הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין ואלכוהול?

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
אם נגיד אני לוקח 6 כדורים יוהימבין אחרי צום של 4 שעות, יוצא לאירובי, חוזר מחכה 4 שעות..
אוכל רגיל והכל טוב ויפה..

בלילה אני יוצא ושותה אלכוהול (התכנון להיום הוא בקבוק של ואן גוך אסאי עם עוד 2 חברים, זאת אומרת בשבילי שליש בקבוק)..

*יוצא שאני אשתה אחרי שאחכה 7 שעות אחרי לקיחת היוהימבין (15 מ"ג)

זה יפריע?.. עדיף שלא לקחת את היוהימבין?

תודה מראש לעוזרים 😃

קשה לענות על השאלה, התשובה תהיה "תלוי" ו "אולי".
לאלכוהול יש מנגנון שנוגד שריפת שומן, בנוסף אם אתה שותה את זה עם רדבולים למינהם מכל הסוגים, הלחץ דם והלב שלך יכולים לומר שלום.
בגדול אני לא הייתי ממליץ, זה דיי נוגד את האפקט שאתה מנסה לקבל ויום אחד בלי יהומבין לא יעשה לך כלום, שתה תהנה ובשאר ה 6 ימים בשבוע תעשה את זה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
קשה לענות על השאלה, התשובה תהיה "תלוי" ו "אולי".
לאלכוהול יש מנגנון שנוגד שריפת שומן, בנוסף אם אתה שותה את זה עם רדבולים למינהם מכל הסוגים, הלחץ דם והלב שלך יכולים לומר שלום.
בגדול אני לא הייתי ממליץ, זה דיי נוגד את האפקט שאתה מנסה לקבל ויום אחד בלי יהומבין לא יעשה לך כלום, שתה תהנה ובשאר ה 6 ימים בשבוע תעשה את זה כמו שצריך.

הבנתי, תודה רבה! 😃

רק לחשוב על לא לאכול כמה שעות לקחת יוהמבין ושוב לחכות מספר שעות--חצי יום להיות בצום בגלל היוהימבין

בגלל זה ההמלצה היא לקחת מוקדם בבוקר. ככה ההפרעה ללו"ז היא מינימלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית