הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה דרוש עוד שיפור אבל בכל זאת....

בתמונה הראשונה נראה כאילו אתה דיי קטן..
בין התמונה הראשונה והשניה יש הבדל של עולם ומלואו..
לפי האשכול שמשה הביא נראה שאיבדת ממש המון מסה.
אבל עדיין נראה טוב! לפי דעתי 13-14

החיטוב שעשית הוא אחד הגרועים שראיתי. אבדת המון שריר.

מה? אתה ענק וכל זה אבל לא היית הרבה יותר גדול (הרבה) על אחוז שומן קצת גבוה יותר?

קצת הגזמתם
הבחור היה עם המון נוזלים ושומן בעבר
כל חיטוב שהוא היה עושה היה גורם לו לאבד מה שהוא איבד +-
אלא אם הוא היה מורח את החיטוב שלו על חצי שנה + ואז זה היה ממזער נזקים

סה"כ נראה טוב, תחטב עוד ואל תעלה הרבה בא.ש במאסה הבאה

אני לא בטוח שבכל שיטת חיטוב הוא היה מאבד את אותה המסה. ולגבי נושא הממתקים וההשפעה על החיטוב\צבירת נוזלים - אני בטח ובטח שלא מבין בזה.

אבל שוב. ההבדלים בין המצבים הם קיצוניים מאוד הוא מדבר על 8 קילו הבדל. (שקל אז 98 ועכשיו 90)

זה נראה הפרש ממש מטורף ולא הפרש של 8 קילו. אלא עם כן כמעט כל מה שהוא הוריד היו נוזלים (או הרוב) זה מה שיסביר את הירידה העצומה בנפח.

גם לי נראה שהוא איבד המון נוזלים, סה"כ עם 8 קילו מ-98 ל-90 ואיך שהוא היה נראה בסוף המאסה נשמע די סביר שלפחות חצי מזה היו נוזלים (אם לא יותר, אם הוא הפסיק לקחת קריאטין).

• פותח/ת השרשור
גם לי נראה שהוא איבד המון נוזלים, סה"כ עם 8 קילו מ-98 ל-90 ואיך שהוא היה נראה בסוף המאסה נשמע די סביר שלפחות חצי מזה היו נוזלים (אם לא יותר, אם הוא הפסיק לקחת קריאטין).
לא מ98 ירידה של כמעט 16 קילו מ 104 ל89

• פותח/ת השרשור
בפוסט שמשה צירף היית על 98. אם באמת יש הבדל של 16 קילו בין שני הפוסטים, גם אני הייתי אומר שירדת לא מעט במסת השריר.
האחוז שומן של אז+הנוזלים משקף את מה שנשאר מאז ..מעכשיו צריך לעלות נקי

• פותח/ת השרשור
בפוסט שמשה צירף היית על 98. אם באמת יש הבדל של 16 קילו בין שני הפוסטים, גם אני הייתי אומר שירדת לא מעט במסת השריר.

סתם מעניין אותי אם בא לך לענות, המאסה שעשית היתה עם חומרים?
סייקל
ראשון היה סוסטנון+אנדרול
סייקל שני סוסטנון+בולדנון+טרן
שלישי פרופ+ווינסטרול
הבא לקראת פסח הולך להשקיע על פרימו+טסט 14 שבועות

עזוב אחי
יש בפורום פה אנשים עם ראיית רנטגן, הם רואים כמה נוזלים+שומן היית...

עבודה יפה

אני בטוח שאם היית משקיע עוד חצי דקה מחשבה במה שכתבת היית מבין שירית לעצמך ברגל.

סייקל
ראשון היה סוסטנון+אנדרול
סייקל שני סוסטנון+בולדנון+טרן
שלישי פרופ+ווינסטרול
הבא לקראת פסח הולך להשקיע על פרימו+טסט 14 שבועות

שיהיה בהצלחה.

איך זה שאני רואה בפורומים בחו"ל, אנשים שעושים סייקלים ראשונים ועולים במסת השריר בצורה מדהימה! מבלי להוסיף עליהם מסת שומן וכשאני מסתכל על אנשים פה בארץ שעושים סייקלים הם הופכים להיות סתם שמנים?!...

איך זה שאני רואה בפורומים בחו"ל, אנשים שעושים סייקלים ראשונים ועולים במסת השריר בצורה מדהימה! מבלי להוסיף עליהם מסת שומן וכשאני מסתכל על אנשים פה בארץ שעושים סייקלים הם הופכים להיות סתם שמנים?!...

תזונה ואימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית