הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפקטיביות יוהימבין

supernova

משתמש מתחיל
256
46
נק' מוניטין:
177
256
46
יש לי 2 שאלות:

1.האם יוהימבין מושפע רק מעליית רמות האינסולין? או שגם אם השרירים מלאים בגליקוגן, אך רמות האינסולין נמוכות הוא יפעל במלוא האפקטיביות?

אני שואל כי אני מעוניין לקחת אותו במתכונת הבאה: יוהימבין על בטן ריקה-אירובי בוקר-ארוחה דלת פחמימות-לחכות כמה שעות-להתחיל לאכול פחמימות עד הלילה (ובכך למלא מאגרי גליקוגן).

אז גם באימון הבא, כשהגוף אגר גליקוגן, היוהימבין יהיה אפקטיבי באותה מידה כמו על גוף ריק מגליקוגן?

2. כיצד לקחת יוהימבין ביום עם אימון כוח?

[*שאלה מהצד: זה לא גורם לירידה במסת שריר? כי קמים בבוקר, לא אוכלים, אירובי על בטן ריקה....נשמע ממש מתכון להורדת מסת שריר....לא שאני מתכוון לקחת את זה בכלל אבל השאלה הזאת מסקרנת אותי]

• פותח/ת השרשור
[*שאלה מהצד: זה לא גורם לירידה במסת שריר? כי קמים בבוקר, לא אוכלים, אירובי על בטן ריקה....נשמע ממש מתכון להורדת מסת שריר....לא שאני מתכוון לקחת את זה בכלל אבל השאלה הזאת מסקרנת אותי]
במאמרים של האתר רשום שלמחמירים שבינינו, אפשר לקחת חצי סקופ אבקה לפני האימון....ככה הגוף יקבל קצת חלבון אבל רמות האינסולין לא יקפצו לשמיים. אני אישית מתכוון לאכול איזה 2 כפות קוטג' או גבנ"צ. אין בזה פחמימה בכלל לעומת האבקה, וככה רמות האינסולין יעלו פחות. בכל מקרה יש לי גם גלוטמין (סוג של חומצת אמינו) שיכול להיות די יעיל לפני אימון כזה. גם אין לו שום אינדקס גליקמי, וגם מונע פירוק שריר. גם BCAA יכול לשחק פה תפקיד

במאמרים של האתר רשום שלמחמירים שבינינו, אפשר לקחת חצי סקופ אבקה לפני האימון....ככה הגוף יקבל קצת חלבון אבל רמות האינסולין לא יקפצו לשמיים. אני אישית מתכוון לאכול איזה 2 כפות קוטג' או גבנ"צ. אין בזה פחמימה בכלל לעומת האבקה, וככה רמות האינסולין יעלו פחות. בכל מקרה יש לי גם גלוטמין (סוג של חומצת אמינו) שיכול להיות די יעיל לפני אימון כזה. גם אין לו שום אינדקס גליקמי, וגם מונע פירוק שריר. גם BCAA יכול לשחק פה תפקיד
חצי סקופ חלבון, 2 כפות קוטג' או גבינה צהובה לא מתקרב אפילו לכמות שאמורים לאכול בזמן כל כך גדול....ועוד אירובי ארוך(אם תעשה).
אפשר לשאול באיזה אחוז שומן אתה שאתה משתמש בזה?...

• פותח/ת השרשור
חצי סקופ חלבון, 2 כפות קוטג' או גבינה צהובה לא מתקרב אפילו לכמות שאמורים לאכול בזמן כל כך גדול....ועוד אירובי ארוך(אם תעשה).
אפשר לשאול באיזה אחוז שומן אתה שאתה משתמש בזה?...

כל הרעיון של השימוש בתוסף הזה, הוא לשמר את הגוף על רמות אינסולין נמוכות+לשמור בו זמנית על מניעת תהליכים קטבוליים.
מהרגע שאני מתעורר ועד הרגע שאני מסיים את האינטרוולים ואוכל שוב חלבון, עוברות שעה וחצי-שעתיים גג.
לא הולך להיות פירוק שריר מאסיבי כמו שאתה חושב בפרק זמן שכזה, במיוחד אם אני אוכל קודם קצת חלבון ומתסף גלוטמין.
ככה גם רמות האינסולין יישארו נמוכות, גם השריר שלי לא יתפרק (ואם הוא יתפרק קצת-כמו שמן הסתם קורה באימונים עצימים, הוא ייבנה מחדש ע"י הארוחה שתבוא אחר כך.)
מי ישלם פה את המחיר? השומן.

וסביב ה12-13

כל הרעיון של השימוש בתוסף הזה, הוא לשמר את הגוף על רמות אינסולין נמוכות+לשמור בו זמנית על מניעת תהליכים קטבוליים.
מהרגע שאני מתעורר ועד הרגע שאני מסיים את האינטרוולים ואוכל שוב חלבון, עוברות שעה וחצי-שעתיים גג.
לא הולך להיות פירוק שריר מאסיבי כמו שאתה חושב בפרק זמן שכזה, במיוחד אם אני אוכל קודם קצת חלבון ומתסף גלוטמין.
ככה גם רמות האינסולין יישארו נמוכות, גם השריר שלי לא יתפרק (ואם הוא יתפרק קצת-כמו שמן הסתם קורה באימונים עצימים, הוא ייבנה מחדש ע"י הארוחה שתבוא אחר כך.)
מי ישלם פה את המחיר? השומן.

וסביב ה12-13
אני רואה שעשית מחקר, יפה אחי.
תעדכן מה קורה איתך 😃
לאיזה אחוז שומן אתה שואף?

• פותח/ת השרשור
אני רואה שעשית מחקר, יפה אחי.
תעדכן מה קורה איתך 😃
לאיזה אחוז שומן אתה שואף?
איזור ה8-9. (בהנחה שבתמונה שם אני אכן 9-10)

http://www.lbs.co.il/threads/47615/

זה אני לפני המסה-77 קילו.
עכשיו אני 82-83...
אם אני אכן באחוזים שאני משער שאני נמצא בהם12-13, אני הולך להיות בערך 79-80 קילו בסוף החיטוב, על אחוז שומן זהה או קצת נמוך יותר מזה.
הייתי ממשיך את המסה יותר, אבל אין לי כוונה לעשות את זה כי אני מתגייס ליחידה עם המון ריצות ואני לא רוצה להכביד על עצמי מדי. רק רציתי להתחזק בעיקר בגב וברגליים לקראת המסלול, ואני די מרוצה מהתוצאה... (למרות שהיו כמה פאקים בדרך כמו קרע בחזה שבגללו לא עשיתי בנץ' חודש חח).

בכיף אחי, בסוף התהליך אני אעלה תמונות לפני-אחרי לפורום מישהו לגבי השאלות???

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית