הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת על האנג קלין שלי מהיום

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
כמה וידיאו של העבודה מההאנג היום, מקווה לביקורת בעיקר מהמשקולנים בפורום.
אני יודע שאת המרפקים אני צריך להרים יותר, אני שוכח את זה בדרך כלל אבל זה פרט שולי של סוף העבודה לדעתי. איך המשיכה? חלק מהחזרות יצאו לי ריוורס קרל אני יודע:angry:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לי קשה להגיד בגלל שהתנועה כל כך מהירה. בכל מקרה אתה לא אמור לזרוק את הרגליים אחורה ואת זה אתה עושה כמעט בכל החזרות. תנסה פשוט לדרוך חזק על הרצפה (stomp) בלי לכופף את הברכיים יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
שיקו מה אני צריך לעשות כדי שהתנועה תהיה טובה יותר? לחכות יותר עם הקפיצה? לקפוץ כשבסוף התנועה קצות האצבעות דוחפות ?

אתה מתחיל את המשיכה נמוך מדי ואז המוט בורח לך.

+1

לא ראיתי אפילו חזרה אחת שלא עשית את זה. בגלל זה המוט בורח לך והתפיסה שלך היא מאוד לא יציבה.

כל הרעיון של עבודה מההאנג בשבילך צריך להיות בשביל להגיע לביצוע טוב של תנועה חלקית. זוכר מה שהצעתי לך פעם, לא זוכר אם בלוג שלך או במקום אחר, לעבוד כמו שריפטו מציע? להתחיל עם המוט ממש לפני הנקודה הנכונה של הפיצוץ, לתרגל את זה ואז לאט לאט להתחיל לעבוד עם המוט במיקום נמוך יותר יותר.

אתה יכול לעשות את זה, או לחילופין להשאר עם אותה נקודה בה אתה עובד כרגע, אבל להזכיר לעצמך לפני כל סט להיות יותר סבלני עם תחילת המשיכה. מה שאתה עושה כרגע, זה פשוט קופץ כמעט מאותו המקום בו אתה מחזיק את המוט בתחילת התנועה. את דעתי לגבי הבעייתיות שעלולה לנבוע מלחשוב יותר מידי על הקפיצה כבר אמרתי (אגב, אני לא מדבר פה מהתחת, אני מדבר כאן על בעיות שגם לי היו בזמנו) ולדעתי אם בשלב הזה לפחות תחשוב יותר על התיישרות, "מכה" עם הטרפזים (שמעיפה אותך קצת למעלה קצת האצבעות) ופתיחת רגליים מעט לצדדים תוך כדי הפיכת המפרקים וכניסה מתחת למוט, יהיה לך יותר קל לעשות את זה נכון.

מה שעוזר לי עם דברים כאלה זה פשוט להזכיר לעצמי לפני כל ביצוע זה שאני צריך קודם לעמוד ורק אח"כ להכנס. בסוף זה נהיה די אוטומטי ועושים את כל העסק מאוד מהר.

זאת אמנם הנפה, והעסק מעט שונה בגלל מיקום המוט בהתמתחות מקסימלית ובגלל שיש פה כניסה לסקוואט, אבל אולי זה יעזור לך לקבל את הרעיון של מה שאמור לקרות:
steiner.jpg

• פותח/ת השרשור
הבנתי.
אז אני בכלל לא עם המוט בנקודה הנכונה?
קראתי שהנקודה שממנה קופצים (או מתפוצצים) היא בערך במצב בו הברכיים נשברות אבל לא מתכופפות יותר מדי והגב בקשת, והמרפקים ישרים זה לא מה שאני עושה?

אני יודע איך זה צריך להראות אני רק לא מצליח לעשות את זה אותו הדבר :|

הבנתי.
אז אני בכלל לא עם המוט בנקודה הנכונה?
קראתי שהנקודה שממנה קופצים (או מתפוצצים) היא בערך במצב בו הברכיים נשברות אבל לא מתכופפות יותר מדי והגב בקשת, והמרפקים ישרים זה לא מה שאני עושה?

אני יודע איך זה צריך להראות אני רק לא מצליח לעשות את זה אותו הדבר :|

דבר ראשון, אל תשכח שבגלל שמדובר בהנפה והאחיזה רחבה יותר, מיקום המוט בכל אחת מהפוזיציות יהיה גבוה יותר מאשר בקלין. לא הצלחתי למצוא תמונה מקבילה לקלין, יש לי באיזה ספר אבל אין לי אפשרות לסרוק כרגע.

הבעיה שלך היא שאתה מתחיל את ההתפוצצות ממצב שמקביל למה שקורה בתמונה השלישית בשורה השניה. זאת באמת פחות או יותר הנקודה שנרצה להגביר מהירות באופן משמעותי, אבל אתה צריך להגיע למצבים ב3 התמונות הבאות (בוא נגיד שגם אם תגיע רק למה שקורה ב2 הבאות מצבך יהיה לא רע) לפני שאתה נכנס תחת המוט.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, אל תשכח שבגלל שמדובר בהנפה והאחיזה רחבה יותר, מיקום המוט בכל אחת מהפוזיציות יהיה גבוה יותר מאשר בקלין. לא הצלחתי למצוא תמונה מקבילה לקלין, יש לי באיזה ספר אבל אין לי אפשרות לסרוק כרגע.

הבעיה שלך היא שאתה מתחיל את ההתפוצצות ממצב שמקביל למה שקורה בתמונה השלישית בשורה השניה. זאת באמת פחות או יותר הנקודה שנרצה להגביר מהירות באופן משמעותי, אבל אתה צריך להגיע למצבים ב3 התמונות הבאות (בוא נגיד שגם אם תגיע רק למה שקורה ב2 הבאות מצבך יהיה לא רע) לפני שאתה נכנס תחת המוט.
איך עושים את זה? יש דרך לדעת מתי זה הזמן לכניסה?
כשניסיתי לעשות כניסה ללא קפיצה המוט לא עלה

• פותח/ת השרשור
אתה צריך שמישהו יראה לך.
סקוואט בקושי אפשר ללמוד מהאינטרנט, אתה רוצה PC?
המון אנשים למדו מהאינטרנט ומהספר, אני לא יכול להיות קיצוני וללכת להתאמן בWL כשאני רוצה להתחזק, זה יפריע אחד לשני.

איך עושים את זה? יש דרך לדעת מתי זה הזמן לכניסה?
כשניסיתי לעשות כניסה ללא קפיצה המוט לא עלה

ברגע שהמוט מרגיש חסר משקל. הבעיה שאם תחכה להרגשה הזאת, יש סיכוי טוב שתפספס כי לא תעשה את זה מספיק מהר.

תראה, אני בסה"כ חושב שהביצוע שלך הוא לא כזה נורא, פשוט תקפיד על הדברים - אתה יכול אפילו לעצור את הסרטונים
[*] שלך בכל מיני נקודות ולראות מה ההבדל בין מה שאתה עושה בכל רגע נתון לבין התמונה ששמתי קודם. אתה תגלה שהידיים שלך כבר מתחילות להתקפל בשלבים שמטיאס עדיין לא קרוב לזה אפילו, וזה לאו דווקא קורה בגלל שאתה מושך עם הידיים. אתה פשוט מבצע את הדברים מוקדם מידי.

[*] ממליץ לך על שני דברים. הראשון זה לחתוך את הסרטונים ככה שרק החלק הרלבנטי יהיה שם ולא כל ההתעסקות שלך עם המוט לפני (זה גם יחסוך לך זמן כשאתה מעלה ליוטיוב) אני משתמש בvirtualdub בשביל זה.
השני זה להסתכל קצת בslow motion על מה שאתה עושה. אם אתה לא סגור על איך לעשות את זה, תסתכל פה:http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=21957&postcount=51.

• פותח/ת השרשור
ברגע שהמוט מרגיש חסר משקל. הבעיה שאם תחכה להרגשה הזאת, יש סיכוי טוב שתפספס כי לא תעשה את זה מספיק מהר.

תראה, אני בסה"כ חושב שהביצוע שלך הוא לא כזה נורא, פשוט תקפיד על הדברים - אתה יכול אפילו לעצור את הסרטונים
[*] שלך בכל מיני נקודות ולראות מה ההבדל בין מה שאתה עושה בכל רגע נתון לבין התמונה ששמתי קודם. אתה תגלה שהידיים שלך כבר מתחילות להתקפל בשלבים שמטיאס עדיין לא קרוב לזה אפילו, וזה לאו דווקא קורה בגלל שאתה מושך עם הידיים. אתה פשוט מבצע את הדברים מוקדם מידי.

[*] ממליץ לך על שני דברים. הראשון זה לחתוך את הסרטונים ככה שרק החלק הרלבנטי יהיה שם ולא כל ההתעסקות שלך עם המוט לפני (זה גם יחסוך לך זמן כשאתה מעלה ליוטיוב) אני משתמש בvirtualdub בשביל זה.
השני זה להסתכל קצת בslow motion על מה שאתה עושה. אם אתה לא סגור על איך לעשות את זה, תסתכל פה:http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=21957&postcount=51.
תודה אני אשב על זה כשאהיה בבית:victory:
אתה נכס

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליח להכניס את הסירטון לmoviemaker, זה אפשרי בכלל עם קובץ 3GP?

אני לא מצליח להכניס את הסירטון לmoviemaker, זה אפשרי בכלל עם קובץ 3GP?

נראה לי שלא.

צריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר. אם יש לך quicktime מלא אתה יכול להשתמש באופציית הexport ולהמיר לavi, זה הכי פשוט. יש גם תוכנה של xilisoft שעושה את זה, עבד בסדר אצלי.

• פותח/ת השרשור
השתדלתי נורא לצלם סט נורמאלי אתמול, לא הצלחתי כי יש אנשים מפגרים (הפעם מדריך מפגר - עד שמצאתי שימוש למדריך בחדר כושר גם שם הוא מפשל)
בכל אופן תסתכלו דרך המראה רואים שם את כל הגוף. חזרה ראשונה ושנייה נראות לי בסדר, למרות שזה כבר הסט האחרון ולא היה לי כוח להעיף ת'מוט למעלה במשיכה. חזרה שלישית לא טובה (donkey kick)

יאללה לקטול:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא מתיישר מספיק, אתה מתחיל את המשיכה ממקום לא טוב.
וגם כשאתה מושך אתה צריך להמתח עם כול גוף ורק אז להכנס. תנסה לתת יותר מכה עם הטרפזים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מתיישר מספיק, אתה מתחיל את המשיכה ממקום לא טוב.
וגם כשאתה מושך אתה צריך להמתח עם כול גוף ורק אז להכנס. תנסה לתת יותר מכה עם הטרפזים.
מה לא בסדר בג'אמפ פוזישן שלי? המוט על הירך, המרפקים ישרים, הכתפיים מעט מלפני המוט והגב קשיח ובפשיטה.
דווקא בחזרה הראשונה אני כמעט ישר לגמרי לא? המוט אפילו עלה די בקלות, למרות שזה סט אחרון אחרי אימון מאוד עצים.

מה לא בסדר בג'אמפ פוזישן שלי? המוט על הירך, המרפקים ישרים, הכתפיים מעט מלפני המוט והגב קשיח ובפשיטה.
דווקא בחזרה הראשונה אני כמעט ישר לגמרי לא? המוט אפילו עלה די בקלות, למרות שזה סט אחרון אחרי אימון מאוד עצים.

קודם כול בבקשה על תקרה לזה ג'אמפ\קפיצה או משהו בסגנון, זה מציק לי בעין.

אתה עומד נכון בהתחלה אבל מושך ממקום לא טוב.
אתה צריך ליישר עוד יותר את הגב, וכשאתה מושך אתה ישר לגמרי. זאת אומרת בערך אנך לרצפה כדי שתוכל לתפוס את המוט.

• פותח/ת השרשור
קודם כול בבקשה על תקרה לזה ג'אמפ\קפיצה או משהו בסגנון, זה מציק לי בעין.

אתה עומד נכון בהתחלה אבל מושך ממקום לא טוב.
אתה צריך ליישר עוד יותר את הגב, וכשאתה מושך אתה ישר לגמרי. זאת אומרת בערך אנך לרצפה כדי שתוכל לתפוס את המוט.
מה שאתה מתאר זאת טכניקה מושלמת, אני לא בטוח שאני אי פעם אגיע לשם או אשאף להגיע לטכניקה מושלמת בקלינים. החזרה הראשונה יכולה להקרא "טובה" ? זאת השאלה, כי אם כן אני מתחיל לטפס לכיוון ה60 או לחילופין מוריד את המוט בהדרגה עד לרצפה.

מה שאתה מתאר זאת טכניקה מושלמת, אני לא בטוח שאני אי פעם אגיע לשם או אשאף להגיע לטכניקה מושלמת בקלינים. החזרה הראשונה יכולה להקרא "טובה" ? זאת השאלה, כי אם כן אני מתחיל לטפס לכיוון ה60 או לחילופין מוריד את המוט בהדרגה עד לרצפה.

ממש לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית