו.
אם אתה קופץ יש לך יותר דרך לרדת למטה וזה לוקח זמן שבמשקלים גבוהים יגרום לך לא לתפוס את המוט.
המשיכה צריכה לתת תנופה למוט ואתה נכנס מתחתיו כמה שיותר מהר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תראה איך הוא עושה:
באמת, אבל באמת שאתה לא יכול להשוות משיכה של 130 קילו ולאיך נראית הכניסה מתחת למשקל למשיכה של 40 קילו מההאנג, זה פשוט בלתי אפשרי.

איך אתה יודע בדיוק שהוא לא "מנסה" לקפוץ? אולי הוא קופץ והמשקל פשוט משאיר אותו למטה ולכן הוא מבצע כניסה?

זה שאותך לימדו לעשות את הקלין בדרך אחת לא אומר שאין דרכים אחרות ללמוד אותו. בנתיים את הדדליפט והסקוואט למדתי מהספר.
עכשיו אולי תענה לי על השאלה שלשמה הוספתי את הסירטונים - איך המשיכה?

איך המשיכה?

קורן אחי אני מגיב בשביל לעזור לך לא כדי לרדת עליך או משהו כזה, אם אתה רוצה אתה מוזמן להתעלם מההודעה אבל אני יגיד לך את דעתי בכל מקרה.

אתה חייב להפסיק ללכת בצורה כ''כ עיוורת אחריי ריפטו הזה, ובטח ובטח לגבי כל תרגיל של הרמת משקולות. בלי להתעמק במה שתומר אמר הייתי מציע לך להקשיב לו, אין חכם כבעל ניסיון,

לי נראה שהוא יגיע לקלין יותר טוב משלך.

אני דווקא אומר הפוך בלי לדעת את הסט פוינט של שניהם, ההבדל הוא שאחד מתאמן עם מאמן עם ניסיון של הרמת משקולות והשני לומד מהאינטנרט, לא שזה לא אפשרי, ואפילו ראיתי אחד או שניים שהצליחו לעשות PC לא רע בלי עזרה של מאמן (😉) אבל עם עצות של מאמן ההישגים ישתפרו פי כמה וכמה. זה מאוד נחמד ויפה ללמוד את הבסיס של ה-PC מהאינטרנט אבל במציאות כל בן אדם הוא שונה ולכל בן אדם יש נק' חזקות ונק' חלשות שמצריכות חיזוק נקודתי, ואפשר לקרוא כל ספר בעולם של ריפטו וזה לא יעזור ולו במעט.

אני מתאמן כחצי שנה בהרמת משקולות,התוצאה שלי יחסית מאוד נמוכה והטכניקה שלי בקלין (שנחשב לתרגיל הפחות טכני) עדיין רחוקה מאוד מלהיות מושלמת, ואם לא הייתי מתאמן תחת פיקוח של מאמן התוצאות היו הרבה יותר נמוכות וסביר להניח שהייתי גורם לעצמי לפציעה.

אתה מוזמן לעשות מה שבא אבל להבא אם מציע לך להיות קשוב גם לעצות של אנשים ולא לפסול כל דבר עם "אבל ריפטו אמר:"

באמת, אבל באמת שאתה לא יכול להשוות משיכה של 130 קילו ולאיך נראית הכניסה מתחת למשקל למשיכה של 40 קילו מההאנג, זה פשוט בלתי אפשרי.

איך אתה יודע בדיוק שהוא לא "מנסה" לקפוץ? אולי הוא קופץ והמשקל פשוט משאיר אותו למטה ולכן הוא מבצע כניסה?

זה שאותך לימדו לעשות את הקלין בדרך אחת לא אומר שאין דרכים אחרות ללמוד אותו. בנתיים את הדדליפט והסקוואט למדתי מהספר.
עכשיו אולי תענה לי על השאלה שלשמה הוספתי את הסירטונים - איך המשיכה?

בוא נעשה את זה ככה:

1. אפשר להשוות, היות ו130 קילו הם לא משקל כבד בשבילו. הוא חתיכת סוס.

2. לא ראיתי איזו קפיצה מטורפת אצלך, אז קשה לי להבין על מה הויכוח.

3. לנתק מגע עם הקרקע יותר ממה שהכרחי זה רעיון לא טוב. גם מדובר בביזבוז אנרגיה וגם ביזבוז זמן בכניסה
[*] . אצל כמעט[**] כולם תהיה קפיצה כלשהי, היות ופותחים רגליים לצדדים, אבל להסתכל על הביצוע בתור קפיצה, מעבר לעניין של הפעלת הרבה כוח כלפי הקרקע באופן שמאוד מזכיר קפיצה, הוא רעיון לא טוב, ואני חושב שכתבתי פה כבר למה, אבל במידה מסויימת זה באמת יותר צורה של אימון מאשר משהו אחר.

במקרה ראיתי לפני כמה ימים ביוטיוב סרטון שממחיש את זה ממש טוב - מישהו מנסה לקפוץ וזה דופק לו את כל העסק. אני לא מוצא את הסרטון כרגע, אם אני אמצא אני אשים פה יותר מאוחר.

4. עד כמה שאני יכול לראות זה נראה בסדר. פעם הבאה שים 50 קילו וצלם מהצד.

[*] יש איזה עניין אחר שמתקשר למה שתומר מדבר עליו, על איזשהו טרייד-אוף בטכניקה בין עליה גדולה על קצות האצבעות לעליה קטנה יותר, אם זה מעניין אותך תסתכל בסרט של הweightlifting encyclopedia.

[**] יש כאלה שלא פותחים רגליים לצדדים, נדיר יחסית.

• פותח/ת השרשור
בוא נעשה את זה ככה:

1. אפשר להשוות, היות ו130 קילו הם לא משקל כבד בשבילו. הוא חתיכת סוס.

2. לא ראיתי איזו קפיצה מטורפת אצלך, אז קשה לי להבין על מה הויכוח.

3. לנתק מגע עם הקרקע יותר ממה שהכרחי זה רעיון לא טוב. גם מדובר בביזבוז אנרגיה וגם ביזבוז זמן בכניסה
[*] . אצל כמעט[**] כולם תהיה קפיצה כלשהי, היות ופותחים רגליים לצדדים, אבל להסתכל על הביצוע בתור קפיצה, מעבר לעניין של הפעלת הרבה כוח כלפי הקרקע באופן שמאוד מזכיר קפיצה, הוא רעיון לא טוב, ואני חושב שכתבתי פה כבר למה, אבל במידה מסויימת זה באמת יותר צורה של אימון מאשר משהו אחר.

במקרה ראיתי לפני כמה ימים ביוטיוב סרטון שממחיש את זה ממש טוב - מישהו מנסה לקפוץ וזה דופק לו את כל העסק. אני לא מוצא את הסרטון כרגע, אם אני אמצא אני אשים פה יותר מאוחר.

4. עד כמה שאני יכול לראות זה נראה בסדר. פעם הבאה שים 50 קילו וצלם מהצד.
[*] יש איזה עניין אחר שמתקשר למה שתומר מדבר עליו, על איזשהו טרייד-אוף בטכניקה בין עליה גדולה על קצות האצבעות לעליה קטנה יותר, אם זה מעניין אותך תסתכל בסרט של הweightlifting encyclopedia.

[**] יש כאלה שלא פותחים רגליים לצדדים, נדיר יחסית.
תודה על התגובה.
ברור לי שהתנועה היא לא קפיצה, אבל דרך הלימוד היא לחשוב על קפיצה (שוב, אני לומד מהספר. הספר אומר לקפוץ, אחרי שלומדים למשוך מהקפיצה אפשר לתקן מה שלא טוב).

אני אשתדל לצלם מהצד יותר, חשבתי שצריך לצלם מאלכסון כדי שיראו את המרפקים.
בגדול אתה אומר שהמשיכה בסדר ולהעלות את המשקל?

נ.ב
לא דיברתי על כמה הוא סוס או לא סוס ביחס אליי, דיברתי על איך נראה פאוורקלין של 130 קילו לעומת האנג של 43 (95 ליברה), יחי ההבדל...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא מתיישר מספיק, וכשאתה מתיישר קצת יותר אתה לא מושך מספיק עם הטרפז.
בזמן המשיכה הגב צריך להיות ישר כמעט לגמרי עם כיפוף קל בבירכיים.
כשאתה מושך ככה המוט עולה ישר למעלה ואז הוא גם ינחת ישר למטה אליך, אם אתה מושך עם גב כפוף המוט עף קדימה. במשקלים כאלה אתה עוד יכול לשלוט בו ולמשוך אותו אליך, אבל במשקלים גבוהים אתה לא תצליח לתפוס אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית