עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מ98 ירידה של כמעט 16 קילו מ 104 ל89גם לי נראה שהוא איבד המון נוזלים, סה"כ עם 8 קילו מ-98 ל-90 ואיך שהוא היה נראה בסוף המאסה נשמע די סביר שלפחות חצי מזה היו נוזלים (אם לא יותר, אם הוא הפסיק לקחת קריאטין).
בפוסט שמשה צירף היית על 98. אם באמת יש הבדל של 16 קילו בין שני הפוסטים, גם אני הייתי אומר שירדת לא מעט במסת השריר.לא מ98 ירידה של כמעט 16 קילו מ 104 ל89
האחוז שומן של אז+הנוזלים משקף את מה שנשאר מאז ..מעכשיו צריך לעלות נקיבפוסט שמשה צירף היית על 98. אם באמת יש הבדל של 16 קילו בין שני הפוסטים, גם אני הייתי אומר שירדת לא מעט במסת השריר.
סתם מעניין אותי אם בא לך לענות, המאסה שעשית היתה עם חומרים?האחוז שומן של אז+הנוזלים משקף את מה שנשאר מאז ..מעכשיו צריך לעלות נקי
האחוז שומן של אז+הנוזלים משקף את מה שנשאר מאז ..מעכשיו צריך לעלות נקי
בפוסט שמשה צירף היית על 98. אם באמת יש הבדל של 16 קילו בין שני הפוסטים, גם אני הייתי אומר שירדת לא מעט במסת השריר.
סייקלסתם מעניין אותי אם בא לך לענות, המאסה שעשית היתה עם חומרים?
עזוב אחי
יש בפורום פה אנשים עם ראיית רנטגן, הם רואים כמה נוזלים+שומן היית...
עבודה יפה
סייקל
ראשון היה סוסטנון+אנדרול
סייקל שני סוסטנון+בולדנון+טרן
שלישי פרופ+ווינסטרול
הבא לקראת פסח הולך להשקיע על פרימו+טסט 14 שבועות
סייקל
ראשון היה סוסטנון+אנדרול
סייקל שני סוסטנון+בולדנון+טרן
שלישי פרופ+ווינסטרול
הבא לקראת פסח הולך להשקיע על פרימו+טסט 14 שבועות
איך זה שאני רואה בפורומים בחו"ל, אנשים שעושים סייקלים ראשונים ועולים במסת השריר בצורה מדהימה! מבלי להוסיף עליהם מסת שומן וכשאני מסתכל על אנשים פה בארץ שעושים סייקלים הם הופכים להיות סתם שמנים?!...
תזונה ואימונים
עליך למשל זה נראה מצוין! (תקן אותי אם אני טועה)