סרטון 92.5 קילו סקוואט שלי- דעות שלכם

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
מה רע בטכניקה שלי?

תראו את המפרק כף יד... זה בסדר שזה ככה?
מה עוד לא טוב?

תודה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הברכיים גולשות קדימה לאורך כל התנועה
לא עמוק מספיק בכל החזרות
אין שימוש בפוסטריור צ'יין
אתה לא דוחף את הברכיים החוצה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הברכיים גולשות קדימה לאורך כל התנועה
לא עמוק מספיק בכל החזרות
אין שימוש בפוסטריור צ'יין
אתה לא דוחף את הברכיים החוצה
אני אפילו לאדע מהזה פוסטריור צ'יין...
הברכיים כן בחוץ, זה פשוט לא נראה בגלל הזווית של הצילום
בקשר ל2 האחרים לאדע =\

אתה מנסה להשאר זקוף מדי, זה נותן לברכיים שלך לגלוש קדימה והורד את המתח בהאמסטרינגס ומקשה עליך בעלייה.

והשיטה שבה אתה שם את המוט על הגב -- זה לא יגמר טוב :🙁

חוץ מהקטע המאוד מוזר של ההרמה לגב, נראה כאילו העמידה שלך דיי צרה (מה שיכול להסביר את העניין של גלישת הברכיים קדימה)
ואת העניין עם המפרק כבר ציינת

נערך לאחרונה:
פניקס אתה יורד עמוק מספיק (קו הירך שלו יותר נמוכה מהברך קורן). כל מה שאתה צריך זה שני דברים:

א) סטנד נורמלי לקחת את המוט ממנו.

ב) רגליים במנח קצת יותר רחב. זה ימנע שני דברים:

1. את עיגול הגב שלך מאחור.
2. גלישת הברכיים קדימה.

כמו כן תשמור על חזה מורם ותחת בחוץ, ברכיים לכיון האצבעות ותפרסם שוב סרטון מתוקן.

מסכים עם DARK, ומוסיף עבודה על גמישות האמסטרינגס (רגל אחורית), כי הגב שלך מתעגל 90% מהזמן:nono:
תראה איך זה נראה אפילו כשאתה רק יורד כדי להרים את המשקל (00:20 שניות בסרט).
בחלק התחתון של התנועה אתה מסובב את האגן קדימה בגלל חוסר הגמישות הזו, וכשהאגן מסתובב אחורה, הגב מתעגל.

פניקס אתה יורד עמוק מספיק (קו הירך שלו יותר נמוכה מהברך קורן). כל מה שאתה צריך זה שני דברים:

א) סטנד נורמלי לקחת את המוט ממנו.

ב) רגליים במנח קצת יותר רחב. זה ימנע שני דברים:

1. את עיגול הגב שלך מאחור.
2. גלישת הברכיים קדימה.

כמו כן תשמור על חזה מורם ותחת בחוץ, ברכיים לכיון האצבעות ותפרסם שוב סרטון מתוקן.
אולי בגלל הזווית חלק מהחזרות נראו לי גבוהות.

עיגול הגב זה פונקציה של חזה בחוץ וגב תחתון קשיח, תנסה ללחוץ את המוט כמה שיותר חזק כלפי מטה - אתה תרגיש איך כל הגוף שלך נהיה פתאום קשיח.

פניקס, איך אתה נושם בתרגיל?

נ.ב. כבר הבאתי את הקישור הזה, והנה שוב. המאמר הזה עזר לי מאד לתקן את הביצוע שלי, ואיפשר לי להעלות משקל כי העצות שם שיפרו את הטכניקה, ומכאן את הביטחון שלי שאני עושה אותו נכון.
http://stronglifts.com/how-to-squat-with-proper-technique-fix-common-problems/

לקראת הסוף יש כמה סעיפים בכותרת " Common Squat Problems". קישור למשהו רלוונטי:
http://stronglifts.com/why-your-lower-back-rounds-during-squats-how-to-fix-it/
תרגיל ה Supermans שמופיע שם יהיה תחליף טוב לריקודי הבטן....

נערך לאחרונה:
תעביר את הבוהן לאותו צד של שאר האצבעות. זה יעזור בליישר את הקו בין כף היד והזרוע. זה עניין של גמישות. תתחיל קצת יותר רחב ותכניס את הידיים עוד קצת כל סט אבל תשמור על מפרק ישר.

• פותח/ת השרשור
חחחח מצד ימין זה שעזר לך זה עוז מהרשק? ואתה מתאמן בכפר המכביה ברמת גן?
כן...
הוא סוס!!!
אתה גם מתאמן בכפר?

בקשר לסטאנד, עשיתי עצובה בשביל לקנות כלוב כי 2 המאמנים הראשיים לא רוצים :(

נערך לאחרונה:
כן...
הוא סוס!!!
אתה גם מתאמן בכפר?

בקשר לסטאנד, עשיתי עצובה בשביל לקנות כלוב כי 2 המאמנים הראשיים לא רוצים :(

לא אחי, הוא היה מאמן במכון שאני מתאמן בו, הוא עזב או שעזיבו אותו הוא היה איזה שנתיים ומשהו

נ.ב: אני רואה ששיפצו לכם את המכון אבל שמעתי מעוז שיביאו קלוב לסקווט מה לא הביאו?

• פותח/ת השרשור
לא אחי, הוא היה מאמן במכון שאני מתאמן בו, הוא עזב או שעזיבו אותו הוא היה איזה שנתיים ומשהו

נ.ב: אני רואה ששיפצו לכם את המכון אבל שמעתי מעוז שיביאו קלוב לסקווט מה לא הביאו?
אמרו... הם לא מביאים כנראה
כן שיפצו אבל לא הוסיפו מכשירים.. רק מלא הליכונים =\

כמו שאמרתי הם אמרו שהם יביאו אבל הם לא מביאים, אז החלטתי לעשות עצומה כזו ולהחתים אנשים, ואז להראות לבעל הכפר כדי שיקנה כבר...
הבעיה היא שפשוט אילתרתי דף ואנשים חתמו לי עליו... אתם אומרים להתחיל מחדש עם דף מודפס והכל? אם כן אז מה צריך לשים שם? (שם פרטי, שם משפחה, חתימה, טלפון?)

כן, חחחח לנו אין קלוב גם כרגע אין מקום לשים אותו, אמרו שיעשו לנו שתי קומוות אחד אירובי והעליונה אנארובי זה צריך להיות מעניין, חחח אני בן היחדים אצלי שעושה סקווט אם לי את מי להחתים רוב המתאמנים אצלנו כמעט כולם לא מאמנים רגלים, שקלתי לעבור לכפר המכביה אני לא כל כך רחוק אבל שמעתי כמה שזה עולה השתגעו על כל השכל 2000 ומשהו שקל לחודש חח מה קרה?

• פותח/ת השרשור
כן, חחחח לנו אין קלוב גם כרגע אין מקום לשים אותו, אמרו שיעשו לנו שתי קומוות אחד אירובי והעליונה אנארובי זה צריך להיות מעניין, חחח אני בן היחדים אצלי שעושה סקווט אם לי את מי להחתים רוב המתאמנים אצלנו כמעט כולם לא מאמנים רגלים, שקלתי לעבור לכפר המכביה אני לא כל כך רחוק אבל שמעתי כמה שזה עולה השתגעו על כל השכל 2000 ומשהו שקל לחודש חח מה קרה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלעק 2000 שקל לחודש חחחחחחח
נראה לי זה 3000-4000 שקל לשנה וחצי, כי כל שנה יש מבצע של שנה+חצי שנה חינם
גם אצלנו אף אחד לא יודע מהזה כלוב. אבל אתה אומר להם "זה עוד מכשיר לחדר כושר מה אכפת לכם" והם חותמים 😃

בוא בוא לכפר 😛

עוד משו שאפשר אולי לעשות זה לפני שנרשמים להביא חבורה גדולה ולהגיד להם שאנחנו נרשמים רק אם הם קונים כלוב...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלעק 2000 שקל לחודש חחחחחחח
נראה לי זה 3000-4000 שקל לשנה וחצי, כי כל שנה יש מבצע של שנה+חצי שנה חינם
גם אצלנו אף אחד לא יודע מהזה כלוב. אבל אתה אומר להם "זה עוד מכשיר לחדר כושר מה אכפת לכם" והם חותמים 😃

בוא בוא לכפר 😛

עוד משו שאפשר אולי לעשות זה לפני שנרשמים להביא חבורה גדולה ולהגיד להם שאנחנו נרשמים רק אם הם קונים כלוב...

אופס 2000 שקל לשנה, לבן אדם, 3000-4000 שקל זה אולי למשפחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית