הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סטלה באמצע סייקל

• פותח/ת השרשור beck
  • פורסם בתאריך

beck

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
אהלן.
כמו שאתם יודעים לא בריא לשלב אלכוהול עם חומרים במיוחד אוראליים.
השאלה שלי היא כזאת: לעשן גרס או חשיש שאתה על חומרים זה לא אמור להפריע בכלל נכון?

לא יודע לעשות בנץ שאתה מסטול לא נראה לי הכי יעיל. מעבר לכח בגלל שזה מרגיע את השירירם זה לא טוב להתאמן התגובה של ה CNS לא במיטבה.

אני לא מעשן
אבל יש כאלה שבחיטוב ובסייקל שאי אפשר לשתות מעשנים הרבה
ואחרים שבמאסה זה עוזר להם לאכול (הם לא מעשנים כדי לאכול אבל זה מה שקורה)

אני לא רואה פגיעה משמעותית בזה שאתה מעשן (לא באופן קבוע)
זה אולי פוגע בסינטזה אבל כשזה רק בסופי שבוע אז זה ממש מינורי.
גם אני בחיטוב עכשיו ואני מעשן בסופ"שים.

נ.ב - אם אתה מעשן בפאבים\ דנס ברים אל תבנה על כל העשן של הסיגריות שיטשטש את הריח, תמיד יבוא אליך האחד הקרציה "מה זה מה זה הידרו אחי? מאיפה השגת? וואלה אתה משלנו!"

• פותח/ת השרשור
ברוווררר שלא להיות כל היום מסטול וואלה יש פעמים אני מעשן כל יום ואני אוכל כמו חיה אבל אין מצב שאני יגיע לאימון מסטול....

ברמת העיקרון זה נשמע שהחומר הפעיל גורם לירידה ביכולת קוגנטיבית גורם לאפטיות לעייפות ולאיטיות..

אבל אני בטוח שכל שחקני הפוטבול בעיקר השחורים שזה חלק מהתרבות שלהם לעשן, חוגגים ומעשנים ללא הפסקה ולא נראה שזה פוגע בביצועים שלהם(לא רוצה להשימע גזען,כןן)..

אז במקרה הזה אתה כבר פוגע בסינטזת החלבון.
מאיפה לך? לא נעשו על זה יותר מידיי מחקרים והאקסטרה תאבון + שינה עלול לפצות על הירידה הקטנה בטסט', אתה לא יכול להיות כ"כ נחרץ בעניין הזה.

ברמת העיקרון זה נשמע שהחומר הפעיל גורם לירידה ביכולת קוגנטיבית גורם לאפטיות לעייפות ולאיטיות..

אבל אני בטוח שכל שחקני הפוטבול בעיקר השחורים שזה חלק מהתרבות שלהם לעשן, חוגגים ומעשנים ללא הפסקה ולא נראה שזה פוגע בביצועים שלהם(לא רוצה להשימע גזען,כןן)..
wtf?

החלק המודגש. יש לך נתונים שמראים ששחקני פוטבול שחורים מעשנים יותר גראס מעמיתיהם הלבנים? כי עד אז, כן, זו גזענות.

חחחח למה קבעת ששחקנים אפרו אמריקאים מעשנים יותר מלבנים ? ל1ל
חלק מהתרבות שלהם ?
הם גם יורים אחד בשני כחלק מהתרבות שלהם ?

טוב לא אכנס לויכוח הזה, רציתי רק להביע את דעתי בדיון הזה שמבחינה תיאורטית גראס פוגע ביכולות גופניות, אבל במבחן המציאות לא נראה שהוא פוגע.

---------- התגובה התווספה ב 02:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:43 ----------

חחחח למה קבעת ששחקנים אפרו אמריקאים מעשנים יותר מלבנים ? ל1ל
חלק מהתרבות שלהם ?
הם גם יורים אחד בשני כחלק מהתרבות שלהם ?

חח,בונא הוצאתם אותי גזען,לא אנהל את הדיון הזה על גבי הפורום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית