הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
פה כתוב - ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")
שצריך סך הכל 8 שעות צום בשימוש (4 לפני ו 4 אחרי)
פה כתוב - יוהימבין/Yohimbine - מהו? - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
שמיד אחרי האירובי אפשר לאכול.

מה נכון?

לפי המאמרים הבנתי שעדיף לקחת גם בימים של בלי אימון. השאלה מה לגבי ימי העמסה.? אני עושה 5 ימים דל ויומיים העמסה.

ועל הדרך תגידו אולי כמה א.ש אני כרגע 😃

PicsArt_06-03-03.11.22.jpg
IMG_20160603_134827.jpg

יש לצום 8 שעות סך הכל, כלומר 4 שעות לפני ו-4 שעות אחרי.
אני מופתע שבמאמר כתוב אחרת. זה מידע טריוויאלי. עם זאת, יש עוד דרכים לצרוך יוהימבין, ויש שיגידו שגם ללא כל צום הוא יעיל יותר מכלום, לדוגמה בשורפי שומן טבעיים המכילים יוהימבין, קפאין, תמצית תה ירוק וכולי, ללא הוראה על צום.

לגבי התמונות, שינוי נהדר. נראה שהתחטבת יפה בלי לאבד הרבה מסת שריר.
כמה זמן לקח התהליך?
נראה באזור ה-12 אחוז שומן.

• פותח/ת השרשור
FUUUUUUUCK 😄

הרבה זמן.. 3-4 חודש. לא שאפתי לעשות את זה מהר בשביל לשמור על כוח ומסה, וגם היו מלא ציטים 🤦‍♂️

שייק חלבון אולי אפשר אחרי האירובי ?
ומה לגבי השאלה השנייה - בימי העמסה, לקחת או לא ?

גם לא שייק חלבון. משום מה אנשים חושבים שרק פחמימות גורמות לעלייה ברמות האינסולין. בעצם גם חלבון ואפילו ממתיקים מלאכותיים עושים את זה.
בימי העמסה הייתי מוותר. לא יהיה לך זמן גם לצום מהבוקר עוד לפחות 4 שעות (אפשר להשתמש בצום של הלילה בתור ה-4 שעות הראשונות) ולצרוך כמות גדולה של פחמימות.

זה דווקא לא אטי מידי. לפי דעתי חיטוב מעולה. אם היית יורד את אותה כמות של שומן בחצי מהזמן, היית מאבד מסת שריר.
פה ניתן לראות ששימרת מעולה את הרווחים מתקופת המסה.

אני אישית הייתי כבר מתכונן לעבור למסה במצב כזה. מכאן החיטוב רק יהיה קשה יותר תוך כדי שמירה על מסת השריר. לאט לאט ובעיקר כשתרד לאחוז שומן חד-ספרתי תתקשה להתחטב מבלי לאבד מסת שריר בקצב מוגבר.
אם המטרה היא להמשיך לגדול לטווח הארוך, אין טעם להתחטב יותר מידי בכל חיטוב. זה בזבוז זמן שהיית יכול לצבור בו מסה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שגם חלבון מעלה רמת אינסולין. אבל פחות. השאלה אם ביחס של פגיע באפקטיביות היוהמבין לאומת שמירה על מסת שריר - לא יהיה יותר חכם כן להכניס לפחות משהו קטן..? או שבגדול אפילו עם 8 שעות צום לא אמורה להיות פגיע בשריר..?
מה שכן אני כמובן אקח BCAA (לא יודע עד כמה זה עוזר אבל לפחות זה)

לגבי החיטוב אני מעוניין להמשיך. כל פעם אני מסיים חיטוב ב 12-13 א.ש ודופק מסה עד כמה שאני בתמונה הימנית (20 בערך..?)
אז אמרתי לעצמי למה לא לעשות חיטוב עד 9-10 אש ואז מסה עד 15-16..? ככה אתה מתקדם באותו הקצב אבל ניראה הרבה יותר טוב ברוב הזמן של התהליך.
בנוסף לזה אני בספק כמה כבר אני אצליח לגדול... אני מתאמן 4 שנים ומבחינת שריר נטו אני מאמין שהעלתי סביבות ה 15 קילו... ככה שהמטרה עכשיו לרדת לאש יחסית נמוך ופשוט לשמור/לנסות לעלות לאט לאט

מה הגובה והמשקל?
לא חושב שאתה כבר לא יכול לגדול. לדעתי כל עוד אתה יחסית בהתחלה (4 שנים זה לא המון), אין טעם להסתכן ולרדת לאחוז שומן נמוך מידי.
אבל אם אתה רוצה לרדת ולשמר אחוז נמוך, בהצלחה.

בנושא התזונה גם חלבון וגם BCAA יכולים להעלות את רמות האינסולין משמעותית מספיק כדי לפגוע ביעילותו של היוהימבין. צום של שמונה שעות לא בעייתי בכלל כל עוד אתה משלים את כל הערכים מאוחר יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית