הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט וסקוואט לביקורת

• פותח/ת השרשור Yakirh
  • פורסם בתאריך

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
שוב אני איךשהוא לא מרוצה ממה שעשיתי ..
דדליפט 85 (PR) וסקוואט 50 שהצילום כזה צולע אבל בכל זאת..

סקוואט מהבנצ' עליון

אשמח לביקורות .. תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא רואים כלום, לא רואים אם אתה שובר מקביל, לא רואים את הברכיים. וזה רעיון רק מאוד להסתובב ככה עם מוט על הגב. עדיף אם כבר לצעוד אחורה ישר מחוץ לבנץ'.

LOL
אני על הריצפה 😃
איך פירקת את ההוא שלידך.
0:10 תכנס להסטוריה של הסקוואטים 😛

• פותח/ת השרשור
לא רואים כלום, לא רואים אם אתה שובר מקביל, לא רואים את הברכיים. וזה רעיון רק מאוד להסתובב ככה עם מוט על הגב. עדיף אם כבר לצעוד אחורה ישר מחוץ לבנץ'.

הצילום צולע ++ אני מודע לזה.. זה היה סט אחרון פעם הבאה אצלם נורמאלי.
ביקורת על הדדליפט?

LOL
אני על הריצפה 😃
איך פירקת את ההוא שלידך.
0:10 תכנס להסטוריה של הסקוואטים 😛

🙄

חחחחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק איך פגעת בו LOL
בכל מקרה כן הרעיון של סקוואט מהבנץ' עליון הוא רע, במיוחד ללכת הצידה.

ובנוגע לדדליפט כדאי שתלמד להוריד אותו, אתה אמור להוריד בדיוק בסדר הפוך ממה שאתה מרים.
מרים = מיישר ברכיים ומיישר גב
מוריד = כופף גב ואז מכופף ברכיים
ככה המוט לא ירד בסללום.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה לכולכם .
ולגבי זה שאני לוקח את המוט מהבנצ' עליון , זה המצב כרגע ואני נאלץ להסתדר , בפעם הבאה אני אלך אחורה בלי כל התזוזות.
אני יישם את הכל , בשבוע הבא נביא תוצאות 😃

אני כבר המון זמן עושה סקוואט מהבנצ' העליון, ככה זה שאין כלוב... (אני שם 2 ספוגים שאמורים להתלבש על המוט, על הקורות ברזל של הספת בנצ' ואז שאני נכנס מתחת ומרים את המוט והרגל נשענת על הקורת ברזל קצת זה לא כואב - כנ"ל כשאני מחזיר את המוט)

נצל"ש - עשיתי דדליפט היום פעם ראשונה ברוך השם ( 90 קילו לחמש חזרות 3 סטים דיי קל) אבל עוד שניה יורד לי דם, כל האמה שלי (אבל רק ביד ימין) מלאה שיפשופים, למה זה?! אחזתי צמוד מידי? ואני לא מרגיש את ההאמסטרינגס בכלל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית